Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na blogach znajduję MNÓSTWO ogromnie ciekawych rzeczy, kursików, fotek, inspiracji i takich tam, bardzo lubię blogi i szperanie po nich. :cool:

W sumie przecie nie ma dramatu żadnego, ot, nie chce mi się czasem nic, pisać też nie i tyle, nie ma o co larum robić. ;)

Nie robię pożegnań i innych takich, po prostu potrzebuję trochę odpocząć od foruma ... czasami...

Każdy ma takie okresy, że nie chce mu się pisać. :p

A Maxi pewnie trochę racji ma, zimą nie ma co robić, to i forum pewnie ciekawe będzie. :lol2:

Ja na blogach znajduję MNÓSTWO ogromnie ciekawych rzeczy, kursików, fotek, inspiracji i takich tam, bardzo lubię blogi i szperanie po nich. :cool:

To może zajrzyj do mojej kumpeli na bloga. A nóż znajdziesz coś co Cię zainspiruje, jako element wyposażenia sypialni gości, ale nie tylko.

Link jest w mojej sygnaturze.

no przeca napisała że jej się pisać nie chce ...ale o czytaniu nic nie pisała , to czyta :D

ja ją moimi 20 prawdziwkami ściągnę .......nie jem grzybów , ale lubię zbierać , chociaż nie umiem :D ale dziś mnie się trafiło jak nigdy w życiu :lol2:.....chociaż Depesia to się uśmieje z moich zbiorów mając w pamięci swoje trofea ...a co mi tam :D ja jestem zadowolona i tak mi głowa spuchła od myślenia co z nimi zrobićIMG_0205.jpg IMG_0216.jpg a tak marzyłam po tej syberyjskiej bajce o грибaх , że mnie się po nocach śniły ....

Depsia , a Ty wiesz , że moim marzeniem jest pokonać szlak transsyberyjski Moskwa-Bajkał-Mongolia -Pekin albo chociaż do Bajkału :rolleyes:

Edytowane przez relek