DPS 09.10.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cieszę się, że każdy się wypowiedział, każde z nas ma swoje zdanie i niech tak zostanie.Gwoździku - nie rozumiem, suponujesz, że w czymś kłamię? Mam nadzieję, że pogoda dzisiaj będzie podobna jak wczoraj u nas, bo było przepięknie do samego wieczora, cieplutko, słonecznie, aż chciało się żyć. Dynia wciąż czeka na mnie, chyba wczoraj słyszałam, jak wzdycha. Reisefieber mi się włączył już, przeżywam jak stonka opryski. I dlaczego kosiarka znowu nie ma zamiaru kosić???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Podobnie jak Gwoździk, też akcja dla Bacik była ostatnią w której brałam udział, im więcej dostawali tym więcej ,,obcych" podpinało się pod darczyńców i swoje lody kręcili. Clou programu była kosiarka na która zbieraliśmy... summa summarum pieniądze przelane zostały na coś zupełnie innego... teraz zupełnie nie pamiętam już na co I Dandi dostał za swoje, kto ma miękkie serce.... Wyleczyło to mnie i wielu forumowiczów z porywów serca - Chyba FM - czytaj ludzie - było zbyt dobre, skuteczne, a przede wszystkim szczere w swoich intencjach, dlatego znaleźli się chętni do podczepienia i zawłaszczenia U mnie zadziałało to w ten sposób, że tylko indywidualne aukcje mogę wspomagać, gdy mogę...no z wyjątkiem Marymontu Najgorzej, że Żelka została teraz wplątana i zaczyna czuć się winna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wyleczyło to mnie i wielu forumowiczów z porywów serca - Chyba FM - czytaj ludzie - było zbyt dobre, skuteczne, a przede wszystkim szczere w swoich intencjach, dlatego znaleźli się chętni do podczepienia i zawłaszczenia Kurcze, jak przykro to czytać.. \Mnie Baciki jakoś przeszły obok, prawdę mówiąc nie zauważyłam. Faktycznie trzeba wrócić do dobrych dawnych tradycji, że zbiera się na bardzo konkretny cel dla bardzo konkretnej osoby. Bo inaczej taka piękna idea zostanie po prostu zmarnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wiecie Gwoździk przywołał wspomnienia... i co znalazłam w sieci szukając ośrodka w Bacikach http://www.siemiatycze.com.pl/siemiatycze/3580-baciki-rednie-proces-pielgniarki-z-zol.html http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120905/REG03/120909862 http://podlasie24.pl//wiadomosci/siemiatycze/powiat-siemiatycki-przejmie-baciki-ce15.html http://www.domore.pl/beta/view/p/cel/10004391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Smutne to i tyle... Dynia w końcu się mnie dowołała, została zamknięta w słoiczkach i teraz pyszni się na żółto. A ja kaszlam... kaszlam... i kaszlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 łooooooooo DPS-ia zdrówka moc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Przestań kaszlać bo do Synka masz jechać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ... Gwoździku - nie rozumiem, suponujesz, że w czymś kłamię?... główny cel mojego postu to było rozładowanie lekko napiętej sytuacji (stąd ten bączek ) ... a to, że zawsze łapię za słówka i wyłapuję przecieki .... w cytatach ....no co ja na to poradzę ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Depesia, nie rób wiochy, przestań kaszleć...ja przestałam. Nooo prawie przestałam, bo jeszcze zalegania są i trzeba je kaszlem usuwać. Ale jest już nieźle. Zdrówka życzę, niech dobra pogoda i słońce ładuje akumulatory. Z naładowanymi to Ty Wyspy podbijesz że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Choćbym i nosem orała, to i tak tam rewolucję zrobię! Będę zdobywała Staffordshire, zagłębie moich ulubionych fajansów angielskich! Mam już spooory komplet zebrany z jednego wzoru, śniadanie i obiad bym dla kilkunastu osób obskoczyła, ale jeszcze mi sosjerki brak, dzbanka, kieliszków do jajek i takie tam. I mam zamiar ich poszukać! No i wszystkie pchle targi, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Obiecałam to i usuwam...Kto chciał i był to przeczytał... ps. o 22.00 kasuję ten post... kto chciał to pewnie przeczytał.... Edytowane 9 Października 2013 przez Arnika Usunęłam smutną prawdę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Gwoździku - to i dobrze, bom już się troszkę zdziwiła. Tolu, Brazuniu, Wusia - dziękuję za życzenia zdrowia, bo bardzo się przydadzą, kaszel mam paskudny, bo takie męczące suche ataki, bardzo często tak mam przy przeziębieniach. A i tak wciąż się nie przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Aaa.. i ja wypowiedziałam swoje zdanie... http://klops.pl/upload/klopsy/nie-jestem-nieuprzejmy_36795.gif Edytowane 9 Października 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ja nie biore udziału w tej aukcji, a po tym co czytam chyba nie wezme tez udziału w kolejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 TARcia.. branie udziału i pomoc nie jest zła...Złe jest robienie z ludzi .. "wariatów"No i trzeba wiedzieć na co i komu się pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 no to ja będę pomagać tym, których znam i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zdrowiej, zdrowiej, bo z załzawionymi oczami tych kieliszków do jajek nie wypatrzysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aneta, czy ty sterydu nie powinnaś brać? Jeżeli nie masz innych objawów, niż ten kaszel np kataru czy temperatury) to wcale przeziębienie być nie musi ale wariant astmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Będzie „puchła” po sterydach, znaczy się tyła w dość specyficzny sposób Nie ma nic innego, zaraz sterydy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Będzie „puchła” po sterydach, znaczy się tyła w dość specyficzny sposób Nie ma nic innego, zaraz sterydy ? po wziewnych????? co ty piszesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts