Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

avenged sevenfold sluchalas?? zwlaszcza to http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0

musze posluchac te wymienione bo zapowiadaja sie fajnie :)

Skillet fajny, ID nie bardzo, Sabaton i nightwish znam fajny, bastille fajne ale troszke za bardzo popowe jak dla mnie :)

Edytowane przez markoto

O muzyce to za wiele nie pogada, wiem tylko, że Whitney miała fenomenalny głos i niesłychane umiejętności wokalne, dopóki tego nie zmarnowała. :(

Co do chleba - jeśli wychodzi za kwaśny, to musowo dajesz za dużo zakwasu.

Ile zakwasu dajesz na kilogram mąki?

Mnie wychodzi jakoś ze 2 płaskie łyżki, nie więcej.

Zakwas = kwaśne.

Tarcia, wpadliśmy jak po ogień. Koncert był w piątek, jechaliśmy prawie prosto z pracy a w sobotę wracaliśmy do się bo sąsiadowe Andrzejki mieliśmy i mus był być;)

Ale jak się będę w 3-miasto wybierać dam znać (.a muszę Ci się przyznać że mam Siostrę w Gdyni:))

:cool: Led Zeppelin np.

i cala reszta też, albo z nowszych Godsmack
– rytm Voodoo stawia mnie na nogi

Tom Waits ???? Ja go uwielbiam hurtowo, ale czasem bardziej niektóre np. Swordfishtrombone (cokolwiek to oznacza)

albo The Piano Has Been Drinking

Niestety rzadko bo częściej Ona do nas i do naszych Rodziców i drugiej Siostry przyjeżdża.

My tu w kupie jesteśmy tylko Ją na północ wywiało;)

Ale jak nam autostradę wybudowali to pikuś, 1,5 godziny i na rybce w barze Przystań jesteśmy. Albo na zupce w tawernie Rybaki:D

Niestety rzadko bo częściej Ona do nas i do naszych Rodziców i drugiej Siostry przyjeżdża.

My tu w kupie jesteśmy tylko Ją na północ wywiało;)

Ale jak nam autostradę wybudowali to pikuś, 1,5 godziny i na rybce w barze Przystań jesteśmy. Albo na zupce w tawernie Rybaki:D

w barze przystan miałam pierwsza powazna randke z moim mezem :D ale nie przepadam za ich ryba, w rewie smaczniejsza :D

a ty jak z autostrady to mnie masz przecież po drodze, o A1 mówimy?