Chef Paul 05.10.2013 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ahoj! Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Noo jakby były te autostrady... Raz od TARciów z północy na południe wracaliśmy 5,5 godziny.. jak dołożą autostrady to będzie bosko.. tylko wir w baku;) Ty piratko;) To jak Ty jechałaś że nie autostradami?i My czekamy aż dokończą A1 od Torunia do Kowala, zrobią ludzki przejazd przez miasto Óć i będzie można śmigać jak biały człowiek prawie do samej granicy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Chefie :hug:sto lat! DPS a Ty już za wodą czy jeszcze tutaj, bo ja się pogubiłam. Napisz kochana ile ty tego czegoś do drzwi potrzebujesz i czy może na tym być skrót DPS czy raczej wolisz "Dom Pod Sosnami" w całości. Robię przygotowania, czyli psychicznie nastawiam się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ktoś tu wspominał o piratach na autostradzie ? tam chyba bezpiecznej niż pod prysznicem 5 szwów na głowie ...ledwom sie tu dowlokła ...i wracam na wyro http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/n025.gifspytam się tylko Chefa co tak od nas tu i tam odskoczył ?http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Reluś litości jak Cię prysznic tak mógł zmasakrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 pewnie tak jak mnie schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja też się boje prysznica. Dlatego chcę w nim zainstalować taką rurę do trzymania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 znaczy Ty likwidujesz schody a Relcia prysznic:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Maxtorka... noooo jechałam i autostradą i gierkówką, i Óć też przemknęłam... najgorszy kawałek jest prze Óć, potem od Włocławka po Toruń i dalej spoko.. jak dokończą A1 i obwodnicę w Óć zrobią.. będzie boooosko... Niemniej wolę jechać na zachodnie wybrzeże nić na 3city... choć i bliżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 niooo zastanawia się czy ja w życiu wezmę jeszcze jakiś prysznic ....bo baletnicą na lodzie ja już nie chce być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Chefie :hug:sto lat! DPS a Ty już za wodą czy jeszcze tutaj, bo ja się pogubiłam. Napisz kochana ile ty tego czegoś do drzwi potrzebujesz i czy może na tym być skrót DPS czy raczej wolisz "Dom Pod Sosnami" w całości. Robię przygotowania, czyli psychicznie nastawiam się do pracy. Za wielką wodę to my w połowie miesiąca się wybieramy, na razie zaczynamy powoli pakować to, co do zabrania, a sporo tego. Co do zawieszek - nie spiesz się, poproszę o trzy sztuki z napisem "Dom Pod Sosnami" i "Witamy", bo chciałabym, żeby to były zawieszki do kluczy gości. Będą potrzebne dopiero w maju przyszłego roku, jest MNÓSTWO czasu, kochana. ktoś tu wspominał o piratach na autostradzie ? tam chyba bezpiecznej niż pod prysznicem 5 szwów na głowie ...ledwom sie tu dowlokła ...i wracam na wyro http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/n025.gif O rany, bidulko... Musi Cię paskudnie boleć. U nas w każdym prysznicu dla gości położyliśmy maty antypoślizgowe i zamontowaliśmy poręcze, po naszej pierwszej próbnej kąpieli, kiedy sami omal nie polecieliśmy na śliskich płytkach. Leż i zdrowiej, kochana, jak najszybciej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wszystko potrafi zaatakowac, no wszystko!!! Relcia, pozdrówka!!! Mam pochmurny ale dość ciepły dzionek .... jak myślicie, czy po zdrowym przymrozku są jeszcze grzyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 cza sprawdzić,idź za płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ok, Depeś, to mam czasuuuu, do maja. A jak tylko tcy, to będzie w prezencie. Relcia, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ... spytam się tylko Chefa co tak od nas tu i tam odskoczył ?http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a025.gif ledwo mnie czasu starcza na krótkie wizyty w Facebook'u :'( ... zapierdzielam na pełnych obrotach by godziwą emeryturę uzyskać - która zbliża się coraz szybciej wielkimi krokami - na FM zaglądam praktycznie tylko tutaj, mój blog 'zero wpisów' już od dawna, o mej stronie nawet nie ma co wspominać, oba forumy Braci praktycznie 'martwe' ps - w prysznicu mam zainstalowane rury i wygodne siedzisko, ceramika 'antypoślizgowa' - stosownie do wieku użytkownika, któren z czasem staje się coraz bardziej 'wywrotowy' ... wanny nie lubię ... chyba, że razem z Ciemiężycielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.10.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ha - lubisz Chefie ciemiężenie w wannie? Brzmi inspirująco...:rolleyes: By nie rzec - zachęcająco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Szczena mi opadła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 http://kultura.newsweek.pl/joanna-chmielewska-nie-zyje-newsweek-pl,artykuly,272034,1.html :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ojej, mnie jest naprawdę przykro, uwielbiam jej książki i mam wszystkie w swoich zbiorach, zawsze jak zly humor, brak uśmiechu jej książki poprawialy mój nastroj. wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts