Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurna ........zapomniałam se piernika nastawić :mad: jak ten czas leci .....

Depeszko :bye:w ramach akcji wyciągania Cię z jesiennej chandry pokażę Ci na czym pracuję :DDSC_0031.jpg i DSC_0032.jpg na razie wersja wstępna ...tworzę :D do świąt daleko ..... nie wiem kto mnie zapylił z ogródka wszystkie szyszki :mad: leżały całe lato takie ładne otwarte a teraz jak mi potrzebne ...to nima .....w tamtym roku miałam...... szłam sobie pod sosny przed samymi świętami i do stroików se zbierałam, a tym roku znikły :eek: i nie wiem kto jest za to odpowiedzialny :mad::mad:

u mnie święta się zaczęły :yes:....jak w hipermarkecie :lol2:

muszę szyszek dozbierać do wazona......może u sąsiada

Edytowane przez relek

Dzisiaj rano pożegnaliśmy na zawsze naszą Nefer.

bardzo, bardzo wspolczuje ... Nawet nie staram sobie wyobrazic jakie to trudne .... Sciskam Was mocno ...

My tez jestesmy na etapie walki o naszego zwierza. Nawrot guzow sutka. Pelna diagnostyka (tomografia, RTG, USG), dodatkowo paskudna morfologia. Trombocyty leca na leb na szyje. Norma 200 - 500, u nas przed oparacja jest tylko 43 :( Zabezpieczamy krew, sciagamy ja skad tylko mozna i dajemy zgode na operacje. Trzy godziny udreki aby wyciac nowe guzy i znalezc kawalki jajnikow, ktore zostaly podczas operacji. I wciaz niepewnosc czy nie wykrwawi sie na smierc i czy szpik podejmie prace ... Chyba zaczne sie farbowac, bo osiwialam jak golab :( Po operacji kazdego dnia USG aby wykluczyc wewnetrzne krwotoki ... Juz przestalam liczyc nasze wizyty na SGGW. Tuz przed 1 listopada dostalam news, ze szpik zaczal pracowac ... Jeszcze nie jest w pelni ok,. ale idziemy do przodu :-)

Depeszko jeszcze raz mocno sciskam ...

Nefer była damą w każdym calu, nigdy nie kradła, nie współzawodniczyła o kąski, jesli się ją odsunęło na łóżku to nigdy nie wtryniała się z powrotem...

Godność, duma i delikatność, zamknięte w małym, kochanym ciałku.

Napłakałam się i wciąż płaczę...

Odrobinę pomaga mi krzyżykowanie, przez to wszystko już skończyłam obrazek świąteczny.

Dziękuję Wam, dziewczynki i dziękuję Ci, Dochtór za telefon. :hug: