EZS 02.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A wiesz, że jak zostawiłam kiedyś na noc, to bardzo kwaśny wyszedł.. Za dużo maki żytniej może daję? Raptem 6 łyżek na 3/4 kg innych (pszenno-orkiszowej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nie jestem absolutną fanką Bajora, ale tę piosenke po prostu uwielbiam! I wcale nie przeszkadza mi Jego wibrujący głos, lubię takie, Whitney też tak śpiewała wibrująco i za to Ją kochałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Whitney śpiewała, a ten tam mr. B. beeeeeeeeeeee......czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No może i tak .... Ja tam za Bajora na wojnę nie pójdę Aktualnie jestem na etapie Sabatonu, Bastille, Imagine Dragons i Skillet, że o Queen, Nightwish i Pink Floyd nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) avenged sevenfold sluchalas?? zwlaszcza to http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0 musze posluchac te wymienione bo zapowiadaja sie fajnie Skillet fajny, ID nie bardzo, Sabaton i nightwish znam fajny, bastille fajne ale troszke za bardzo popowe jak dla mnie Edytowane 3 Października 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 O muzyce to za wiele nie pogada, wiem tylko, że Whitney miała fenomenalny głos i niesłychane umiejętności wokalne, dopóki tego nie zmarnowała. Co do chleba - jeśli wychodzi za kwaśny, to musowo dajesz za dużo zakwasu. Ile zakwasu dajesz na kilogram mąki? Mnie wychodzi jakoś ze 2 płaskie łyżki, nie więcej. Zakwas = kwaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nooo Markoto, mocne!!! Cholernie odjechany teledysk... ale słowa bardzo dołujące jak dla mnie .... Queen i Pink Floyd to klasyka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Queen i Pink Floyd to chyba każdy zna, nie...? Kto do diaska odkręcił sobie kran w moim nosie???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 O kranie nic nie wiem... Ale fojdów i qinów chętnie słucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a L. Kravitza lubicie posluchac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mnie wychodzi jakoś ze 2 płaskie łyżki, nie więcej. Zakwas = kwaśne. Acha, może to to... zobaczymy mój chleb rośnie raptem 1-2 godziny, spróbuję wersję mniej zakwasu ale więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a L. Kravitza lubicie posluchac? Lubimy:yes: Floydów i Quinnów obowiązkowo. I wielu wielu innych. Teraz czekamy na nową płytę Archive. Rok temu byliśmy na koncercie w Parlamencie w Gdańsku, rewelacja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Maxi zaciukne cie, byliście i na żadna kawe nawet do koleżanki nie wpadliście, no kurde balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tarcia, wpadliśmy jak po ogień. Koncert był w piątek, jechaliśmy prawie prosto z pracy a w sobotę wracaliśmy do się bo sąsiadowe Andrzejki mieliśmy i mus był być Ale jak się będę w 3-miasto wybierać dam znać (.a muszę Ci się przyznać że mam Siostrę w Gdyni:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a jak często ja odwiedzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Led Zeppelin np. i cala reszta też, albo z nowszych Godsmack – rytm Voodoo stawia mnie na nogi Tom Waits ???? Ja go uwielbiam hurtowo, ale czasem bardziej niektóre np. Swordfishtrombone (cokolwiek to oznacza) albo The Piano Has Been Drinking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Niestety rzadko bo częściej Ona do nas i do naszych Rodziców i drugiej Siostry przyjeżdża. My tu w kupie jesteśmy tylko Ją na północ wywiało;) Ale jak nam autostradę wybudowali to pikuś, 1,5 godziny i na rybce w barze Przystań jesteśmy. Albo na zupce w tawernie Rybaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ostatnio podsluchuje znowu marillion, smithow i takie tam roznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Niestety rzadko bo częściej Ona do nas i do naszych Rodziców i drugiej Siostry przyjeżdża. My tu w kupie jesteśmy tylko Ją na północ wywiało;) Ale jak nam autostradę wybudowali to pikuś, 1,5 godziny i na rybce w barze Przystań jesteśmy. Albo na zupce w tawernie Rybaki:D w barze przystan miałam pierwsza powazna randke z moim mezem ale nie przepadam za ich ryba, w rewie smaczniejsza a ty jak z autostrady to mnie masz przecież po drodze, o A1 mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A1 a jakże:yes: A Rewa to lokal czy mówisz o miejscowości? I gdzie się do Ciebie zjeżdża?( nie żebym się już pakowała ale na zaś chcę wiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts