DPS 06.09.2013 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Obyś Ty rację miał, to i u nas byłaby nadzieja na powtórkę z deszcvzu. A z grzybami to jakoś słabo - nie ma, mimo deszczu, który był 3 dni temu i faktu, że jest naprawdę ciepło.Zakociabły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Brak grzybów lekko mnie martwi .... bo ja lubię grzyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak jako i ja.Dzień za krótki mi się robi, wszystko powinno być zrobione "na wczoraj", a nie jest. Lecę, pomidory suszone trzeba do zalewy z ziołami dac i prać, prać, prać... Dopóki ciepło i słońce świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 łociec prać!!! też piorę jutro jeszcze kurtki zimowe poprać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Sołtys kozaki z lasu przyniósł, te jadalne, nie buty! Będzie jutro pyszna jajecznica z grzybami na śniadanie, yaaaaaay! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 http://www.liveinternet.ru/users/ceslava2009/post280435671/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 O mamusiu jedyna... Mam nadzieję, że u nas w tym roku jeszcze też tyle wyrośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ło jesuzicku ale oni mają fajnie po tym Czarnobylu grzyby same rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Poprosili o całe wyposażenie w kuchni, gary, patelnie, łyżki, utensylia... Jestem w swoim żywiole, wszystkie klamociarnie, drżyjcie! o maatko, ale odpowiedzialnosc na Tobie spoczywa A oni tak w old school'owym stylu sa mocno osadzeni? Bo jak nie, to nie wiem jak sie odnajda w taki skarbach :( Mlodzi to raczej na wskros nowoczesni i jak nawet mixuja style, to mniej w starociach gustuja ... Chyba lepiej dopytac, albo co ... Tak czy siak fajnej podrozy zycze i milego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Sztućce fajne i po 40 zł za komplet 6 osoboweX3 szt, kupisz w Ikei.. mam, używam, do zmywarki idealne.. wyparły gerlacha i posrebrzane bo te to już na śmietnik wyjadą za niedługo.. inne dynksy kuchenne za nieduże pieniądze też w I. kupisz.. Oni też mają Ikeę koło siebie... pewnie.. I nie wiem co Oni potrzebują.. ale ja bym się do I . wybrała.. no chyba, że klamociarnia jest tańsza i bdb zaopatrzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zamarłam z wrażenia !!!! Tak sobie jednak myślę ... czy chciałabym jeść te grzyby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 jutro jeszcze kurtki zimowe poprać muszę Mogłabyś tej, której imienia nie wspomnę nawet, nie wywoływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 łaaaaał... na takie grzyby to ja chciałabym pojechać... DPSia,... jak u Ciebie będzie tyyyle to dzwoń nawet w środku nocy.. tylko takie mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 I nie widać, żeby świeciły. Zresztą, moroszka, kiedr- to już Syberia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2013 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No... Syberia, ach, i Bajkał... Moje nieziszczone marzenia podróżnicze. Ambercia - dopytywałam, oni w sumie otwarci są na wszystko, potem najwyżej sobie wymienią. Sztućce z I. kupuję w klamociarniach po 1 zł/szt. I są tam znakomitej jakości garnki, np. garnek rzymski, kosztujący normalnie ok. 160 zł kupiłam za 15 zł, nówka nieużywka. Kupić całą kuchnię to sporo rzeczy, nie mam tyle kasy, żeby pójść do Ikei i po prostu kupić im kuchnię, a w klamociarni bez problemu wynajdę bardzo solidne i świetne jakościowo rzeczy za grosze. Tylko jakoś w portfelu mi się przeciąg robi, mimo że w klamociarniach szaleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.09.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Gospodyni, to dobrze, ze gusta i potrzeby podobne Na starcie, to cale mnostwo wydatkow maja, wiec kazda pomoc jest na wage zlota Wy dolozycie, Rodzinka z Chin dolozy i jakos Mlodzi urzadza swoje gniazdko A potem to juz wnukow wypatrywac i kolejnej rodzinnej imprezy Chrzciny Buziaki zostawiam i lece sie pouczyc BTW grzybow to na naszym bazarku do wyboru do koloru I nawet nie takie drogie, bo podaz ogromna. Nakupowalam dzisiaj zapasy i wrzucialam na zamrozenie Bedzie jak znalazl na Sweita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 co to jest garnek rzymski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 co to jest garnek rzymski??? ja nie mam, ale podobno fajne ustrojstwo np. do piekarnika do pieczenia bez tluszczu i wydobywania z potraw super smakow http://magicznakuchniailony.blogspot.com/2013/02/garnek-rzymski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 To pokazuj coś upolowała... A garnek rzymski to to...http://allegro.pl/listing/listing.php?string=garnek+rzymski&requestCategory=5318&requestDepartment=category-5318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 acha, obejrzałam. Za duzo zachodu dla moich kubków smakowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts