braza 12.09.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Relek, jak rany, akurat dzisiaj musiałaś z tymi prawdziwkami???? Uchodziłam się dzisiaj jak kucyk po arenie i ledwo ćwierć reklamówki przyniosłam, a tu masz!!!!!! A tym szlakiem transsyberyjskim to mnie zaintrygowałaś .... cholera, fajnie brzmi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 tez mnie na grzybki naszlo wiec robie potrawke z indyczych piersi w sosie śmietanowo grzybowym, do tego surowka z porow a jutro warzywka blanszowane. obiadek na 2 dni z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 bez serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.09.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) bez ducha ............................Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu, wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi, śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi wiele lat temu oglądałam jakiś dok , gdzie reporter jechał sobie pociągiem z Moskwy , a pociąg ten jeździł tak ,że miał w fajnych miejscach postoje a np nad Bajkałem można było wysiąść z pociągu , obejrzeć wszystko i następnego dnia wsiąść w drugi pociąg i jechać dalej ...no strasznie na to zachorowałam :pa ja lubię pociągiem i oglądać krajobraz za oknem......... ruskie w pociągu robią prywatki ,śpiewają , grają na harmoszkach ......no a jak czytam , to w tych pociągach kultura , nawet prysznic można nie to co u nas ....jak pociąg wyjeżdża z Warszawy do Gdyni, to już w Nasielsku do kibla wejść nie można....a u ruskich dwa razy na dzień odkurzają robię grzyby z czosnkiem marynowane prawusy chyba zamrożę na wigilię, tyle że w zamrażarce miejsca niet , bo trzymam aronię na nalewkę co do podgrzybków to ja zaobserwowałam , że jak pokazują się takie beżowe albo białe psiaki to podgrzybki znikają ...byłam w środę było dużo małych podgrzybków , w czwartek lało i dziś było dużo tych psiaków a podgrzybków jak na lekarstwo ....to są moje wieloletnie obserwacje Edytowane 12 Września 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No czytam, bo przecie nie wytrzymam bez... Prawdziwki piękne, u mnie w kuchni też grzybami pachnie, bo goście troszkę uzbierali i schną. Ale tylko troszkę. Dopiero muchomorki się pokazały dzisiaj. No. To idę czytać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 ja suszę suszarkę podgrzybków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.09.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja na blogach znajduję MNÓSTWO ogromnie ciekawych rzeczy, kursików, fotek, inspiracji i takich tam, bardzo lubię blogi i szperanie po nich. jesli mozna to sie podpisuje Jestem wlasnie na etapie poznawania popularnych zakamarkow inaczej. Nie tak akuratnie z przewodnikiem, nawet dobrze opracowanym ale tak aby poczuc dane miejsce. I to wlasnie blogi dostarczaja mi takich sekretnych informacji gdzie w Paryzu kupic najpyszniejsze bagietki, napic sie najwspanialszej kawy, zobaczyc najstarszy sklep z recznie wyrabianymi kapeluszami czy pralinkami. No i gdzie w Marakeszu kupic najaromatyczniejsze roze, cudowny szafran i gdzie sa najlepsze hammamety. Wlasnie lece do Barcelony ... kierowna "Cieniem wiatru" ... Gdyby nie blogi, to pozostalyby mi oficjalne sciezki i mozolne proby poznawania nowych miejsc w ekstremelanie krotkim czasie Blogi fajne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 chyba założę bloga:rolleyes: dziś bieliłam wszystko co mnie pod rękę wpadło i to się nadaje na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 W pierwszym momencie zanim otworzyłam zdjęcie to pomyślałam, że bieliłaś prawdziwki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 podgrzybki , zeby wygladaly jak prawdziwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 .... Wlasnie lece do Barcelony ... na Primiera Division czy Champions Ligue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ... no bo uliczka jest w Barcelonie .... tylko nie wiem czy Bońkowi chce się jeszcze z niej wyskakiwać... Relek widzę, że bieliki mocno Cię zainspirowały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 bo mi lampa zardzewiała na dworzanym staniu a nowe łubianki pomalowałam na biało , będą na przyprawy Depesia , a byłaś już tu http://cat-arzyna.blogspot.com/ bardzo mnie tu się spodobało :rolleyes:a kredens marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 chyba założę bloga:rolleyes: dziś bieliłam wszystko co mnie pod rękę wpadło [ATTACH=CONFIG]211933[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]211934[/ATTACH] i to się nadaje na bloga A czym bieliłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.09.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Moi Drodzy czy ktoś ma może telefon w T-Mobile?I jak z zasięgiem mnie interesuje?Bo jakoś wokół mnie nikt nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 My mamy oboje. Ja u nich jestem odkąd Era się pojawiła.Nasz dom miejscami blokuje sygnał, ale odkąd mam nowszego iPhona problem prawie zniknął. Nawet internet błyskawicznie łapię z powietrza, kiedy mam wyłączone domowe Wi-Fi. Oni ostatnio sieć i nadajniki modernizują. Nasz dom niestety jest na granicy zasięgów z dwóch najbliższych przekaźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 pestka masz T-mobile a internet bezprzewodowy, nie masz sygnału po kablu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ullerowa a bieliłam sobie białą farbą w puszcze firmy dekoral do okien i drzwi te metalowe lampki też ją ładnie przyjęły ...dziś sobie pobielę mały stolik i Matkę Boską Ludową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 A ja już na etapie coraz większego kręcenia nosem na te białe. Są wszechobecne, co już jest wystarczającym powodem, żeby ich specjalnie nie lubić. A już przerabianie starych pięknych mebli, z czeczotką, wspaniałymi fornirami i traktowanie tego po chamsku białą czy inną farbą uważam po prostu za świętokradztwo. Jak można traktować meble w ten sposób, to tak, ja malowanie olejnicą pięknych niegdysiejszych mebli drewnianych, tfu! Sama pomalowałam kilka mebli, ale nie zabytkowych, tylko całkiem współczesnych paskudnych mebli z płyty. Jedna komódka popadła pod pędzel, a i to tylko dlatego, że miała paskudne plamy z farby jakiejś (pewnie olejnej) i wymagałaby całkowitej wymiany forniru. A u tej Cat-arzyny widziałam przepiękne komody z czeczotką potraktowane pędzlem i papierem ściernym! Naprawdę aż żal patrzeć. Poza tym - to już się robi po prostu pospolite, gdzie nie spojrzeć, tam białe/szare meble z przecierką. Ble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.09.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Depuszko powiem Ci na uszko że spodobało mi się tam na blogu u Cat-arzyny, bo wszystko takie fajne ale.....ale potem se pomyślałam ,że jak ona ma wszystko takie w domu , to straszna nuda ....ja bym nie mogła żyć w takim otoczeniu ,takie sterylnie białe, takie babcine albo XVII wieczne jakieś nadmorskie ...a wuj wie jak to nazwać ....jedno jest pewne dla faceta tam nie ma miejsca ......lecz zazdraszczam jej tych szmatek , takie serwetki czy coś tam z wiaderkami , konewkami z kwiatami - cudeńko ja pomalowała lampę , bo bym musiała wyrzucić zardzewiałą a tak jeszcze posłuży , ale zasadniczo moje oko przyciągają białe lampiony a i lubię wiklinę malowaną na różne kolory , nie koniecznie biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts