rrmi 25.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No teraz z Twoich gaci na moją torbę się przerzuciłyście a jeszcze jej nie widziałyście Ja tam sie na nic nie przerzucilam , tylko grzecznie sie rozpytuje przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No teraz z Twoich gaci na moją torbę się przerzuciłyście a jeszcze jej nie widziałyście Ja tam sie na nic nie przerzucilam , tylko grzecznie sie rozpytuje przeciez dam Ci ponosić, a jakże, zielona jest, takie se gacie spraw, żeby ci wszystko pasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! No widzę, że torba ważniejsza ode mnie się zrobiła A było się chwalić i zdjęć nie pokazywać Jakbyś pokazała, to wszyscy by wiedzieli, że torba przy Tobie wymięka, a tak pewności nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, już się cieszę, że osobiście obejrzę Twoją torbę! No widzę, że torba ważniejsza ode mnie się zrobiła A było się chwalić i zdjęć nie pokazywać Jakbyś pokazała, to wszyscy by wiedzieli, że torba przy Tobie wymięka, a tak pewności nie mamy... kurna, znajdę jakieś zdjecie w necie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 kurna, nie da się wkleić tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 kurna, nie da się wkleić tego zdjęcia To linka do strony daj, wejdziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 ech, bez sensu trzeba wejść w kolekcje, potem w akcesoria i tojest 3 z kolei torebka, z tym, że ja mam zieloną http://www.solar-company.com.pl/08/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Flaszka to się raczej do niej nie zmieści Ale ładna jest, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Flaszka to się raczej do niej nie zmieści Ale ładna jest, nie powiem Do niej się nie zmieści flaszka, do niej sie zmieści cała skrzynka flaszek Ona jest naprawdę duuuuuża. to jest torba, a nie torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No trzecia z kolei to taka mała czerwona na łańcuszku Psia krętka, pomyliłam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No trzecia z kolei to taka mała czerwona na łańcuszku Psia krętka, pomyliłam coś nie na łańcuszku, ma dwa uchwyty i jedno takie duże na ramie, ma wzmocnienia jakby ze skóry węża czy krododyla czy cholera wie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Modelka jest w białej sukience, czy w czarnym komplecie ze spodniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Modelka jest w białej sukience, czy w czarnym komplecie ze spodniami??no tak!! weszłaś w kolecje, a miałaś wejść w AKCESORIA!!! tam dopiero tzecia torba, akcesoria sa obok kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dotarłam, miałam problem z otwarciem akcesoriów.Trzecia z kolei seria, tak. Bo tam po trzy występują. Taka z paskiem na ramię jest jedna, czarna. To ta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dotarłam, miałam problem z otwarciem akcesoriów. Trzecia z kolei seria, tak. Bo tam po trzy występują. Taka z paskiem na ramię jest jedna, czarna. To ta?? Nie trzecia z kolei seria, tylko trzecia Od początku biorąc 3, czerwona!! Kurna, ta strona trochę dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mam!!! Faktycznie ładna!!!! A ta Twoja zieleń to jaka: ciemna czy jasna?? Rany, Depsia wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kurna, ta strona trochę dziwna Chyba tak .Ja nawet akcesoriow nie widze , nic to , torbe zobacze na zywo , to i nie szukam za mocno na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mam!!! Faktycznie ładna!!!! A ta Twoja zieleń to jaka: ciemna czy jasna?? Rany, Depsia wybacz No dokładnie DPSia, kajamy się obie Jasna zieleń Taka wiosenno-letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Pasuje do Ciebie ta torba i faktycznie parę flaszek wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.05.2008 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Kasia, Torba cudnej urody No i praktyczna, rzecz jasna Dzien Dobry o poranku Mamy tu piekne slonko i mnostwo rosy na wszystkim co na zewnatrz I jest tez news najwazniejszy Nasz trawa zaczela pokazywac swoje zielone "rozki" Znaczy sie zostala posiana Milego poniedzialku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts