EZS 24.08.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Kto mi powie, kiedy lilie mogę przesadzać? Skończyły kwitnąć, mogę teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.08.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 swoje cebulki lilii sadzilam w zeszłym roku w 2 polowie wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.08.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 acha, to poczekam, choć teraz jeszcze ciepło i chce się coś robić, a potem błeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 mam przeczucie, ze i we wrześniu będzie jeszcze cieplo takie dziwne to lato:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.08.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 A tak z innej bajki - czy ktoś kiedy słyszał o "solach Szuslera"? (ma to związek z homeopatią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 A wujek google co o tym mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.08.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Właśnie nie za bardzo.. A ja wiem od zięcia, który mieszka w Niemcowni, tam można kupić w specjalistycznych sklepach. Zapisał mu lekarka-homeopatka (cokolwiek to oznacza). Temat mnie zainteresował, ma mi podesłać linka. A może ktoś już miał doświadczenia.. Gdzie mam pytać jak nie u DPSi..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Musi poszperać będzie trzeba, może w obcych językach jakich trzeba pytać... A na blogu kilka zmian w ogrodzie pokazałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 przy homeopatii jest jedna zasada - należy leczyć ną choroby, które a. nie zagrażają życiu b. i tak same przejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Czyli klin klinem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 to nie homeopatia harmonia ciała i duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 jeszcze gorzej. lekarze schodzą na psy albo pacjent zdrowy i marudny, to coś mu trzeba dać, harmonia duszy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 A tak z innej bajki - czy ktoś kiedy słyszał o "solach Szuslera"? (ma to związek z homeopatią) http://pl.wikipedia.org/wiki/Sole_mineralne_Schuesslera http://de.wikipedia.org/wiki/Sch%C3%BC%C3%9Fler-Salze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ha. Jest coś Dzięki! ..Trzeba było pisać "SZUSLER" po niemiecku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ten koniec wakacji to u was taki leniwy nawet Wam się gadać nie chce ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.08.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 no dobrze to Was pocieszę lato się nie :lol2:kończy ........nadchodzi ciepła zima tak zdradził pewien pszczelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 przy homeopatii jest jedna zasada - należy leczyć ną choroby, które a. nie zagrażają życiu b. i tak same przejdą Ja mam zupełnie inne doświadczenia, dzięki homeopatii moje alergiczne i astmatyczne dzieci przestały być karmione antybiotykami co 2-3 tygodnie, wrócili do świata normalnych, skończyły się jak ręką odjął ostre ataki i pobyty w izolatce szpitalnej. To, że czegoś nie potrafimy zbadać, nie oznacza, że to nie działa. Nie wiem jak, ale DZIAŁA. Jestem naszej homeopatce niezwykle wdzięczna za wyprowadzenie dwóch synów na prostą. Nie to, że nie chce mi się gadać, tylko czasu nie mam, latam jak z piórkiem, a jeszcze wczoraj Sołtys gdzieś w tym wietrze się załatwił, spocony był i zawiało go czy co - w każdym razie dostał temperatury i wziął się rozłożył, cholera. Zaraz lecę na pole, posiać w końcu jesienną rzodkiewkę i szpinak, chociaż nie chce mi się jak szlag, ale wolę teraz niż po tym ochłodzeniu, wtedy będzie jeszcze gorzej. I wygląda, że co najmniej do końca września będziemy zalatani, jest dużo rezerwacji i będzie dużo pracy. Jeśli chodzi o agro, to ten sezon mamy bardzo udany, oby tak zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Aneta, zwykle tak bywa, że to, co wydaje się proste, wcale takie nie jest. Piszesz, że dzięki homeopatii. Śmiem twierdzić, ba, nawet jestem pewna, że pół godziny rozmowy wyjaśniłoby prawdziwą przyczynę ozdrowienia twoich synów, zupełnie zresztą nie do zaakceptowania przez ciebie, bo wierzysz w homeopatię"organoleptycznie". Więc ja tylko proszę o jedno - jeżeli ktoś jest NAPRAWDĘ chory na chorobę w której istotny jest CZAS, niech sienie bawi w homeopatię. Reszta, voila, twoje życie, twoja wola, nawet mocz pić można i znam osoby, którym to pomaga Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ... nawet mocz pić można .... ja tam wolę piwo kiedyś mocz mi pomógł na ...... posiekane dłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 To ja też wolałabym piwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts