sipatka 20.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Siem krówki ucieszą ! Też już zwiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Super.U nas ani kropli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 u nas ciutkę popadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U nas nie. Doła łapię, wszyscy mieli deszcz, tylko my jak zwykle nic. Grzybów nie ma, wszędzie sucho, szlag by to. Woda w basenie robi się niepotrzebna, to teraz stoi, żeby chlor odparował i za parę dni do podlewania ogrodu będzie zużyta, bo jesień zdaje się będzie u nas suchaj jak cholera. Tylko kto nam podleje las? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 pada od wczoraj, nie dużo ale psy wyłazić nie chcą... i grzyby na trawniku rosną..... psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Tylko kto nam podleje las? Dromadery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) natknęłam się http://enigma.wp.tv/i,Wyladowania-atmosferyczne-Enigma,mid,1285061,index.html?_ticrsn=3&ticaid=5112a4#m1174067 Depsia czy dobrze skojarzyłam nazwę miejsca dla Ciebie ważnego ? czy pomyliłam? Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Zaczęlo siąpić w nocy i siąpi słabiej lub mocniej dotąd. Koty mokre pchają się na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 u nas przestalo wczoraj padac, dziś pogoda taka jak lubie. k. 20-22 czasem słonko czasem chmurka, bezwietrznie. tylko czemu musiałam się przeziebic:bash: to chyba po wczorajszym, miałam mokra bluzke od deszczu a w pracy oczywiście klima hulala, dziś efekty: tempa i zawalone zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U nas nie. Doła łapię, wszyscy mieli deszcz, tylko my jak zwykle nic. Grzybów nie ma, wszędzie sucho, szlag by to. Woda w basenie robi się niepotrzebna, to teraz stoi, żeby chlor odparował i za parę dni do podlewania ogrodu będzie zużyta, bo jesień zdaje się będzie u nas suchaj jak cholera. Tylko kto nam podleje las? O kochanieńka nie tak dawno u Ciebie padało, a u nas sześć tygodni ani kropla nie spadła i do tego 38 w cieniu było:rolleyes: Podleje i u Ciebie... cierpliwości:) :stirthepot: Miącham jak uczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kochani - ogromnie się cieszę, że u Was [popadało, ale już nie meldujcie mi o każdym deszczu u Was, dobrze?Dodatkowo mnie to niestety frustruje i przygnębia, świadomość, że WSZYSCY dostali przydział wody z nieba, oprócz nas, nie pomaga mi. Już szlag trafił nam całoroczny plon zboża, pójdzie pod pług od razu do zaorania, a jeszcze jak na złość grzybów pewnie nie będzie, a i warzywa za mało wody znowu mają. Wiem, narzekam, ale przecież my z tego żyjemy, jak mam nie narzekać, jeśli źródło utrzymania mi wysycha, w sensie dosłownym?Wszyscy szczęśliwi, zdeszczowani, tylko u nas pieprzona susza.I nie mówcie mi, że mam się cieszyć tym, co jest, bo nie ma czym się cieszyć, naprawdę.Ot, doła mam i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 natknęłam się http://enigma.wp.tv/i,Wyladowania-atmosferyczne-Enigma,mid,1285061,index.html?_ticrsn=3&ticaid=5112a4#m1174067 Depsia czy dobrze skojarzyłam nazwę miejsca dla Ciebie ważnego ? czy pomyliłam? Relciu - BARDZO DOBRZE skojarzyłaś, kochana. Znam ten film od dawna, obejrzałam chyba wszystkie dostępne materiały filmowe i fotograficzne o tej zbrodni. Szkoda tylko, że tak mało znane są dzieje ludzi z Pomorza, że tak niewiele się mówi o tej straszliwej zbrodni, rozmiarem dorównującej Katyniowi, tylko, że popełnionej nie przez Rosjan, więc politycznie nie ma korzyści z mówienia o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 O kochanieńka nie tak dawno u Ciebie padało, a u nas sześć tygodni ani kropla nie spadła i do tego 38 w cieniu było:rolleyes: Podleje i u Ciebie... cierpliwości:) :stirthepot: Miącham jak uczyłaś Popadało... Na naszym piachu po kilku dniach już śladu nie ma po deszczu. Teraz to już znowu susza... Mieszaj, kochana, może masz moce jakoweś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 czyli z orkiszem też będzie słabo ... w tym momencie myślę o sobie i dostawcy orkiszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Popatrzę - może uda się na Was nastarczyć, bo nie macie jakichś wygórowanych potrzeb, a my (jakbym czuła!) po moich naleganiach zachowaliśmy dojrzałe zeszłoroczne ziarno, tyle, żeby w razie czego było na przyszłoroczny zasiew, kury obeszły się smakiem. Powinniśmy dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 DPS-ia ja mocno kciuki trzymam żeby u Was kilka dni pięknie popadało nie za mocno i nie za słabo:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.08.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 stoję w otwartym oknie ...patrzę na deszcz i :mad:ziąb...... i widzę zaczątek tego co nas czeka :cry: jak mnie jest szkoda lata u mnie zaczęło padać w poniedziałek wieczorem , przez noc szła burza i od tamtej pory tak pada i pada ...ciekawe czy zdąży przestać przed tm upałem łykendowym Depsia, mój Hrabi jest z Elbląga i on o tej tragedii nie słyszał i nie zna miasta ....tzn PRL skrzętnie to ukrył oj to może ja już sie pożegnam, bo moge nie zdążyć w piątek znowu koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mieszajcie, bo na prognozie... idzie znowu gorąc, słońce i susza... Całe szczęście, że jedziemy dzisiaj do Żar, trochę myśli może się oderwą. Muszę teraz duuużo kursować po sklepach, bo dziecię własne miejsce na ziemi nabyło w UK i trzeba pomóc się urządzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) DPS jak spotkam deszczowa chmurę wysyłam w twoim kierunku:yes: Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Owocnych zakupów:D Drzwi na świat świetne:yes: PS. Są może jeszcze ziółka na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts