Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

a ja lubie drewno surowe przetare papierem sciernym i potraktowane biala mleczna bejca tak, ze wygladaja na przecierane. pare dodatkow sobie tak zrobiłam jako elementy uzupelniajace do łazienek, białego pokoiku. teraz planuje podziadkowy ciemny kwietnik tak zrobić, bo kolor mi nie odpowiada a kwietnik się marnuje.

nie podobają zas mi się meble pokryte biala farba pokrywajaca, bejca nadaje przyjemniejszy efekt wizualny.

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja przez 8 lat była w erze i jak ten debil przeszłam do pomarańczowych (tylko dlatego ze wszyscy moi bliscy tam byli i wygodniej było dzwonic - ale odkad zmienili warunki już mi się to nie opyla) i chyba wroce do T-mobilkow albo do plusa. mój drugi fonik mam w plusie od 15 lat i ani razu nie musalam skladac reklamacji, nigdy nie było problemu z zasięgiem - po prostu bezobsługowo.

łaskawcy z pomarańczowych uwzględnili moja reklamacje i obniżyli mi r-ek o polowe za niemoznosc korzystania od paru dni z fona. przecierpie jeszcze rok i jak się skończy umowa nie będę jej przedluzac. gwizdek internetowy z orange działa jakos u nas w domu ale jak biore czasem do pracy to kompletna zenua. ta firma schodzi na psy.

Depesia się zmienila? w jakim sensie? bo nie chciałabym popelnic "fopa":cool:

TARcia a jak z zasięgiem T-0Mobile poza miastem?

DPSia ... na JAKOŚ się zmienia... najpierw ta deklaracja "zniknięcia" z foruma (niby każdy może, pewnie, ale jakoś mi u DPSi nie pasi), teraz ten tekst o bieleniu mi podpadł (sama niedawno sporo bieliła) - coś mi się widzi, że Koleżanka może ma jakieś "wahania nastrojów" ?Żarty żartami - ale może ma jakieś problemy?? Zawsze była pozytywna i innych pchała jako ta barka-pchacz...

No właśnie Gagatka .... mnie to zachowanie Depsi też zaczyna powoli niepokoić.

Muszę pomysleć nad zmianą operatora internetu i telefonu. Pomarańczowi doprowadzają mnie już do szału, ich arogancja i tumiwisizm przerasta nawet moje możliwości pojmowania!!!!

Gagatko - no pisałam przecie, że bieliłam, ale meble nowoczesne, z płyty!

Starego pięknego mebla, który jest w miarę w dobrym stanie, na pewno nigdy bym nie pobieliła. :no:

Odejścia, odejścia...

Nie pisałam, że odchodzę, tylko, że czytać i być będę, a pisać mnie się coraz bardziej nie chce.

Chyba hormony mi buzują! :p

I uprasza się o czytanie ze zrozumieniem! :p ;)

chociaż serdecznie nie lubię czeczotki i połysku, też bym nie pobieliła. W ogóle bym nie nabyła czeczotki ;)

też już jakiś czas temu popełniłam refleksję, że na większości blogów wnętrzarskich- do których zaglądam - jest zasadniczo to samo - shabby chic

i siatka heksagonalna :). Weranda Country też prezentuje ciągle te same klimaty - tylko w różnych gadżetach związanych z porami roku :).

To powiedziałam ja - właścicielka białego kredensu(chociaż białego od urodzenia :)) i miłośniczka stylu skandynawskiego :).

uściski :)

Każda synowa jest wredna, chińska czy nie chińska. Tak już jest, że synowa patrzy na syna z punktu widzenia własnej wygody i ewentualnie jedności rodziny, a matka głównie z punktu "wygody" własnego dziecka. To się zbiega TYLKO w jednym momencie - jeżeli synowa wnosi do małżeństwa taką wartość dodaną (pieniądze, wysokie stanowisko) że po prostu trzeba ją szanować, bo się to opłaca naszemu dziecku. W sumie najlepiej na jakiś czas zapomnieć, ze się ma dziecko, niech sobie żyje...