Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Obyś Ty rację miał, to i u nas byłaby nadzieja na powtórkę z deszcvzu.

A z grzybami to jakoś słabo - nie ma, mimo deszczu, który był 3 dni temu i faktu, że jest naprawdę ciepło.

Zakociabły?

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak jako i ja.

Dzień za krótki mi się robi, wszystko powinno być zrobione "na wczoraj", a nie jest.

Lecę, pomidory suszone trzeba do zalewy z ziołami dac i prać, prać, prać...

Dopóki ciepło i słońce świeci.

Poprosili o całe wyposażenie w kuchni, gary, patelnie, łyżki, utensylia...

Jestem w swoim żywiole, wszystkie klamociarnie, drżyjcie! :rotfl:

o maatko, ale odpowiedzialnosc na Tobie spoczywa :cool::yes: A oni tak w old school'owym stylu sa mocno osadzeni? Bo jak nie, to nie wiem jak sie odnajda w taki skarbach :p:(:cool: Mlodzi to raczej na wskros nowoczesni i jak nawet mixuja style, to mniej w starociach gustuja ...

Chyba lepiej dopytac, albo co ... :cool: Tak czy siak fajnej podrozy zycze i milego pobytu :-)

Sztućce fajne i po 40 zł za komplet 6 osoboweX3 szt, kupisz w Ikei.. mam, używam, do zmywarki idealne.. wyparły gerlacha i posrebrzane bo te to już na śmietnik wyjadą za niedługo.. inne dynksy kuchenne za nieduże pieniądze też w I. kupisz.. Oni też mają Ikeę koło siebie... pewnie.. I nie wiem co Oni potrzebują.. ale ja bym się do I . wybrała.. no chyba, że klamociarnia jest tańsza i bdb zaopatrzona...

No... Syberia, ach, i Bajkał...

Moje nieziszczone marzenia podróżnicze.

Ambercia - dopytywałam, oni w sumie otwarci są na wszystko, potem najwyżej sobie wymienią.

Sztućce z I. kupuję w klamociarniach po 1 zł/szt. :p

I są tam znakomitej jakości garnki, np. garnek rzymski, kosztujący normalnie ok. 160 zł kupiłam za 15 zł, nówka nieużywka. :cool:

Kupić całą kuchnię to sporo rzeczy, nie mam tyle kasy, żeby pójść do Ikei i po prostu kupić im kuchnię, a w klamociarni bez problemu wynajdę bardzo solidne i świetne jakościowo rzeczy za grosze. :yes:

Tylko jakoś w portfelu mi się przeciąg robi, mimo że w klamociarniach szaleję... :rolleyes:

Gospodyni, to dobrze, ze gusta i potrzeby podobne :-) Na starcie, to cale mnostwo wydatkow maja, wiec kazda pomoc jest na wage zlota :-) Wy dolozycie, Rodzinka z Chin dolozy i jakos Mlodzi urzadza swoje gniazdko :wiggle::rolleyes: A potem to juz wnukow wypatrywac i kolejnej rodzinnej imprezy ;) Chrzciny :rolleyes::wiggle:

Buziaki zostawiam i lece sie pouczyc :bash::bye:

BTW grzybow to na naszym bazarku do wyboru do koloru :-) I nawet nie takie drogie, bo podaz ogromna. Nakupowalam dzisiaj zapasy i wrzucialam na zamrozenie :-) Bedzie jak znalazl na Sweita :-)