Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ja się domagam informacji co z tym gwiazdowaniem dziecka Agduś, bo nie wiem, czy uda mi się w ogóle wejść w inne wątki, nie mówiąc o wysłaniu posta. Mój net po prostu wściekł się od jakiegoś tygodnia. :cry:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A cóż Ci to na oczyska padło???

Koleżanka na nocowanie jest jedna (w którejś wersji miały być trzy). W porywach w dzień były trzy. Dzień i pora ich przybycia były niespodzianką, bo od środy telefon Weroniki dzwonił co chwilę i słyszałam nowe ustalenia. W końcu się całkiem pogubiłam. No ale zmusiłam dziecko do posprzątania domu (nie tylko pokoju!).

A jutro jedziemy obglądać domek SYLWKI!

Co do kariery, to nie trzeba głosować. Zadzwonili jakiś czas temu, że proponują jej rolę w Detektywach. Miała być pierwszoplanowa, ale okazało się, że Wero za młoda - szukali trzynasto-czternastolatki (swoją drogą, chyba liczyć nie umieją, bo datę urodzenia znali). Na pocieszenie dostała jakiś epizod. Już Andrzej podpisał cyrograf. W poniedziałek muszę młodą znów do Krakowa wyprawić na próbę. A pod koniec tygodni zagra.

Wow, a gdzież oni mieli, w jakich spisach znaczy się, Twoje dziecko? :o

Gratuluję, tylko napisz koniecznie kiedy emisja, musowo obglądać trza! :D

Brazunia, zmęczyłaś się u kunia? :lol:

Kiedyś byliśmy na WOŚP w Krakowie. Zagadnęli nas na ulicy, że zdjęcia chcą dzieckom robić (nam też chceli, ale ta opcja odpadła) i do bazy wrzucić. No to zrobili i wrzucili. Ze dwa lata temu nazad to było, nawet już zapomniałam, więc mnie z lekka wcięło, kiedy zadzwonili.

Ja sobie życzę informacji dokładnej, kiedy ten odcinek z Wero będzie !!!!!!!

Królik, a gdzieżeś Ty znowu urzedował :o

U kunia się zmęczyłam, fakt!!!! Fajnie było :o Jutro na spacer się wybieram, może do plaży dotrę ...

Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić :lol:

No nie gadaj ... Przez ten czas to chyba dla połowy Forum na biety zarobiłeś :wink:

na diety tak, na bilety braknie 8) :lol: :wink:

Tyrałem, trza na bilet do Wa-wy zarobić :lol:

pitu pitu!!

ja nie wiem jak Ty się tam w tej Wawie wyrobisz z tymi laskami :lol:

jakie laski :roll: ale gumować się będą 8) to niespodzianka :lol: