EZS 09.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 dlaczego hm ? Sukienka i tak jest do wyrzucenia, mogę próbować . Mam podkoszulki malowane akrylem, nie sprały się . Jakby co, to mam zestaw farb olejnych, poprawię na "dzieło sztuki", olej, jak wyschnie, przetrzyma wszystko, tylko trzeba na cienko kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Fakt, akryle wcale nie schodzą! Wiem, bo kilka już razy poplamiłam ciuchy w czasie malowania mebli i temu podobnych i nie zlazło. Ku memu zdziwieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 poloło po sosnach podobno na Wembley będziesz gardło darła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.09.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 U nas też polało, grzyby będą, porcelany nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Uff, polało. Może wreszcie zawstydzą się te grzyby i wyrosną. A mnie coraz mniej chce się pisać. Moich ukochanych "starych ryjów" w większości wcale już na forum nie ma, o budowaniu już mnie nie bierze, bo zbudowałam... Chyba czas się powoli zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 no to pojechalas, starych ryjów nie ma to młode ryje można olac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No to se cuś pobuduj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No najwyraźniej starzeję się. Nie będę robić dramatycznych oświadczeń i pożegnań, będę zaglądać, będę pisać.Ale pewnie coraz mniej, nie chce mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 twoje prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 DPS -siu ! Tylko o takim czymś proszę !!! Nie myśl !!! Podczytuję zawsze - a w "różnych czasach życiowych" człowiekowi lżej na duszy sie robi , gdy można wejść na Forum i pobyć z Wami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No najwyraźniej starzeję się. Nie będę robić dramatycznych oświadczeń i pożegnań, będę zaglądać, będę pisać. Ale pewnie coraz mniej, nie chce mi się... a swoją drogą - chce ci się pisać blog? To dopiero nudne, nie wiesz nawet, czy ktos przeczytał, zresztą sama struktura blogu w zasadzie nie skłania do interaktywności, jakiś komentarz można napisać, ale zwykle nie przeradza się w dyskusję. Co najwyżej w ochy i achy.. Nuuudy. Nie czytuję blogów przez to A swoją drogą ty z 2007 a ja z 2005... Też mam iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nooo przepraaaaaaszam...... a JA????????? Twój Ulubiony Stary Ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 o sobie nie wspomnę, Depsia ma kryzys wieku średniego,przejdzie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 DPSia - no dobra, bierz hormony i wracaj ze zdwojoną energią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Tiaaa, chyba rzeczywiście hormony muszę wziąć... Gagatko - TY jesteś moim Najlepszym Starym Ryjem, bo PIERWSZYM!!! Życzliwym, wspierającym, podtrzymującym i w ogóle! Ty do dziś chyba nawet nie wiesz, ile otuchy wlała mi w serce Twoja obecność w komentarzach na początku! Bloga chce mi się pisać, bo tam opowiadam różności, które powodują, że dzielę się ze "światem" rzeczami, które chcę dzielić, bo są tego warte w mojej ocenie. Mniej już tam własnych przemyśleń i odczuć, choć zdarzają się jeszcze, a więcej opowieści o tym, jak sobie radzimy z budowaniem gospodarstwa czy też co ciekawego zwiedziliśmy w naszej okolicy. Mam nadzieję, że może komuś czytającemu pomoże to we własnych zmaganiach z losem, przykład wiele potrafi zdziałać. Dostawałam już maile o tym, że blog zainspirował innych do działania, że pozwolił im uwierzyć we własny przyszły sukces. To bardzo motywujące, dające sporo radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Depsia nie przynudzaj ....zacznij budować karmnik abo budkę dla ptaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.09.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Tiaaa, chyba rzeczywiście hormony muszę wziąć... Oj tam od razu z grubej rury. Zmęczona sezonem jesteś ot i cała filozofia. Jak już letników pogonisz, posprzątasz po nich i urządzisz młodych za małą wodą to odpoczniesz. Będziesz sobie rano wstawała, piła niespieszną kawkę z Sołtysem i robiła ( albo i nie ) co chciała, bo nic nie będziesz musiała. To i z tego niemusu sobie na FM zajrzysz, coś tam skrobniesz, dając tym samym znak życia, co i ja czasem czynię. Będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No żeś pojechała .... od 2007 roku tu jestem, znaczy się jeszcze młody ryj ze mnie .... no to się ucieszyłam ... Blogi są nudne, Ewa ma rację. Tutaj, na Forum przynajmniej zawsze coś się dzieje: albo pochwala, albo opierd....ą, albo kopa dadzą .... co ja się będę wymądrzać, fajnie jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 czołem .... młodzioki pozdrowio blank stary ryj tyż se ida ....... robić galert ze szłapków a ryj do preswusztu i ....... po jamlesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts