Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ja na szczęście mam trochę rodzinnej porcelany. Nie żeby jakaś szczególnie wspaniała była, ale starsza ode mnie i to już jest coś, bo swoje lata mam.

To samo z bombkami choinkowymi sporo jeszcze się uchowało w niezłym stanie takich, które za chwilkę będą miały 60-tkę na swoich szklanych karkach. piękne wtedy dmuchali te szkiełka :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Relka... Bo jak Ci zaraz... powiem... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif

Ta podłoga mnie w ogóle nie rusza, marketowa jak dla mnie.

Ja tam z tych "drewnianych".

Albo chociaż drewnopodobnych, jak kasy brak.

Jakoś w końcu wymęczyłam stroiki. Takie:

100_7722.jpg

Nie są jakieś-nie-wiadomo-jakie, ale własne i z myslą o konkretnych bliskich robione. :D

DepSia sama robiłam :yes: ja se tak zawsze sama robię ....każdego roku inna scenografia :p to jest takie moje celebrare ...raz idę na cmentarz z puszkami lakieru kolorowego i psiukam na wszystko :D fajnie się tak tworzy .....a innym razem układam w domu i taszczę to potem na smętarz - dziś zataskam o 2o może mi nie zwiną :lol2:

a jeszcze dodam , że u nas na grobach to i dynie siedzą z wyłupionymi ślepiami i świeczka w środku ...czy w tym roku będą ? trudno wyczuć , bo klecha se na kazaniu temat podjął jako że to pogaństwo :rolleyes: amerykany to poganie :wiggle:

u nas jest bardzo ciepło , wszystkie okna mam uchylone drzwi otwarte a na termometrze 10 st :o

jakby kto nie widział to poddaję pod dyskusję http://kontrowersje.wp.tv/i,Szczepienia-przeciwko-grypie-Kontrowersje,mid,1329137,index.html#m1329137

po świętach:rolleyes: wolną chwilą , teraz zarobiona jestem :D sernik , rosół i karkówka w kapuście ....no robić mi się nie chce

:)

Edytowane przez relek

Depeś pudełka dotarły w całości. Dziękuję bardzo. Daj proszę znać czy pieniążki które przelałam wtedy na przesyłki rzeczy z aukcji (plus to co do mnie wysłałaś) wystarczą, czy mam jeszcze coś dopłacić.

relek, zaciekawił mnie ten materiał ale przez adbloka nie mogę posłuchać. Stanowczo wolę słowo pisane :)

W każdym razie, choć nie wiem, co tam mówili, to mogę się domyślać. Po przerobieniu wszelkich argumentów za i przeciw stwierdziłam, że nie szczepiam dziecka a dorośli - zależy od ryzyka. Ja ryzyko mam duże (pacjenci) ale mam też przewlekłe zapalenie zatok, którego mi się nie chce leczyć, a które szczepieniu nie sprzyja. Ale szczepionkę kupiłam i leży w lodówce, jakby dojrzała sytuacja epidemiologiczna, to przemyślę :) W ubiegłym roku wyrzuciłam...