braza 13.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Depesia, tratwa załadowana? To płyń dziewczyno bezpiecznie po tych lądach, morzach. Niech Cię tam gdzie dotrzesz spotkają same miłe i dobre rzeczy. A potem wracaj i opisuj wrażenia. Będę bardzo ciekawa wszystkiego, co zechcesz opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ...a kiedy ta tratwa odbija?Jeśli dzisiaj lub jutro, to na szalikowców uważaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.10.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 DPS-siu ! Dopiero teraz doczytałam że priv nie doszedł ! Już sprawdzam co sie zadziało - lub napiszę kolejny raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.10.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 DPS - siu ! Przed chwilą sprawdzałam i jeszcze raz wysłałam priva . Jak nie doszedł to napiszę jeszcze raz - dobrze ? coś ten mój net nie działa tak jak ma działać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dziękuję, kochani, lecę dopychać bagażnik kolanem, a wyruszamy w nocy jutro. Boszszsz, chyba biegunki dostanę z tych nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no i jest nadzieja że WCHS też ma biegunkę na myśli o wizytacji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A mi się marzy do Anglii pojechać i to właśnie autem tak na zwiedzanie, tylko jak to jest po lewej stronie jechać, bym się pogubiła chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja nawet nie przypuszczam, że bym się pogubiła, ja na pewno bym się pogubiła:) Stopy wody pod kilem .... z wyprzedzeniem życzę ............. a na biegunkę to ponoć stoperan dobry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Depsia, zna się na ziołach. Pewnie zaopatrzona w szczaw kobylak przeciwbiegunkowo Depsiu, S Z E R O K I E J i nie daj się Angolom rozjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 bądź miła dla celników ... co by Was 'nie trzepali' jak jakiegoś VIP-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Stefcio wstał i kazał ciotce powiedzieć brum-brum czyli szerokiej drogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dziękuję za życzenia i dobre myśli wszystkim, kochani! Żelciu, Stefka uściskaj od ciotki i wycałuj! Pawełku, Ty rację masz, znam paru celników i wiem, że nie lubią, jak się z nich "żartuje" w pracy. Lecę, zaraz dopakowujemy auto i zaczynamy wyłączanie lodówki i takie tam, Żegnam się już przed wyjazdem, jak się da, to się odezwę z tego UK. Buziaki dla wszystkich, pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Depesia udanego wyjazdu i powrotu z usmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.10.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 bądź miła dla celników ... co by Was 'nie trzepali' jak jakiegoś VIP-a Jakich celników???? My są Europa, nas już nie trzepią Ruchu lewostronnego nie lubię. Przez pół dnia miałam samochód w GB, odpadliśmy, oboje... Ale dobry kierowca da sobie radę Trzymaj się... kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 jak widac na przykladzie VIPa w GB trzepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 e tam trzepia, ten vip jak zwykle przesadza, wielka mi afera:cool: a Depesia vipowa nie jest to jej nie przetrzepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 W czasach, gdy do Kanady można było wwieźć tylko jedną butelkę alkoholu na głowę i na lotnisku stała wielka kadź do której celnicy wrzucali wszystkie nadprogramowe, teściowa mojej ówczesnej kumpeli wybrała się na jej ślub. Kobieta prosta z małej podbieszczackiej wsi postanowiła się synowej zaprezentować z jak najlepszej strony. W bagażu miała dwie puchowe poduchy (kontrabanda), kilka kryształów (też jakieś zakazy), chyba 5 butelek domowych specjałów na spirytusie (ograniczenia), a do tego jakąś futrzaną etolę, mufkę i czapkę (też wolno było jedną sztukę). W pasku od sukienki zaszyła kilka sztuk rosyjskiej złotej biżuterii. Wszyscy jej perswadowaliśmy te prezenty, ale za nic nie ustąpiła. Do pełnego obrazu dodam, że osoba niska i drobniutka, o wesołym usposobieniu. Dojechała do tego torońtońskiego lotniska i tu celnicy się dobrali do jej bagażu. Wypakowali i patrzą na babinkę z niedowierzaniem. Tłumaczą,że nie wolno, że rekwirują. Na szczęście to Kanada, więc trafił się jakiś polskojęzyczny. Babcia, jak zrozumiała o co chodzi, rozłożyła ręce w geście niemocy i niezrozumienia i wypaliła „Synku, te parę piórek ???? Przecież ja na ślub jedynego syna jadę” Puścili ją ze wszystkim tarzając się ze śmiechu. Pa Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Teraz ten numer by nie przeszedł, tak myślę.... Depsia, w UK maja o wiele lepszy internet, odezwij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts