DPS 26.05.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Cześć, dziewczęta! Dzisiaj piszę z synkowego laptopa, bo mój całkiem się zbiesił. Kasia, Brazunia, dajcież Wy spokój z jakimś kajaniem, przecież ja się cieszę, że Wam dobrze się gada u mnie! Za torbą nie szukam, nie z moim netem, poza tym tak jak Rrmi, zobaczę na żywo. Zapadło dzisiaj postanowienie, że pojedziemy autem, pociągiem od nas do Wawy jedzie się najmarniej 12 godzin! No, szok! I jeszcze drożej by to kosztowało nas dwoje niż podróż autem! PKP na drzewo, banany prostować. Zajedziemy do Tomka, tam zostawimy auto i z nim pojedziemy na imprę. Co dalej, dogadamy się z z Tomkiem i Rrmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dobry wieczór - jeśli ktoś słyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dobry wieczór, ja usłyszałam A prawie 5 kilomentrów stąd byłam Pawła teraz a Tomka na zlocie mocno uściskaj ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dobry pytanko czosnkowe .........jak często lać te żarłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Brazunia, dziękuję w imieniu chłopaków, nie omieszkam wykonać polecenia! Jamles - im częściej, tym lepiej, możesz nawet codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 DPSiu, pociągiem czy autem uderzacie do Stolycy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jamles - im częściej, tym lepiej, możesz nawet codziennie. aaaa, to źle nie zrobiłem, że wczoraj i dzisiaj im prysznic zrobiłem Kaska to czym uderzacie do Stolycy to brzmi jakoś terrorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Bry Ja tylko na chwilę. Po przepis wpadłem DPS-ka jak to było z tą mszycą i czosnkiem. Ile czosnku na ile wody i jak często pryskać? No i spadam. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja też proszę o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja też proszę o przepis 50g roztartego czosnku zalać ciepłą wodą odstawić na noc i rano można lać lać podobno można codziennie do opryskiwacza trzeba przez sitko nalać ( ja leję przez geowłókninę ) jutro napiszę czy populacja żarłoków się zmniejszyła, narazie wiem, że kopru juz nie ma pietruszki prawie nie ma a seler obleziony dokładnie, juz i na pomidorach siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja też proszę o przepis 50g roztartego czosnku zalać ciepłą wodą odstawić na noc i rano można lać lać podobno można codziennie do opryskiwacza trzeba przez sitko nalać ( ja leję przez geowłókninę ) jutro napiszę czy populacja żarłoków się zmniejszyła, narazie wiem, że kopru juz nie ma pietruszki prawie nie ma a seler obleziony dokładnie, juz i na pomidorach siedzą u mnie siedzą na głogu i chyba coś zaczyna je ciągnąć ku różom Lać to znaczy podlewać roślinki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja też proszę o przepis 50g roztartego czosnku zalać ciepłą wodą odstawić na noc i rano można lać lać podobno można codziennie do opryskiwacza trzeba przez sitko nalać ( ja leję przez geowłókninę ) jutro napiszę czy populacja żarłoków się zmniejszyła, narazie wiem, że kopru juz nie ma pietruszki prawie nie ma a seler obleziony dokładnie, juz i na pomidorach siedzą u mnie siedzą na głogu i chyba coś zaczyna je ciągnąć ku różom Lać to znaczy podlewać roślinki tak? lepiej opryskiwać, może być jakaś butelka ze spryskiwaczem lepszy jest oczywiście opryskiwacz, mszysca siedzi najczęściej na spodzie liścia, więc przy polewaniu to liście są jak parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 lepiej opryskiwać, może być jakaś butelka ze spryskiwaczem lepszy jest oczywiście opryskiwacz, mszysca siedzi najczęściej na spodzie liścia, więc przy polewaniu to liście są jak parasol opryskiwacz mam więc opryskam te gadzinki małe - a ten czosnek skuteczny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 lepiej opryskiwać, może być jakaś butelka ze spryskiwaczem lepszy jest oczywiście opryskiwacz, mszysca siedzi najczęściej na spodzie liścia, więc przy polewaniu to liście są jak parasol opryskiwacz mam więc opryskam te gadzinki małe - a ten czosnek skuteczny jest? depesia tak twierdzi ja dopiero wczoraj zacząłem, do tej pory to byłem chemiczny, decisem pryskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 lepiej opryskiwać, może być jakaś butelka ze spryskiwaczem lepszy jest oczywiście opryskiwacz, mszysca siedzi najczęściej na spodzie liścia, więc przy polewaniu to liście są jak parasol opryskiwacz mam więc opryskam te gadzinki małe - a ten czosnek skuteczny jest? depesia tak twierdzi ja dopiero wczoraj zacząłem, do tej pory to byłem chemiczny, decisem pryskałem ja też chemią taktowałam roślinki i faktycznie skutkowało - następnego dnia mszyc nie było. a jak długo trzeba pryskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dps napisała: Jamles - im częściej, tym lepiej, możesz nawet codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobry wieczór wołam!!!!!! Słyszy kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hej mocie klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 dzieńdoberek gdzie nasza gospodyni się podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć Pewnie leży gdzieś między grządkami Tylko czy powodem są: A. ogrodnicze obowiązki gospodyni B. "wleczone było" C. zagubiła się D. pojechała juz Wawy na zlot Co obstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts