EDZIA 17.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 DPS-iu wiesz jak to mówią najtrudniejsze pierwsze 7 lat a potem już z górki;)Twoja chińska synowa ma dość specyficzny charakter , wiec ja Cię kochana rozumiem.Hormony do dziś Ci u mnie niespokojne. Pozdrowienia dla sołtysa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ale Ty mi nie potwierdziłaś, że czujesz, że POZYTYWNIE DO CIEBIE MYŚLIMY Wiesz jak jest - kiedy my mamy problemy i z lekka naciskasz co by się wywnętrzyć - i wreszcie to robimy to okazuje się, że to dobre jest. Tylko tyle. Dobra, pogadamy jak się zobaczymy ( .....jak się u nas wreszcie poukłada.....). A jak chcesz to dzwoń, ale to wiesz. Grzyby som? Bo u nas ostatnio pada. Może bendom? Ale nie podoba mi się, że tak pada. Mam nadzieję, że czuję, bo coś czuję... To chyba to własnie czuję. A z tymi grzybami, to maleńka iskierka nadziei się we mnie dzisiaj zatliła, trochę goście przynieśli, a nuż, a może jednak... U nas nie pada, tylko ranki ziiimne jak szlag. Brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 DPS-iu wiesz jak to mówią najtrudniejsze pierwsze 7 lat a potem już z górki;) Twoja chińska synowa ma dość specyficzny charakter , wiec ja Cię kochana rozumiem. Hormony do dziś Ci u mnie niespokojne. Pozdrowienia dla sołtysa:bye: No właśnie, kochana, sama wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Taaa ... wiedziała Jeżyca gdzie sznupę wsadzić ... Hormony zbuzowane coooo ? Skąd ja to znam ... Trza by Jeża i Sołtysa w jednej drewutni zamknąć ... niech se chłopaki razem popłaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.09.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Taaa ... wiedziała Jeżyca gdzie sznupę wsadzić ... Hormony zbuzowane coooo ? Skąd ja to znam ... Trza by Jeża i Sołtysa w jednej drewutni zamknąć ... niech se chłopaki razem popłaczą ... i aroniowki im nie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A na co im aroniówka, damska i słodka, niech lepiej męską wódeczkę wychylą. Pawełku, Ty byś pewnie do nich dołączył, mimo, że problemy klimakteryjne już "za Tobą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.09.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Normalnie to robię aroniówkę, ale teraz to robię dżem brzoskwiniowy. Z aronii? No no, żeś wiedźma tom wiedziała ale żeby aż tak? A przed wizytą u młodych wyczilautuj się, to i mniej zobaczysz i mniej usłyszysz co Ci tylko na zdrowie wyjdzie:yes: Pożartować dobra rzecz ale Depsiu najważniejsze że młodzi się dogadują Będzie dobrze:hug: ( z tą wewnętrzną burzą też, no w końcu kiedyś się tym hormonom znudzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Oj zaraz tam wiedźma... No dooobra, może trochę... Ale JESZCZE nie stara wiedźma! W sumie to może taki dżem brzoskwiniowy mógłby być całkiem ciekawy z dodatkiem aronii, hę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.09.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 OCZYWIŚCIE ŻE GRZYBY BĘDĄ! :yes: CHWILECZKĘ... :rolleyes: A tak z innej bajki - czy jesteś nadal zadowolona ze swojego nowego fonika (nie pamiętam jakiej firmy ale pamiętam, że miał duży wyświetlacz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.09.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Depsia , gdzie ta aroniówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 wychlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.09.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) beze nas? grzyby się konczą , bo idzie pełnia no nie? ja dziś tylko 2 prawdziwki znalazła, 6 koźlaków, jeden krawiec i kosz podgrzybków na dwóch nas Edytowane 18 Września 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Telefon nadal jest ukochany, a czemu...? No toż pisałam wyżej z tą aroniówką, ale skoro musi być bardzo dokładnie, to moment, muszę poszukać kajeta... Składniki: 2 kg świeżej aronii (może być z ogonkami) 400 sztuk (ok. 30 dkg) liści wiśni 2 kg cukru 3 litry wody sok z 4 cytryn 1 litr spirytusu Aronię i liście myjesz, wkładasz do dużego garnka, dodajesz cukier i wodę, gotujesz pod przykryciem jakieś pół godziny. Odstawiasz na 24 godziny. Potem przecedzasz, dodajesz sok z cytryn i spirytus. Rozlewasz do butelek. Po dwóch tygodniach możesz degustować. Pyszności absolutne, ja robię z wódką, bo weselnej nam pełno zostało, marne z naszych rodzin pijaki. I sprawdzam smak co do ilości soku z cytryn, jak mi pasuje. Pycha, mówię Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.09.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No a jaki to był? I jak duży ma ekran (przekątna?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.09.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 nio ! i to mi pasi nie ma tego kwasku cytrynowego ....dzięki http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No a jaki to był? I jak duży ma ekran (przekątna?) LG Swift L5. Obsługa jak dla małpy, ekran, no... duży jakiś, no... Ale czemu tak pytasz, zmieniasz telefon? Relek - tylko uważaj przy degustacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 cześć złośliwiątko wiedźminkowate:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 cześć złośliwiątko wiedźminkowate:lol: Cześć, oglądaczko własnego zadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 śmiej się śmiej ja chyba dopiero zimą odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przedłużam umowę (albo przenoszę) i się zastanawiam nad różnymi opcjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts