TAR 14.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 a ja lubie drewno surowe przetare papierem sciernym i potraktowane biala mleczna bejca tak, ze wygladaja na przecierane. pare dodatkow sobie tak zrobiłam jako elementy uzupelniajace do łazienek, białego pokoiku. teraz planuje podziadkowy ciemny kwietnik tak zrobić, bo kolor mi nie odpowiada a kwietnik się marnuje. nie podobają zas mi się meble pokryte biala farba pokrywajaca, bejca nadaje przyjemniejszy efekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Czyli są pozytywne opinie dot. T-Mobile?A na ile "za miastem"? toto działa? Słuchajcie - czy nie wydaje Wam się, że nasza DPSia się jakoś zmienia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ja przez 8 lat była w erze i jak ten debil przeszłam do pomarańczowych (tylko dlatego ze wszyscy moi bliscy tam byli i wygodniej było dzwonic - ale odkad zmienili warunki już mi się to nie opyla) i chyba wroce do T-mobilkow albo do plusa. mój drugi fonik mam w plusie od 15 lat i ani razu nie musalam skladac reklamacji, nigdy nie było problemu z zasięgiem - po prostu bezobsługowo. łaskawcy z pomarańczowych uwzględnili moja reklamacje i obniżyli mi r-ek o polowe za niemoznosc korzystania od paru dni z fona. przecierpie jeszcze rok i jak się skończy umowa nie będę jej przedluzac. gwizdek internetowy z orange działa jakos u nas w domu ale jak biore czasem do pracy to kompletna zenua. ta firma schodzi na psy. Depesia się zmienila? w jakim sensie? bo nie chciałabym popelnic "fopa":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 TARcia a jak z zasięgiem T-0Mobile poza miastem? DPSia ... na JAKOŚ się zmienia... najpierw ta deklaracja "zniknięcia" z foruma (niby każdy może, pewnie, ale jakoś mi u DPSi nie pasi), teraz ten tekst o bieleniu mi podpadł (sama niedawno sporo bieliła) - coś mi się widzi, że Koleżanka może ma jakieś "wahania nastrojów" ?Żarty żartami - ale może ma jakieś problemy?? Zawsze była pozytywna i innych pchała jako ta barka-pchacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 mogę jedynie okreslic się co do zasiegu do rozmow (bez problemu, przynajmniej tam gdzie bywałam), nie uzywalam nigdy do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No właśnie Gagatka .... mnie to zachowanie Depsi też zaczyna powoli niepokoić. Muszę pomysleć nad zmianą operatora internetu i telefonu. Pomarańczowi doprowadzają mnie już do szału, ich arogancja i tumiwisizm przerasta nawet moje możliwości pojmowania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Gagatko - no pisałam przecie, że bieliłam, ale meble nowoczesne, z płyty! Starego pięknego mebla, który jest w miarę w dobrym stanie, na pewno nigdy bym nie pobieliła. Odejścia, odejścia... Nie pisałam, że odchodzę, tylko, że czytać i być będę, a pisać mnie się coraz bardziej nie chce. Chyba hormony mi buzują! I uprasza się o czytanie ze zrozumieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 chociaż serdecznie nie lubię czeczotki i połysku, też bym nie pobieliła. W ogóle bym nie nabyła czeczotki też już jakiś czas temu popełniłam refleksję, że na większości blogów wnętrzarskich- do których zaglądam - jest zasadniczo to samo - shabby chic i siatka heksagonalna . Weranda Country też prezentuje ciągle te same klimaty - tylko w różnych gadżetach związanych z porami roku . To powiedziałam ja - właścicielka białego kredensu(chociaż białego od urodzenia ) i miłośniczka stylu skandynawskiego . uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 .....może ma reisefieber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Albo wredną chińską synową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 O masz wredną chińską synową .... tyle rzeczy mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Każda synowa jest wredna, chińska czy nie chińska. Tak już jest, że synowa patrzy na syna z punktu widzenia własnej wygody i ewentualnie jedności rodziny, a matka głównie z punktu "wygody" własnego dziecka. To się zbiega TYLKO w jednym momencie - jeżeli synowa wnosi do małżeństwa taką wartość dodaną (pieniądze, wysokie stanowisko) że po prostu trzeba ją szanować, bo się to opłaca naszemu dziecku. W sumie najlepiej na jakiś czas zapomnieć, ze się ma dziecko, niech sobie żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 DPS-ia to ja potulam czy trza czy nie ot tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.09.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 czyżby chińska synowa nie dała teściowej porządzić, bo teściowa wie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 jakos to odbieram inaczej, Depsia przekornie odpisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Chyba hormony mi buzują! Wreszcie się przyznała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tiaaa, jeszcze chwila i wybuchnę... Od tych hormonów chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 co się dzieje Depsia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Depsia nie wybuchaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts