TAR 03.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 do mnie zaraz za bramkami z autostrady a rewie jest jeden taki znany lokal na plazy z widokiem na morze, całoroczny. z gdyni do rewy to rzut beretka jak będziesz jechać to daj info trase wytycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jak będziesz jechać to daj info trase wytycze Tak jest pszePani:D Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 będę miała okazje podziekowac za piwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A ja za dalie, choć podobno za kwiaty się nie dziękuję. A propozycja wiejskich kwiatów na nową działkę nadal aktualna. Mam stały dostęp do piwonii i floksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2013 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Acha, może to to... zobaczymy mój chleb rośnie raptem 1-2 godziny, spróbuję wersję mniej zakwasu ale więcej czasu Zdecydowanie mniej zakwasu i zdecydowanie więcej czasu, będzie dobrze. Z muzyki to ja w ostatnich latach najbardziej lubię kolędy. Już się cieszę, że niedługo minie 1 listopada i będzie można słuchać piosenek i pastorałek przedświątecznych pod pretekstem ćwiczenia na święta. Najpiękniejszy okres w roku to czas przedświątecznych przygotowań, UWIELBIAM! W tym roku będę miałą do przygotowania świąteczny wystrój w domu i u synka w UK, będzie się działo, oj będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no wlasnie te swieta, juz na sama mysl jestem chora:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cholewka a propos swiat to mi przypomnialas ze ciasto na pierniki pora mieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (...)Yejtuś czy Ty już zaprojektowałeś swój kominek??? i tyle go widzieli ........Człowiek śniegu, czyli białe na białym... Wyjechany byłem i z tzw. utrudnionym dostępem ...czyli: przymusowy odwyk ...cierpiałem okrutnie nie mogąc chłonąć Waszych złotych myśli wysyłanych w przestrzeń wirtualną, dodatkowo ze świadomością, że nigdy już tego nie nadrobię Sprawa kominkowa leży odłogiem i uwiera coraz mocniej, bo powoli brakować zaczyna już "prac zastępczych". Skończy się pewnie tym, że zawezwę fachowców i postawią "coś" byleby zakończyć wreszcie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Yetek do cholery, weź się w końcu na coś zdecyduj .... no, w sensie co chcesz???? Pestka, dzięki za Tom'a Waitsa - super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Yejtuś ale w Polanicy fajnie? Ja bardzo lubię takie "uzdrowiskowe" klimaty Wille z drewnianymi werandami (zdobienia!), park zdrojowy itp. Tzw kicz uzdrowiskowy Chciałabym mieszkać w czymś takim na starość. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Prawdę mówiąc, to nawet specjalnie Polanicy nie obejrzeliśmy. Po górach ganiałem w nadziei, że krewnych spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 I co - spotkałeś?????? Nie chciałeś z nimi zostać? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No właśnie - nie . Za to słyszałem, że podobno oni w tym czasie mnie pojechali szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Gorzej jak oni zechcą zostać z Tobą ... :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Spoko, luzik. Ja tam lubię odwiedziny, a najbardziej właśnie te dłuższe (nie tylko 5-minutowe). W drodze powrotnej podjechałem nawet na działkę sprawdzić, czy ktoś pod bramą nie czeka, ale nie - widać minęliśmy się w drodze... Więc znowu jedyna nadzieja w Braci Forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ale ja myślałam o zostaniu NA STALE... a wiesz jak to jest z rodziną ...... :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.10.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Pani Sołtysowo, przyszłam sprawdzić jak tam katarki i kaszelki.Lepiej już? Zdrówka kochana życzę i pięknego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.10.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ... Braza - kosztelę nabyłam w moim lokalnym składzie z kosztelami i innymi roślinami .... Grzybów u nas resztka , pewnie przez zimne noce. Ale było mnóstwo - z osobistej działki na której rosną samosiejki brzozy i sosny nie mam już w co pakować suszonych. ... Tak wpadam to tu to tam, zupełnie przypadkowo, ale Wszystkim lepszego 2014 życzę już tak na zaś, a do Ciebie Zochna to osobiste mam zapytanie - ten lokalny skład z kosztelami to gdzie? Może i ja bym się tam udała, jakby gdzieś niedaleko między Gda i Gdy się znajdował. Grzybów zazdraszczam, bo ja - wstyd się przyznać - kompletnie nie umiem zbierać - w lesie moge wdepnąć na takiego jednego czy drugiego i nie widzę. No, ale za to zbieram.... po ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Noo jakby były te autostrady... Raz od TARciów z północy na południe wracaliśmy 5,5 godziny.. jak dołożą autostrady to będzie bosko.. tylko wir w baku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts