Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug:

Udało się wrócić.

Było trudno, bo autem rzucało po drodze jak zabawką, naprawdę przeżyliśmy mocne chwile na autostradzie.

Całe szczęście, że dotarliśmy już.

Biorę się zaraz za pakowanie i wysyłkę fantów z aukcji, jak tylko troszkę odpoczniemy.

Wróciliśmy z dużą ilością zakupów second hand, choć nie ma wśród tych zakupów ani jednego ciuszka.

Sklepy z porcelaną ze Staffordshire - OMG...

Dostałam amoku i z obu sklepów firmowych wyszłam chora...

Porcelana Portmeirion, Wedgewood, inne...

Przepiękne, przedrogie, patrzeć, podziwiać i żałować, że kasy brak na te cuda.

Wrzucę kilka fotek później, bo warto.

Dziękuję za zaglądanie do wątku, kochani! :hug:

Brazunia - nie mogłam wysłąć smsa z tej Anglii, mój telefon miał to w nosie, choć próbowałam dobry kwadrans, mam nadzieję, że wybaczysz!

Z Agą udało się skontaktować na fb, toteż napisała Wam, że jest OK.

Dzień dobry! :D

O! porcelana :)

Jak ja się cieszę, że lubię ją oglądać.... na wystawie. Bo inaczej musiałabym ogłosić bankructwo, to drogie hobby ...

Ale oglądać tam jest co..

A ciuchy..hmm... tam są wyprzedaże! Jak mogłaś!!!

Wiedziałam, że do porcelany zerkniesz! Pewnie na blogu opiszesz, to chętnie poczytam i popatrzę. Depeś zawieszki do drzwi wysłane. Jak będziesz na aukcje wysyłać, to nadaj też do mnie te dwa co dla P miało być. Jej Mama znowu ma dołka (ta depresja jest jednak straszna) i się boi "co ludzie powiedzą" że ona zbiera pieniądze na chore dziecko. :bash:Nie wiem czy uda się Jej do rozumu przemówić. Może jak znowu popuści ten strach, zobaczymy. Pozdrawiam i daj znać jak przesyłka do ciebie dotrze. :bye:

:hug:

Żelciu, wyślę zaraz jak dostanę brakujące adresy, bo nie chcę kilka razy na pocztę jeździć, ok? :)

No to kilka porcelanowych fotek, na pewno na blogu będzie więcej, ale chyba dopiero w niedzielę.

100_7405.jpg

100_7459.jpg

100_7462.jpg

100_7466.jpg

Depeś mi się nie spieszy, ja napisałam właśnie po to byś nie jechała dwa razy, tylko za jednym zamachem. ;) A porecalnaaaa, kto by mnie tam wpuścił do takiego sklepu - ale cudenka! Zazdroszczę samej możliwości bycia tam i zobaczenia tego w naturze. :)