Arctica 18.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A mi dzisiaj cały dzień po głowie (i ustach:-x) chodziła Twoja "wredna chińska synowa" normalnie jak ta piosenka co się czasami przyklei i porusza ustami w rytm swój wbrew ludzkiej woli:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Zostawiam ślad.... aroniówki u mnie nie będzie, bo mi ptoki zeżarły aronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A mi dzisiaj cały dzień po głowie (i ustach:-x) chodziła Twoja "wredna chińska synowa" normalnie jak ta piosenka co się czasami przyklei i porusza ustami w rytm swój wbrew ludzkiej woli:sick: No sama widzisz, jaka wredna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A na co im aroniówka, damska i słodka, niech lepiej męską wódeczkę wychylą. Pawełku, Ty byś pewnie do nich dołączył, mimo, że problemy klimakteryjne już "za Tobą". Z dziką rozkoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2013 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 śmiej się śmiej ja chyba dopiero zimą odpocznę Kochana, ja się wcale nie śmieję. Ale przynajmniej zima będzie miała jakieś pozytywy, skoro odpoczniesz. Zostawiam ślad.... aroniówki u mnie nie będzie, bo mi ptoki zeżarły aronie Jak będziesz w pobliżu, zajeżdżaj, poczęstuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.09.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 przepraszam ja tu jeszcze na chwilę ..... mogę zadać jeszcze ostatnie pytanie ? mogę w tym przepisie na aroniówkę nie ma jakie to owoce : mrożone czy nie mrożone ...no niby pisze świeże , ale mówią , że mrożenie dodaje soku i zabiera cierpkość to mrozić czy nie mrozić ? znalazłam przepis na nalewkę z aronii, który zaraz po Twoim wykonam , gdzie się aronii nie gotuje i ma ona cuda robić na cholesterol , nadciśnienie , zgagę i całą resztę a trzecia opcja będzie też oparta na Twoim przepisie , tyle że z liśćmy od czarnej porzeczki ino przęjde pod krzaczek sprawdzić czy liście nie opadły może opadły , bo idę już tydzień ..... co do odpoczynku w zimę , to są dwie wersje - abo odpocznie , abo będzie chodzić do lasu chrust zbierać bo ruskie wietrzą zimę stulecia u nas a amerykańcy lato stulecia tej zimy u nas ps. ja pisałam o podkowie we drzwiach , nie dzwonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 oj, relek czytasz po lebkach przeciez w poscie #25097 Depesia napisala, ze nie mrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.09.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A mi dzisiaj cały dzień po głowie (i ustach:-x) chodziła Twoja "wredna chińska synowa" normalnie jak ta piosenka co się czasami przyklei i porusza ustami w rytm swój wbrew ludzkiej woli:sick: A do jakiej melodii Ci chodziła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 a w ogole to bardzo prosze nie straszcie zima, moze nie mowmy nawet o niej, ta ostatnia wystarczajaco byla dluga i paskudna. i dosc humorow spaskudzila, nawet i gospodyni. zimy nie ma i nie bedzie. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.09.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Już za trzy miesiące Polskę czeka zima stulecia - wieszczą naukowcy z Rosyjskiej Akademii Nauk. Rosyjscy synoptycy stwierdzają, że zima będzie nie tylko długa, ale także najmroźniejsza na przestrzeni ostatniego stulecia. No i nie wiem, czy tu zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 idę jednak kupić buty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Niech tę zimę stulecia trag szlafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 idę jednak kupić buty..... Ja jeszcze muszę kurtkę do nich dokupić! Siemano wredoto, miałaś oddzwonić .... i dżówno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Uuuffff buty mam, kurtkę nowiutką zakupiłam.. i kilka mam z ubiegłych lat.. tak z 10-15sztuk.. to może mi wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 będziesz się ubierać na cebulkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2013 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ja jeszcze muszę kurtkę do nich dokupić! Siemano wredoto, miałaś oddzwonić .... i dżówno!!! Publicznie ogłaszam, że oddzwoniłam. Uuuffff buty mam, kurtkę nowiutką zakupiłam.. i kilka mam z ubiegłych lat.. tak z 10-15sztuk.. to może mi wystarczy... Wiola, a to co roku jedna czy jakoś bardziej...? będziesz się ubierać na cebulkę ? Nie wiem, jak Arni, ale ja zimą to na pewno będę się ubierać na sękacza, duuuużo warstw i nie do oderwania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A do jakiej melodii Ci chodziła?? Nie do melodii tylko jako przerywnik:oops:... Akurat obcęgami płytki docinałam, właściwie doszczypywałam do mozaiki i no... ciężko było... łapę mam ogniecioną i przerywniki leciały:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jak tak dalej pójdzie to największym przekleństwem będzie "ty chińska wredoto":D Potwierdzam, oddzwoniła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.09.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 cześć złośliwiątko wiedźminkowate:lol: Cześć, oglądaczko własnego zadka... Hmmm straśnego kopa ma ta aroniówka ... taaaakie czułości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Czasami jedna, czasami kilka, a czasami nic.. to zależy jaka, jaka cena i czy w danym momencie jest zbędna kasa na kurtki.. ale też nie wiem czy wejdę we wszystkie... No i na cebulkę dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts