braza 05.11.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ano zaginęła, ale i tez odgrażała się, że przestanie bywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Może zatęskni i wróci:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Musi co jesienna chandra ale Depesia pokażę Ci moją filiżankę, to oczko Ci się zaśmieje ...nie wygląda ona jak na zdjęciu pomyliłam się ...ale ze Staffordshire a Royal Albert mam białą no pomylałam się ...ale jakbyś kiedy do Wawy jechała to Ci kawę w niej podam a w tej drugiej herbatę a jeszcze Ci zupę jestem winna ZUPA CUKINIOWO-POROWA do garnuszka wlałam wodę , wrzuciłam dwie małe kiełbaski białe z dobrego źródła , wkroiłam marchewkę, pietruszkę, seler i cały por bez tych liści odstających ) pogotowałam , wrzuciłam michę startej na grubych oczkach cukinii i pogotowałam , wrzuciłam kawałek sera ( valbon chyba, bo taki tylko znalazłam w lodówce ) potem wszystko zmiksowałam blenderem doprawiłam świeżo zmielonym pieprzem i podałam z kromkami grzankowymi a można kleks śmietany do przybrania i jaki listek w nią Edytowane 6 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 przepis na zupe wyprobuje, brzmi smakowicie, tyle ze bez kielbasy bialej (bo u nas nikt nie lubi) zamiast kielbasy dam indyka. a ten serek to plesniowy czy topiony ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.11.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) można taki i taki ...w Lidlu kupowałam fajne serki co do zupy mi wpadały a najfajniej jakby to był roquefort Edytowane 6 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Uwielbiam taki kształt filiżanek, jak tej białej!!!! Niestety, nie mam już ani jednej, wszystkie poszły w p..... drobiazgi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.11.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 a bo widzisz, takie filiżanki robi Chodzież ...nie wiem czy zerżnęli czy dostali pozwolenie od Royal Albert .......ale ich się bardzo fajnie tłuką ta jest Bone China inaczej ją się w dłoni czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.11.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Depsia tak sobie oglądając inspiracje http://stylowi.pl/aga/373/halloween/strona/8 wpadłam na pomysła ,że koniecznie w przyszłym sezonie musisz na tej fajowskiej ścianie z drzwiami podowieszać suszu jest tu takie zdjęcie z kołem od woza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ale Depsia twarda jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Relek ja jeszcze w/s zupy, jakie proporcje: ile cukinii a ile pora, cukinie obrac i wydlubac gnazda nasienne? ile serkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Oj przepraszam , ale byłam zajęta robieniem naleśników z kurczakiem ja robię wszystko na oko ale dałam cukinii taką miskę o pojemności jednego chyba litrów wody i jednego pora bez tych rozłogów czyli końcówki , bo ja tej końcówki nie lubię i jeden serek Edytowane 7 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja dzis robie ale wymyslilam modyfikacje, jak sie uda to poinformuje co zmienilam a co dodalam mam nadzieje, ze dobra bedzie ta zupka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 jeszcze nigdy nie jadlam cukini to smaku nie znam a pora bardzo lubimy w roznych postaciach: zapiekany, surowkowy smazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 cukinie uwielbiam, a jaka pycha jest na surowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 zrobiłam kremik ale był pyyyyysznyyy. 2 pory, 4 cukinie, wloszczyzna, nac pietruszki. gotowałam bez miesa na kostce. dodałam 2 serki smietankowe. do tego podsmażyłam chuda wedzona kielbaske pokrojona w drobna kostke, wrzuciłam do miseczek i zalalam zupka a na to do smaku drobno posiekany szczypiorek i grzaneczki ziolowe. oboje z mezowatym się zajadaliśmy (a on nie przepada za krememi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no widzisz..... małe a cieszy:rolleyes: Depsia i jeszcze koniecznie do tych suszków na ścianie dodaj snopek słomy a na nim donice ze skopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ale Depsia twarda jest .... dlatego mój wpis tu jest ostatni ..... dziś też sobie post zrobię, no chyba, że czarownica zmięknie w sumie to przyszedłem zaśmiecić ..... dla Mirka L. zostawić info, że u mnie można zobaczyć przesadzonego grujecznika, właściwie nic ciekawego ...... gołe patyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czasem człowiek potrzebuje się wyciszyć. Ileż mozna gadać?! Relcia - ładne fotki, kochana, zapiszę w inspiracjach, kto wie, kto wie... Krem z cukinii też robimy, pyszny jest i bardzo dietetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czasem człowiek potrzebuje się wyciszyć. Ileż mozna gadać?! a to na rekolekcjach byłaś miałem nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 wzielam dzis reszte kremiku do pracy, posilily sie nim jeszcze 3 czyhajace sępy :lol2:dobra zupa nie jest zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.