jea 23.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jeaczek wspolczuje ci w tej Wa-wie I tak ma szczescie , ze mnie tam nie bedzie a ja słyszałem, że barłóg dla mnie szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Jak potrzeba to sie uszykuje .chyba , ze Kaska Cie przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jea ladnie coraz wiecej sie wywiaduje o tobie przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Jak potrzeba to sie uszykuje .chyba , ze Kaska Cie przygarnie do torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Jak potrzeba to sie uszykuje .chyba , ze Kaska Cie przygarnie do torby pusci sie z torbami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Rozumiem, że Jea wlezie do Kaśki torby, a Kaśka Go puści ... tylko nie rozumiem gdzie i po co ma Go puszczać i dlaczego właśnie w torbie... No, ale niektórzy nie za rozumek mnie kochają... Depsia, wstałam przed Tobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A mnie wieczorem ciągle ten durny Orange wywala z netu. A u mnie takie fajne Goście... @#$^%&*&%# Kasia, a to będzie ta nowa duża torba chociaż? Jea - nadchodzę! Szykuję się na Ciebie. Nie odpuszczę. Czy ktoś wie, o której jest planowane zakończenie imprezy w Wawie? Bo nie wiem, na którą poprosić o limuzynę z kierowcą. Brazunia, jeśli wstałas przed 5.00, to byłas szybsza. Ja już kury nakarmiłam, psu dałam jeść, rodzina najedzona, naczynia umyte, czosnek na mszyce nastawiony, żeby dzisiaj spryskać. Teraz czekam na kawusię od Męża i sobie klikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Eeee, nieee ... przed piątą to ja się uśmiechałam do swoich snów ... Ale pierwsza byłam Już mi tęskno do kawuś robionych przez Szanownego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Jak potrzeba to sie uszykuje .chyba , ze Kaska Cie przygarnie do torby Nie śmiać się z mojej torby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale przygarnąc cie mogę, a jakze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Cholera, jak tylko zbliża się wieczór, mogę zapomnieć o pogadaniu z Wami. Nawet jeśli uda mi się poczytać (rzadko), to nie ma mowy o popisaniu. Niemniej dzisiaj wstaje nowy piękny dzień, wczoraj nam podlało, dzisiaj świeci piękne słońce - żyć nie umierać. Dzień dobry! Kasia - my, żarty z Twojej torby? No coś Ty! Przecież nie moglibyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 czosnek na mszyce nastawiony, żeby dzisiaj spryskać. proszę o przypomnienie przepisu, bo mi koper już wp......y i na pietruszce siedzą i żrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzieńdoberek Przygoń Depsiu trochę tego deszczu do mnie - sucho jak na pustyni Jamles, a smacznego im powiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 DPSiu, ja ci mówię, moja torba jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 DPSiu, ja ci mówię, moja torba jest super No dobra, teraz to już mnie zaintrygowałaś - tyko gadasz i gadasz jak ona cudna Dawaj fotkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzieńdoberek Przygoń Depsiu trochę tego deszczu do mnie - sucho jak na pustyni Jamles, a smacznego im powiedziałeś za karę jeszcze trzy dni bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzieńdoberek Przygoń Depsiu trochę tego deszczu do mnie - sucho jak na pustyni Jamles, a smacznego im powiedziałeś za karę jeszcze trzy dni bez deszczu Szaman jakiś, czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jamles - ja biorę 5 dag czosnku zmiażdżonego, zalewam 10 litrami ciepłej wody i zostawiam na noc. Rano jest gotowe do pryskania, oczywiście po starannym przecedzeniu, żeby dysz nie zatkać czosnkiem. Lać, nie pytać! Brazunia, to jakiegoś niefarta mieliście z tym deszczem, bo do nas wczoraj przyszedł właśnie z północy. Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! No widzę, że torba ważniejsza ode mnie się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! Kto wie ? Moze nawet da sie po wsi z taka ladna torba przespacerowac. Dasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! Kto wie ? Moze nawet da sie po wsi z taka ladna torba przespacerowac. Dasz ? No teraz z Twoich gaci na moją torbę się przerzuciłyście a jeszcze jej nie widziałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts