19501719500414 09.11.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Czasem człowiek potrzebuje się wyciszyć. Ileż mozna gadać?! Relcia - ładne fotki, kochana, zapiszę w inspiracjach, kto wie, kto wie... Krem z cukinii też robimy, pyszny jest i bardzo dietetyczny. NO..........! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) o kurna ........zapomniałam se piernika nastawić jak ten czas leci ..... Depeszko :bye:w ramach akcji wyciągania Cię z jesiennej chandry pokażę Ci na czym pracuję i na razie wersja wstępna ...tworzę do świąt daleko ..... nie wiem kto mnie zapylił z ogródka wszystkie szyszki leżały całe lato takie ładne otwarte a teraz jak mi potrzebne ...to nima .....w tamtym roku miałam...... szłam sobie pod sosny przed samymi świętami i do stroików se zbierałam, a tym roku znikły i nie wiem kto jest za to odpowiedzialny :mad: u mnie święta się zaczęły ....jak w hipermarkecie muszę szyszek dozbierać do wazona......może u sąsiada Edytowane 9 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzisiaj rano pożegnaliśmy na zawsze naszą Nefer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 rozumiem co teraz czujesz wiem co to znaczy pożegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 DPS-iątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzisiaj rano pożegnaliśmy na zawsze naszą Nefer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Moja śliczna Nefer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzisiaj rano pożegnaliśmy na zawsze naszą Nefer. bardzo, bardzo wspolczuje ... Nawet nie staram sobie wyobrazic jakie to trudne .... Sciskam Was mocno ... My tez jestesmy na etapie walki o naszego zwierza. Nawrot guzow sutka. Pelna diagnostyka (tomografia, RTG, USG), dodatkowo paskudna morfologia. Trombocyty leca na leb na szyje. Norma 200 - 500, u nas przed oparacja jest tylko 43 Zabezpieczamy krew, sciagamy ja skad tylko mozna i dajemy zgode na operacje. Trzy godziny udreki aby wyciac nowe guzy i znalezc kawalki jajnikow, ktore zostaly podczas operacji. I wciaz niepewnosc czy nie wykrwawi sie na smierc i czy szpik podejmie prace ... Chyba zaczne sie farbowac, bo osiwialam jak golab Po operacji kazdego dnia USG aby wykluczyc wewnetrzne krwotoki ... Juz przestalam liczyc nasze wizyty na SGGW. Tuz przed 1 listopada dostalam news, ze szpik zaczal pracowac ... Jeszcze nie jest w pelni ok,. ale idziemy do przodu Depeszko jeszcze raz mocno sciskam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 DPS-iu przytulam mocno Bywam na FM czasami i się przeraziłam..... dzięki za wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.11.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Dzisiaj rano pożegnaliśmy na zawsze naszą Nefer. Bardzo, bardzo mi przykro, śliczna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Depesia przykro mi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.11.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 DPSia .. Charakteru Nefer nie znałam ale była śliczna.. I pamiętam ją malutką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nefer była damą w każdym calu, nigdy nie kradła, nie współzawodniczyła o kąski, jesli się ją odsunęło na łóżku to nigdy nie wtryniała się z powrotem... Godność, duma i delikatność, zamknięte w małym, kochanym ciałku. Napłakałam się i wciąż płaczę... Odrobinę pomaga mi krzyżykowanie, przez to wszystko już skończyłam obrazek świąteczny. Dziękuję Wam, dziewczynki i dziękuję Ci, Dochtór za telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.11.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 DEPSIU dopiero weszłam i przeczytałam.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.11.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Depesiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Depsiu, strasznie mi przykro. Przytulam mocno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dopiero doczytałam. Przykro mi. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts