Maluszek 28.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 podoba mi się odpowiedź b "wleczone było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć Pewnie leży gdzieś między grządkami Tylko czy powodem są: A. ogrodnicze obowiązki gospodyni B. "wleczone było" C. zagubiła się D. pojechała juz Wawy na zlot Co obstawiacie? pewnie zagubila sie wleczac do warszawy obowiazki a moze i gospodynie ze soba wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 - a ten czosnek skuteczny jest? żyją gadziny, troszkę ubyło, może faktycznie trzeba prawie codziennie, albo zwiększyć dawkę czosnku jeszcze będę czosnkować, ale po niedzieli mogę być chemiczny jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 mszyce sa przysmakiem dla pajakow, skorkow,zlotookow,chrzaszczow i muchowek zaproscie "towarzystwo" na wyzerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 - a ten czosnek skuteczny jest? żyją gadziny, troszkę ubyło, może faktycznie trzeba prawie codziennie, albo zwiększyć dawkę czosnku jeszcze będę czosnkować, ale po niedzieli mogę być chemiczny jamles kiedyś to robiło się taki śmierdzący roztwór z pokrzywy i mszyc nie było. Pewnie teraz tego czosnku musi być duuuuuużo więcej, żeby te malutkie gadziny zniechęcić do naszych roślinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 U mnie czarne mszyce siedzą gęsto na margerytkach. Zastanawiam się, czy warto pryskać - margerytki sobie radzą, a po pryskaniu paskudztwo może się przenieść na inne roślinki. Biedronek jakoś niewiele - w zeszłym roku było sporo.Niewidzialne coś dziurkuje mi liście truskawek, omijając ze wzgardą poziomki. Za to irysy kwitną jak szalone! Mimo gliny! Lubię je za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 u mnie też na glinie irysy pięknie w tym roku wyrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć, kochani! Ubawiłam się, czytając Wasze przypuszczenia co do powodu nieobecności, ale był bardziej prozaiczny niestety: awaria modemu. Dziś Mąż zawiózł do serwisu, może się uda, że będzie lepiej. Co do oprysków czosnkowych: jeśli mszyc są tabuny to dobrze jest zwiększyć ilość czosnku na te 10 l wody i oprysk kilkakrotrnie powtórzyć. Ja walczę, bo np. u mnie strasznie czereśnie oblazły, a nie chcę potem jeść owoców na decisie. Na Wawę autem jedziemy, pociąg drogi okropnie i bardzo długo jedzie z milionem przesiadek (rekordowa opcja: 17 godzin jazdy, 5 przesiadek! ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A ja tylko dobry wieczór powiem ... padam na pysk!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Puk, puk......dobry wieczór Ale Wam zazdroszczę tej wycieczki do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 28.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam! Powoli, powoli - coś u mnie drgnęło i pooowoooli się zaczyna ... Nie wiem jak ja to przeżyję- emocje grają... Żałuję, że obowiązki nie pozwalają mi na częste bywanie na forum, bo przegapiłam zapisy na zjazd a przecież mieszkam w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 niezapominajka - zajrzyj na stronę o spotkaniu forumowym. Ostatnio bardzo wiele osób rezygnuje z przyjazdu więc może jeszcze ktoś ma do oddania swoją miejscówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 29.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Już zaglądałam i tam jest napisane, że rejestracja zakończona. Żadnych informacji o zwrotach wejściówek nie ma. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bądź czujna. Zobacz: wolne dwie wejściówki. Może się udać. BB - w przyszłym roku odbijesz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja też sobie odbiję. Byle termin się nie pokrywał z Dniami Niepołomic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bądź czujna. Zobacz: wolne dwie wejściówki. Może się udać. BB - w przyszłym roku odbijesz sobie. niezapominajka - teraz musisz do Agi uderzyć o tą wejściówkę a potem do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja też sobie odbiję. Byle termin się nie pokrywał z Dniami Niepołomic... a kiedy są dni Niepołomic? teraz właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Teraz właśnie. Rok temu występowały wszystkie przedszkolne grupy. Myśleliśmy, że i w tym roku wystąpią, ale, niestety, dali przedszkolakom tylko 20 minut na występ, więc będzie jedna grupa (nie nasza ). Za to karatecy wystąpią. Niestety, w tym samym czasie Madzia ma być w Krakowie na turnieju tańca, więc tylko Małgo będzie reprezentowała rodzinę. A w zeszłym roku było tak: Magda tańczyła góralskiego: http://images30.fotosik.pl/221/bdab39d185e909c7.jpg Potem karatecy zaprosili chętnych z widowni do wspólnego treningu. Jak widać, Małgosia łyknęła bakcyla od razu: http://images33.fotosik.pl/269/9dcb8ec99b560e90.jpg http://images30.fotosik.pl/221/4c611477fb5c198a.jpg W końcu występowali poważni karatecy, a wśród nich Madzia: http://images32.fotosik.pl/268/d9a1afb7bc6b352f.jpg A w tym roku dziewczyny wystąpiłyby w takich strojach (krakowski naszej własnej roboty!): http://images31.fotosik.pl/269/570ad0d7425f5511.jpg http://images32.fotosik.pl/268/df526fb7e8c9124b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cudne!!!! I stroje i dziewczynki Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cześć. Prywatę odwaliłam w cudzym wątku... Gospodyni jeszcze nie było, to i nie grzmi, ale na wszelki wypadek zmykam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts