Arctica 28.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No mówiła, że wredna??? mówiła... nawet cyklon zamówiła coby teściówkę wywiało:rotfl: Deszcze se robią to i wichury pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ale to tak raczej na południowym wschodzie wieje , z podmuchem do Londynu. Jest szansa, że w rejony Depsi nie doleci. Tam sama DPS robi wiatr biegając po second-hand'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 DPSia - dziś poniedziałek - halo halo!! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cholera, it's monday!!!!!!!! Ty się nie wygłupiaj Depsia, Ty już wracaj, bo ja jeszcze bardziej pizdnie to ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 może wróciła ale chorobę morską leczy alibo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Trzymajcie kciuki i to mocno. W necie to co się dzieje z pogodą nazwali orkanem i wiało w Niemczech podobno 170 na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 już wtorek:( wiatry to Depsince nie straszne... z nami gadać nie chce widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Udało się wrócić. Było trudno, bo autem rzucało po drodze jak zabawką, naprawdę przeżyliśmy mocne chwile na autostradzie. Całe szczęście, że dotarliśmy już. Biorę się zaraz za pakowanie i wysyłkę fantów z aukcji, jak tylko troszkę odpoczniemy. Wróciliśmy z dużą ilością zakupów second hand, choć nie ma wśród tych zakupów ani jednego ciuszka. Sklepy z porcelaną ze Staffordshire - OMG... Dostałam amoku i z obu sklepów firmowych wyszłam chora... Porcelana Portmeirion, Wedgewood, inne... Przepiękne, przedrogie, patrzeć, podziwiać i żałować, że kasy brak na te cuda. Wrzucę kilka fotek później, bo warto. Dziękuję za zaglądanie do wątku, kochani! Brazunia - nie mogłam wysłąć smsa z tej Anglii, mój telefon miał to w nosie, choć próbowałam dobry kwadrans, mam nadzieję, że wybaczysz! Z Agą udało się skontaktować na fb, toteż napisała Wam, że jest OK. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 czesc Depesia, fajnie ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 O! porcelana Jak ja się cieszę, że lubię ją oglądać.... na wystawie. Bo inaczej musiałabym ogłosić bankructwo, to drogie hobby ... Ale oglądać tam jest co.. A ciuchy..hmm... tam są wyprzedaże! Jak mogłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wiedziałam, że do porcelany zerkniesz! Pewnie na blogu opiszesz, to chętnie poczytam i popatrzę. Depeś zawieszki do drzwi wysłane. Jak będziesz na aukcje wysyłać, to nadaj też do mnie te dwa co dla P miało być. Jej Mama znowu ma dołka (ta depresja jest jednak straszna) i się boi "co ludzie powiedzą" że ona zbiera pieniądze na chore dziecko. :bash:Nie wiem czy uda się Jej do rozumu przemówić. Może jak znowu popuści ten strach, zobaczymy. Pozdrawiam i daj znać jak przesyłka do ciebie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nareszcie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Żelciu, wyślę zaraz jak dostanę brakujące adresy, bo nie chcę kilka razy na pocztę jeździć, ok? No to kilka porcelanowych fotek, na pewno na blogu będzie więcej, ale chyba dopiero w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 no, dzban za 25p to przecież darmo ten serwis w różyczki ładny, ale do zmywarki się nie nada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Depeś mi się nie spieszy, ja napisałam właśnie po to byś nie jechała dwa razy, tylko za jednym zamachem. A porecalnaaaa, kto by mnie tam wpuścił do takiego sklepu - ale cudenka! Zazdroszczę samej możliwości bycia tam i zobaczenia tego w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie dziwię się, że pochorowałaś się od nadmiaru porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts