DPS 22.05.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja się domagam informacji co z tym gwiazdowaniem dziecka Agduś, bo nie wiem, czy uda mi się w ogóle wejść w inne wątki, nie mówiąc o wysłaniu posta. Mój net po prostu wściekł się od jakiegoś tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Agduś jeszcze się nie chwaliła!! Też chcę wiedzieć, jaka to konkurencja mi pod bokiem wyrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tiaaaaa, jak trzeba coś powiedzieć, to Agduś zamilkła całkiem. Dzień dobry, jeśli ktoś tu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 hej co z ta kariera dziecka agdus? gadac !!! moze trza jakies esy wysylac i glosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hejka wieczorna Przysłam, chociaż ledwo na oczyska widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A cóż Ci to na oczyska padło??? Koleżanka na nocowanie jest jedna (w którejś wersji miały być trzy). W porywach w dzień były trzy. Dzień i pora ich przybycia były niespodzianką, bo od środy telefon Weroniki dzwonił co chwilę i słyszałam nowe ustalenia. W końcu się całkiem pogubiłam. No ale zmusiłam dziecko do posprzątania domu (nie tylko pokoju!). A jutro jedziemy obglądać domek SYLWKI! Co do kariery, to nie trzeba głosować. Zadzwonili jakiś czas temu, że proponują jej rolę w Detektywach. Miała być pierwszoplanowa, ale okazało się, że Wero za młoda - szukali trzynasto-czternastolatki (swoją drogą, chyba liczyć nie umieją, bo datę urodzenia znali). Na pocieszenie dostała jakiś epizod. Już Andrzej podpisał cyrograf. W poniedziałek muszę młodą znów do Krakowa wyprawić na próbę. A pod koniec tygodni zagra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wow, a gdzież oni mieli, w jakich spisach znaczy się, Twoje dziecko? Gratuluję, tylko napisz koniecznie kiedy emisja, musowo obglądać trza! Brazunia, zmęczyłaś się u kunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Kiedyś byliśmy na WOŚP w Krakowie. Zagadnęli nas na ulicy, że zdjęcia chcą dzieckom robić (nam też chceli, ale ta opcja odpadła) i do bazy wrzucić. No to zrobili i wrzucili. Ze dwa lata temu nazad to było, nawet już zapomniałam, więc mnie z lekka wcięło, kiedy zadzwonili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cze laski a gdzie się podziewałeś?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja sobie życzę informacji dokładnej, kiedy ten odcinek z Wero będzie !!!!!!! Królik, a gdzieżeś Ty znowu urzedował U kunia się zmęczyłam, fakt!!!! Fajnie było Jutro na spacer się wybieram, może do plaży dotrę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić No nie gadaj ... Przez ten czas to chyba dla połowy Forum na biety zarobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić pitu pitu!! ja nie wiem jak Ty się tam w tej Wawie wyrobisz z tymi laskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cze laski a gdzie się podziewałeś?????????????? pewnie na wycieczce w Kalwarii i Wadowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cze laski a gdzie się podziewałeś?????????????? pewnie na wycieczce w Kalwarii i Wadowicach jeszcze o medaliki zahaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić No nie gadaj ... Przez ten czas to chyba dla połowy Forum na biety zarobiłeś na diety tak, na bilety braknie Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić pitu pitu!! ja nie wiem jak Ty się tam w tej Wawie wyrobisz z tymi laskami jakie laski ale gumować się będą to niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jeaczek wspolczuje ci w tej Wa-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jeaczek wspolczuje ci w tej Wa-wie I tak ma szczescie , ze mnie tam nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jeaczek wspolczuje ci w tej Wa-wie I tak ma szczescie , ze mnie tam nie bedzie I mnie też!!!! Podwójne szczęście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts