pestka56 22.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 „Must have” działa na mnie tak samo jak „odkryj nowe” Pokażcie mi od razu tę króliczą norę, w którą mogę się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Szczerze mówiąc to dokładnie nie wiem kiedy jest dobra do jedzenia ale wiem, że pierwsze 7-10 dni musi stac ja teraz, potem ja trzeba otworzyc i "poprzekłuwać" co by to i owo wyleciało i potem do chłodnego. I pewnie będę sprawdząc czy gotowa organoleptycznie. DPSia - kiedy można jeść? Ale powiem Ci Łosia, że samo kiszenie banalne, zobaczymy jeszcze jaki efekt..A od gościa znajomego na targu w Miliczu kupiliśmy poszatkowaną - swoją z działki na bieżąco szatkował i sprzedawał - no i tak powinno być, że się kisi ją od razu, nie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.09.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 U kogos czytalam (nie pamietam u kogo), ze poszukiwana jest fajna kurtka na zime. W Salomonie mozna teraz kupic pieknie dopasowane i odszyte puchowe kurtki chyba w czterecha kolorach: fuksja, turkus, czarny i szary. Po 50% obnizce Ja szukałam. Ale nie widziałam nigdzie sklepu Salomon Czyżby we wsi łodzi nie było, albo nie zauważyłam? A z tą obniżką to po ile sprzedają? Bo jak 50% = 600 zł to moja młoda nie che, boi się, że ją na ulicy rozbiorą dla metki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 A z must have problem jest taki, że jak się robi modny różowy, to nic nie idzie kupic w innym kolorze... Przesadzam, ale trochę tak to działa. I potem, nawet jak nie lubię, to czasem kupuję takie modne, bo nie mam innego do kupienia... No i jeszcze jedno, dzisiaj materiały są tak kiepskie, że nawet najdroższe rzeczy po 1-2 sezonach i tak są do wywalenia, niezależnie od mody. Nie ma co liczyć, że ponadczasowy krój będzie szedł z ponadczasowym materiałem, i tak zrobi się szmata do wywalenia, więc w sumie można i modne kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 SKLEP FIRMOWY SALOMON Manufaktura, Galeria I Piętro... wieś Óć oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.09.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Nie Oć a Uć Nie widziałam????? Ślepam czy co? Ja zwykle sklepy odzieżowe znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No co Ty Ewa chcesz.. Uć nie jest duża w sumie (szybko przemknęliśmy przez nią) i takiego sklepu może nie być u mnie też nie widziałam... Ale w tikeju kupiłam.. i teraz w sumie no niby za 50% ceny.. ale muszę się chyba bać aby mnie nie rozebrali na ulicy.. Doobra.. muszę czapkę i szlik nabyć w oczijebliwym czerwonym kolorze.. do puchowej granatowej kurtki będzie w sam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Przypomniałyście mi, że muszę ze strychu sobie przynieść moją skórzaną kurtkę jesienną, ta jest wiecznotrwałą. Ma to swoje wady, nie da się po kilku latach powiedzieć, że się zniszczyła. Ale lubię ją, więc nie krzywduję sobie. Parę zdjęć z wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Depesia moge??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jamles - megagroniaste w tym roku u nas pobiły WSZELKIE rekordy. to dobrze, ale zbierz nasionka, bo u mnie z pomidorami kiepsko. Najpierw zimno i późno posadzone i zaraz patelnia i je przypaliło, potem deszcze je zalały i znowu patelnia i drugie i trzecie grono praktycznie nie zawiązało, a następne nie dojrzały jeszcze a znowu jest zimno i mokro. Zarazy się ustrzegłem, ale na pierwszym gronie owoce z reguły popękane były, wizualnie nieestetyczne, ale to wina różnic temperatury i wilgotności podłoża. Kanie wysypały, leśne chyba przerwę mają albo za dużo sadzaczy papierzoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 rany ale cudnie, jakie piekne lasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 DPS-iu bosssssssssko czy ja też mogiem sobie ukraść na tapetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ale co chcecie, dziewczynki, że pytacie czy możecie...? Jak kto chce na tapetkę to mówić, na maila dam pełną rozdzielczość, dla mnie radość, że się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 to dobrze, ale zbierz nasionka, bo u mnie z pomidorami kiepsko. Najpierw zimno i późno posadzone i zaraz patelnia i je przypaliło, potem deszcze je zalały i znowu patelnia i drugie i trzecie grono praktycznie nie zawiązało, a następne nie dojrzały jeszcze a znowu jest zimno i mokro. Zarazy się ustrzegłem, ale na pierwszym gronie owoce z reguły popękane były, wizualnie nieestetyczne, ale to wina różnic temperatury i wilgotności podłoża. Kanie wysypały, leśne chyba przerwę mają albo za dużo sadzaczy papierzoków U nas tak samo z aurą było, z tym, że po pierwszym przypaleniu już nie było przerwy na deszcz, wciąż przypalało. Już myślałam, że tylko płonne grona będą, a tymczasem jakieś 2 tygodnie temu zaczęły dojrzewać - eureka! Pewnie, że zbiorę nasiona, pomidorki są absolutnie przepyszne, a do tego nie dają się złej aurze, mimo deszczu pozostają twarde, jędrne, nie psujące się. Fantastyczna odmiana, na pewno będę pielęgnować te nasiona jak skarb jakiś wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja chcę ja chcę jaaaaaaaaaaaaaaaaaa no właśnie pytamy czy możemy sobie na tapetkę rąbnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 i ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ale wszystkie fotki Wam puścić? Wusia, daj maila na priva, Tarcia też, bo gdzieś się zapodziały. Rano Wam wyślę, wtedy net mi szybciej chodzi. Tylko napiszcie, które chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 wszystkie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Uff, poszło z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts