pestka56 30.10.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja na szczęście mam trochę rodzinnej porcelany. Nie żeby jakaś szczególnie wspaniała była, ale starsza ode mnie i to już jest coś, bo swoje lata mam. To samo z bombkami choinkowymi sporo jeszcze się uchowało w niezłym stanie takich, które za chwilkę będą miały 60-tkę na swoich szklanych karkach. piękne wtedy dmuchali te szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 nio wszystkie herbaty co nie leżą na naszych półkach sklepowych są lepsze Lipton jak wchodził na nasz rynek też był lepszy Depsia , Ty przytyłaś 3 kg ale jak leciałaś przed tym orkanem to schudłaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Na nasz rynek fałszują chyba w pakowniach. Proszki do prania nasze i kupione w Niemczech też niebo i ziemia. Co to my gorzej niż trzeci świat, że nas tak oszukują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 I tak na wszystkim oszukują.I wcale się nie przejmują.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Relka... Bo jak Ci zaraz... powiem... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif Ta podłoga mnie w ogóle nie rusza, marketowa jak dla mnie. Ja tam z tych "drewnianych". Albo chociaż drewnopodobnych, jak kasy brak. Jakoś w końcu wymęczyłam stroiki. Takie: Nie są jakieś-nie-wiadomo-jakie, ale własne i z myslą o konkretnych bliskich robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Porcelana jak porcelana, ja lubię "nowoczesną"! Podłoga mnie też nie rajcuje! Cieszę się za to, że już jesteś ... Ty to nawet jakiemus tam śmiesznemu orkanowi się nie dasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 czego Ty chcesz od tych stroików:rolleyes: ładne są nie jakaś szmira tandetna z bazaru, ja generalnie jak widzę sztuczne stroiki to mam cofkę a Twoje na żywym spodzie robione to i pachną ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) a ja mogę :lol2:mogę , mogę się pochwalić stroikiem ? :rolleyes:później go zabiorę ... Edytowane 30 Października 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Relcia kaj ten stroik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Relka, no dawaj ten stroik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 no cichaj zrobiona jestem...... pierogi z orkiszowej z kapustą na podgrzybkach, sok z aroni z cytryną, aronia do mięs z jabłkiem i gruszką , pigwowiec z imbirem ......no przesadziłam i już wiem ,że stroik jeszcze po widnemu będę poprawiać , bo nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Pokaż z boku, bo tak z góry to jakoś nie mogę skumać jak on wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 fajny Relcia bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Bardzo ładny ten stroik. Relek, ale to na cmentarz czy nie? Bo u nas takie chryzantemowe bardziej "chodzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 na smętarz mam jeden grób a w nim w bród ....... u nas dawno temu tylko chryzantemy , cięte w donicach , teraz kompozycje i kwiat dowolny i te wielki bomby chryzantemowe u niektórych się trafiają ...a ja dla odmiany w tym roku na PRL postawiłam i goździki odkopałam z niebytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ładny, naprawdę ładny. Sama robiłaś czy kupowałaś? Fuj, przymrozek w nocy u nas był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.10.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czołem DPSa :bye:Miło Cię znów widzieć! U nas też wieczory i ranki ziiiiimne, ale dni ładne, wyżowe. Słoneczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.10.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) DepSia sama robiłam ja se tak zawsze sama robię ....każdego roku inna scenografia to jest takie moje celebrare ...raz idę na cmentarz z puszkami lakieru kolorowego i psiukam na wszystko fajnie się tak tworzy .....a innym razem układam w domu i taszczę to potem na smętarz - dziś zataskam o 2o może mi nie zwiną a jeszcze dodam , że u nas na grobach to i dynie siedzą z wyłupionymi ślepiami i świeczka w środku ...czy w tym roku będą ? trudno wyczuć , bo klecha se na kazaniu temat podjął jako że to pogaństwo amerykany to poganie u nas jest bardzo ciepło , wszystkie okna mam uchylone drzwi otwarte a na termometrze 10 st jakby kto nie widział to poddaję pod dyskusję http://kontrowersje.wp.tv/i,Szczepienia-przeciwko-grypie-Kontrowersje,mid,1329137,index.html#m1329137 po świętach:rolleyes: wolną chwilą , teraz zarobiona jestem sernik , rosół i karkówka w kapuście ....no robić mi się nie chce Edytowane 31 Października 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Depeś pudełka dotarły w całości. Dziękuję bardzo. Daj proszę znać czy pieniążki które przelałam wtedy na przesyłki rzeczy z aukcji (plus to co do mnie wysłałaś) wystarczą, czy mam jeszcze coś dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 relek, zaciekawił mnie ten materiał ale przez adbloka nie mogę posłuchać. Stanowczo wolę słowo pisane W każdym razie, choć nie wiem, co tam mówili, to mogę się domyślać. Po przerobieniu wszelkich argumentów za i przeciw stwierdziłam, że nie szczepiam dziecka a dorośli - zależy od ryzyka. Ja ryzyko mam duże (pacjenci) ale mam też przewlekłe zapalenie zatok, którego mi się nie chce leczyć, a które szczepieniu nie sprzyja. Ale szczepionkę kupiłam i leży w lodówce, jakby dojrzała sytuacja epidemiologiczna, to przemyślę W ubiegłym roku wyrzuciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts