Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi dzisiaj cały dzień po głowie (i ustach:-x) chodziła Twoja "wredna chińska synowa"

normalnie jak ta piosenka co się czasami przyklei i porusza ustami w rytm swój wbrew ludzkiej woli:sick:

No sama widzisz, jaka wredna! :sick:

śmiej się śmiej :rolleyes: ja chyba dopiero zimą odpocznę:(

Kochana, ja się wcale nie śmieję. :no:

Ale przynajmniej zima będzie miała jakieś pozytywy, skoro odpoczniesz. :hug:

:bye:

Zostawiam ślad.... aroniówki u mnie nie będzie, bo mi ptoki zeżarły aronie :(:mad:

Jak będziesz w pobliżu, zajeżdżaj, poczęstuję! :D

przepraszam :cool: ja tu jeszcze na chwilę ..... mogę zadać jeszcze ostatnie pytanie ? mogę :D w tym przepisie na aroniówkę nie ma jakie to owoce : mrożone czy nie mrożone ...no niby pisze świeże , ale mówią , że mrożenie dodaje soku i zabiera cierpkość :p to mrozić czy nie mrozić ?

znalazłam przepis na nalewkę z aronii, który zaraz po Twoim wykonam , gdzie się aronii nie gotuje i ma ona cuda robić na cholesterol , nadciśnienie , zgagę i całą resztę :) a trzecia opcja będzie też oparta na Twoim przepisie , tyle że z liśćmy od czarnej porzeczki :) ino przęjde pod krzaczek sprawdzić czy liście nie opadły :confused: może opadły , bo idę już tydzień .....:wiggle:

co do odpoczynku w zimę , to są dwie wersje - abo odpocznie , abo będzie chodzić do lasu chrust zbierać :rolleyes: bo ruskie wietrzą zimę stulecia u nas a amerykańcy lato stulecia tej zimy u nas :)

ps. ja pisałam o podkowie we drzwiach , nie dzwonkach :rolleyes:

Już za trzy miesiące Polskę czeka zima stulecia - wieszczą naukowcy z Rosyjskiej Akademii Nauk. Rosyjscy synoptycy stwierdzają, że zima będzie nie tylko długa, ale także najmroźniejsza na przestrzeni ostatniego stulecia.

No i nie wiem, czy tu zaglądać?;)

Ja jeszcze muszę kurtkę do nich dokupić!

Siemano wredoto, miałaś oddzwonić .... i dżówno!!!:p

Publicznie ogłaszam, że oddzwoniłam. :oops:

Uuuffff buty mam, kurtkę nowiutką zakupiłam.. i kilka mam z ubiegłych lat.. tak z 10-15sztuk.. to może mi wystarczy...

Wiola, a to co roku jedna czy jakoś bardziej...? :lol2:

będziesz się ubierać na cebulkę ?:rolleyes:

Nie wiem, jak Arni, ale ja zimą to na pewno będę się ubierać na sękacza, duuuużo warstw i nie do oderwania! :cool: