Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Acha, może to to... zobaczymy

mój chleb rośnie raptem 1-2 godziny, spróbuję wersję mniej zakwasu ale więcej czasu :)

Zdecydowanie mniej zakwasu i zdecydowanie więcej czasu, będzie dobrze. :yes:

Z muzyki to ja w ostatnich latach najbardziej lubię kolędy. :lol2:

Już się cieszę, że niedługo minie 1 listopada i będzie można słuchać piosenek i pastorałek przedświątecznych pod pretekstem ćwiczenia na święta. ;)

Najpiękniejszy okres w roku to czas przedświątecznych przygotowań, UWIELBIAM!

W tym roku będę miałą do przygotowania świąteczny wystrój w domu i u synka w UK, będzie się działo, oj będzie!!! :D

(...)Yejtuś czy Ty już zaprojektowałeś swój kominek???

i tyle go widzieli ........;)

Człowiek śniegu, czyli białe na białym... ;)

Wyjechany byłem i z tzw. utrudnionym dostępem ...czyli: przymusowy odwyk :(

...cierpiałem okrutnie nie mogąc chłonąć Waszych złotych myśli wysyłanych w przestrzeń wirtualną, dodatkowo ze świadomością, że nigdy już tego nie nadrobię :cry:

Sprawa kominkowa leży odłogiem i uwiera coraz mocniej, bo powoli brakować zaczyna już "prac zastępczych". Skończy się pewnie tym, że zawezwę fachowców i postawią "coś" byleby zakończyć wreszcie temat.

Spoko, luzik. Ja tam lubię odwiedziny, a najbardziej właśnie te dłuższe (nie tylko 5-minutowe).

W drodze powrotnej podjechałem nawet na działkę sprawdzić, czy ktoś pod bramą nie czeka, ale nie :no: - widać minęliśmy się w drodze...

Więc znowu jedyna nadzieja w Braci Forumowej :rolleyes:

...

Braza - kosztelę nabyłam w moim lokalnym składzie z kosztelami i innymi roślinami :)

....

Grzybów u nas resztka , pewnie przez zimne noce.

Ale było mnóstwo - z osobistej działki na której rosną samosiejki brzozy i sosny nie mam już w co pakować suszonych.

...

Tak wpadam to tu to tam, zupełnie przypadkowo, ale Wszystkim lepszego 2014 życzę już tak na zaś, a do Ciebie Zochna to osobiste mam zapytanie - ten lokalny skład z kosztelami to gdzie? Może i ja bym się tam udała, jakby gdzieś niedaleko między Gda i Gdy się znajdował.

Grzybów zazdraszczam, bo ja - wstyd się przyznać - kompletnie nie umiem zbierać - w lesie moge wdepnąć na takiego jednego czy drugiego i nie widzę. No, ale za to zbieram.... po ludziach :)