Gagata 11.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No i właśnie to wsparcie jest BEZCENNE Chociaż ja miałam jakiś czas temu przerwę od FM i - wróciłam jak zatęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja na blogach znajduję MNÓSTWO ogromnie ciekawych rzeczy, kursików, fotek, inspiracji i takich tam, bardzo lubię blogi i szperanie po nich. W sumie przecie nie ma dramatu żadnego, ot, nie chce mi się czasem nic, pisać też nie i tyle, nie ma o co larum robić. Nie robię pożegnań i innych takich, po prostu potrzebuję trochę odpocząć od foruma ... czasami... Każdy ma takie okresy, że nie chce mu się pisać. A Maxi pewnie trochę racji ma, zimą nie ma co robić, to i forum pewnie ciekawe będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 czołem .... młodzioki pozdrowio blank stary ryj tyż se ida ....... robić galert ze szłapków a ryj do preswusztu i ....... po jamlesie Jamlesowych...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja na blogach znajduję MNÓSTWO ogromnie ciekawych rzeczy, kursików, fotek, inspiracji i takich tam, bardzo lubię blogi i szperanie po nich. To może zajrzyj do mojej kumpeli na bloga. A nóż znajdziesz coś co Cię zainspiruje, jako element wyposażenia sypialni gości, ale nie tylko. Link jest w mojej sygnaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Z tego co pisał Jamles zrozumiałam tyle, że On stary ryj jest i bardzo się z tego cieszy z tego więc powodu idzie coś zrobić .... Kto mi powie, co Jamles robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 :rotfl: Naprawdę nie wiesz????? Galareta z nóżek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a ryj do preswusztu i ....... po jamlesie to salceson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 rany julek, gdzie tam o salcesonie? Salceson z Jamlesa????? DPSia, powiedz sama, czy widziałaś na jakimś blogu salceson z Jamlesa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nie... Ale już się przestraszyłam, że galareta z Jamlesowych nóżek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.09.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja odwyk przymusowy teraz miałam:eek: Nie za bardzo łapię o tych nóżkach i ryjach.... DPS ja rozumie życie w pewnej równowadze, każda przesada nie jest zdrowa.... za długi odwyk tez nie jest dobry... Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nie... Ale już się przestraszyłam, że galareta z Jamlesowych nóżek... nie bój sie ...... chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 DPS-ia jak słowo póki co własną doopę na zakrętach bez lusterka oglądam:( ale się ogarnę i znowu będę dziennie ślady łapek zostawiać i się nie zgadzam na długie znikanie:( ciutkę zniosę byle nie za długo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) czy jest tu ktoś, kto zna adres Żelki??? Na biegu mi potrzeba dla jej własnego interesu wszyscy gdzieś poleźli. Edytowane 11 Września 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Stary Ryj to jestem na pewno ... tele może, że nie forumowy ... pisać mnie się nie chce (okres - nie lubię pisać z telefonu ani z tablet'u) ale zagladam tutaj (do stodoły, znaczy się) codziennie Pozdrowienia cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jeśli Depsia ma ochotę wypocząć od foruma to widocznie ma dość... i tyla Bedziem czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ciekawe, czy przemyślała ile po odpoczynku będzie musiała przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja tam DPS-iu i tak będę Cię pozdrawiać tutaj!Albo postraszę zapychaniem skrzynki mailowej:)Starej niewiasty nie nauczysz już przebijać komentarzy na blogu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A tam starej.. co też Prabaka mówi ... A w/g mnie DPSia czyta, bo bywa.. ale nie klika;)Nie będzie miała zaległości... Teraz zalatana po klamociarniach i innych sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.09.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) no przeca napisała że jej się pisać nie chce ...ale o czytaniu nic nie pisała , to czyta ja ją moimi 20 prawdziwkami ściągnę .......nie jem grzybów , ale lubię zbierać , chociaż nie umiem ale dziś mnie się trafiło jak nigdy w życiu .....chociaż Depesia to się uśmieje z moich zbiorów mając w pamięci swoje trofea ...a co mi tam ja jestem zadowolona i tak mi głowa spuchła od myślenia co z nimi zrobić a tak marzyłam po tej syberyjskiej bajce o грибaх , że mnie się po nocach śniły .... Depsia , a Ty wiesz , że moim marzeniem jest pokonać szlak transsyberyjski Moskwa-Bajkał-Mongolia -Pekin albo chociaż do Bajkału Edytowane 12 Września 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts