DPS 27.08.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja tam swoje wiem, medycyna konwencjonalna po pierwsze, ale homeopatia bardzo, bardzo. Kurde, zimno mi!!! Poszłam na pole i grządki nie przygotowalam pod zasiew, ziemia tak zaschnięta, że dziabka odbija się jak od betonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Depsia, a Ty nie używasz glebogryzareczki? My mamy taką na 30 cm szer. elektryczną. Nieźle sobie radzi w warzywniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 I do czego ją na polu włączę...? Poza tym - ziemia taka sucha, że siew w tę ziemię mija się z celem, a wozić wodę nie wiadomo jak długo (na prognozacg długoterminowych przez dwa najbliższe tygodnie ani kropli deszczu u nas) - jaki sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Musi poszperać będzie trzeba, może w obcych językach jakich trzeba pytać... A na blogu kilka zmian w ogrodzie pokazałam. I po prostu nikt, NIKT nawet się nie zająknął z pochwałami i ochami. Chyba zamknę się w sobie, jak możecie być tak niewrażliwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 oj Depesia, bo ja czekałam az pokazesz te zmiany w ogrodzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Na długo to Ty się w sobie nie zamkniesz, jak Ciebie znam, nie wytrzymasz:D Byłam, oglądałam i ..... może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mo-że być?!Piękna scenografia ogrodowa pod tarasem z drzwiami i grabiami, króweczki żeliwne, balia cynowa i... może być??? Wychodzę z tego zakładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 widzisz, ja nie chodzę po blogach. Nie umiem, nie lubię lego przewijania od końca, nie chcę. Jedyny blog, na który wchodzę, to Frania. Więc jak piszesz, że na blogu, to po prostu omijam no i... nie podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wychodzę z tego zakładu! A o co się zakładałaś? Byłam, widziałam, wszystko mi się podobało, tylko anioł cuś zniebieściały. Ja bym go raczej w biało-szarościach widziała co by z krówką konweniował. No i z tymi brzózkowymi sztachetkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Depsia, ja Ci tu chyba focha giganta strzelę Co wejdę do Ciebie Pod Sosny, to czytam i ciepło mi się na duszy robi, ale powiadomień o nowych wpisach nie dostaję Znowu się wpisałam na subskrypcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a mnie wara wisi z tęsknoty:( pięknie tam u Was i tego leniwego spokoju mi brakuje przy Sołtysowej porannej kawusi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Krówki nie w moim typie ale półkę i manekiny to bym porwał do siebienajlepszy pomysł to ... "drzwi do lasa ":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Manekin fajna sprawa. Co prawda stroju łużyckiego nie posiadam ale jakaś kiecka do zarzucenia by się nalazła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.08.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Depsia - architektura notuje drzwi do lasu, ale do ogrodu to nowatorska koncepcja A czym Wy teraz będziecie grabić skoro grabie w charakterze scenografii występują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Sianko pewnikiem już zgrabione to i grabie się mogą przy krówce polansować Do następnych sianokosów daleko to i może jakiś znany rezyser je dla kultury odkryje , bo za sztukę już robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A o co się zakładałaś? Byłam, widziałam, wszystko mi się podobało, tylko anioł cuś zniebieściały. Ja bym go raczej w biało-szarościach widziała co by z krówką konweniował. No i z tymi brzózkowymi sztachetkami. Anioła dostalim w takiej formie, toteż taki wisi. Powiesiłam go z nadzieją,. że trochę się sponiewiera szlachetnie na dworze w deszczu i śniegu i wtedy będzie taaaaaki piękny! Teraz czuję się doceniona i mile połechtana zainteresowaniem, dziękuję całemu audytorium! Bodziu, kochany - fascynujące, a co Ty byś zrobił z manekinami..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2013 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A grabie są krzywe więc i nie bardzo zdatne do roboty, poza tym teraz to Sołtys siada w czerwonego diabła, przypina zgrabiarkę i ... grabie zostają w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Depesia, połaziłam po wszystkich (prawie) kątach bloga. I to ja jestem dopieszczona. I wycieczką po ogrodzie różanym...kurcze, ani jednego zjedzonego przez robale listka na różach. I nowymi nabytkami, które baaaardzo pasują do miejsca które tworzysz, w którym żyjesz. A drzwi do ogrodu?...widziałam kiedyś odcinek Mai w ogrodzie, w którym pewna artystyczna dusza urządziła ogrodowe zakątki i do wszystkich tych miejsc prowadziły stare drzwi. Drzwi owe przemalowywała co jakiś czas na inne kolory. Maxtajemne przejścia...fajnie, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No i wszystko byłoby dobrze, gdyby tylko Sołtys zechciał wyzdrowieć! A on gorączkuje już trzeci dzień, głowa go boli i cały biedny jest. Dzisiaj nasz rodzinny nas nawiedził na wizycie domowej, leki wykupione, zalecenia skonfrontowane z Ewą, będziem walczyć o Sołtysowe zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.08.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Depusia jak nakrzykałaś to i ja poleciałam , bom szła a ciągle mnie nie po drodze było ..........manekin wszystkim się podoba to i mnie po co ? jeszcze nie powiem .....krówki zajefajne , drzwi tylko bym przyczepiła do ściany na zawiasach ...albo cóś ...a płotek z brzozy też bym postawiła między tymi słupkami a nie opierała o ścianę :rolleyes:i powiesiła na nim takie Kargulowe garnki ....... a pokażę ja co się dzieje z takim kiczowatym obrazkiem jak mu sie da teraźniejsze ramy .....potem jak zdejmę ze ściany ps1.deszcz był ale mnie nie zlał , mieściłam się między kroplami ps2. jakbyś dała Sołtysowi jak kichnął pierwszy raz herbatki z prądem , to by się teraz nie męczył Zdrówka ! Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts