Arctica 23.11.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Cukinii nie lubisz??? Z grilka tonami mogę żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Braza - założę się o duuuuuże pieniądze, że gdybyś spróbowała potraw, które potrafię zrobić z cukinii, to zostałabyś wielką fanką tego zacnego warzywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.11.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Może by się dało bez szynkowara... włożyć w rękaw do pieczenia, czymś ciężkim przycisnąć.... Tak głośno myślę.... A ten schab to nie jakos tak, że go się de facto nie gotuje tylko moczy w zalewie, długo...coś takiego gdzies kiedyś słyszałam (czytałam?).. że pyszny i właśnie soczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) http://www.mniammniam.com/Delikatna_domowa_wedlina_z_piersi_kurczaka_powoli_gotowana-9530p.html myślę że to może trochę pomysła na wędlinę dorzucić Kubuś "Dlatego, na koniec mam jeszcze apel przede wszystkim, do miłośników dobrej kuchni. Jeśli robicie coś, czym warto byłoby podzielić się ze światem – tradycyjne wędliny, regionalne sery, pyszne wypieki czy pasztety – napiszcie do mnie. Jeśli tylko czas pozwoli, chętnie was odwiedzę i poznam kolejnych wartych opisania pasjonatów dobrego smaku. To w końcu ludzie tacy jak wy wciąż jeszcze pielęgnują zapomniane potrawy i przepisy. Razem możemy zadbać o to, by nie przepadły na zawsze – piszcie na [email protected] .....a Ty robisz wszystko pyszne może kiedyś sprawdzę i to jeszcze Wam podrzucę , tu robią różne w słoikach :)trzeba tylko pogmerać http://www.banici.eu/forum/viewforum.php?f=23 http://www.banici.eu/forum/viewforum.php?f=25 gdzieś się kupuje takie osłonki barierowe co się kurczą we wodzie ale ja wiem ?....to plastik ...szkło to szkło aaa..... powiem Ci Depeszko na uszko ,że się dziś odkryłam , że nasza maggi w maju brała ślub ze swoim wojakiem Edytowane 23 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 .....a Ty robisz wszystko pyszne może kiedyś sprawdzę Poczułam się doceniona!!! Ale... jak nie sprawdziłaś dotąd, to skąd wiesz, że pyszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 no ja to sercem czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Chodzą takie słuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 We wsi u mnie też gadali, że dobre robisz, ale z tą cukinią to bym jednakowoż przedyskutowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nie ma co tutaj dyskutować, trzeba spróbować i mlaskać! Pamiętasz? Cukinia w curry w słoikach smakowała Ci! Chyba, że z grzeczności łgałaś... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gif Relcia - Ty to jednak czułe serce masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wiecie co... ile razy tu zajrzę, to wyraźnie głodny od kompa odchodzę... i doopa rośnie. Nie lubię Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.11.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wiecie co... ile razy tu zajrzę, to wyraźnie głodny od kompa odchodzę... i doopa rośnie. Nie lubię Was! bo pchasz się między osobniczki z przewagą estrogenów ..........czyli najdoskonalszy żywioł świata ......czyli między kobiety Depsia, a śnieg już pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Już Cię nie lubię!!! Całą noc śniło mi się grilowanie cukinki! Nawet teraz cała zaśliniona jezdem na samą myśl:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 No proszę, jaka ze mnie wpływowa persona, nawet na sny mam wpływ! Bardzo przyjemnie. Schab gotowany dochodzi w lodówce, wieczorem degustacja nastąpi, o rezultacie nie omieszkam powiadomić. Mam nadzieję, że jednak będzie dobry i niezbyt suchy. Boszszsz, czekolady mi się chce! Chyba dzisiaj czekolada na kolację będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Depesia http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a065.gif nie doczytujesz moich wypocin pytałam czy śnieg już u Ciebie pada ....bo idzie od zachodu a wiatr się zmienił ze wschodniego na zachodni ? od Niemców idzie:D zima i ciekawam, czy wiesz ,że Maggie zmieniła stan ? pisałam:rolleyes: Edytowane 24 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.11.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Depsia, pokaż schaba i opowiedz czy smaczny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nieeee, śniegu na razie ani dychu, na szczęście. No i doczytałam o Maggie, tylko nie ma jak pogratulować... Schaba spróbujem za godzinkie i opowiem, jaki, a pokażę może jutro albo pojutrze na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Depsiu, a ta wieprzowina mielona na kiełbachę to np szynka może być ? czy łopatka ? bo szynka chyba za mało tłusta .. no chyba, że tłusta szynka akurat Mam wrażenie , że dosyć upierdliwa jestem. Śnieg u nas spadł - jakieś 0,5 mm. I leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Myślę, że i szynkowe mięsko poradzi sobie, taka fajna galaretka się utworzy - pamiętacie z puszek Krakusa szynkowych? Mniam! Aczkolwiek łopatka będzie lepsza, bo nie będzie sucha. I też ta galaretka się tworzy. I nie jesteś upierdliwa, Zosiu, bo ja też bym pytała! Schabik komisyjnie spróbowany - jest dobry! Smaczny, wilgotny, różowy, mogę polecić z czystym sumieniem. Jak mówiłam, jutro albo pojutrze wrzucę na bloga z dokładnym przepisem i fotkami. Smaczny, pachnący ziołami, taki jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 DPS-ia jutro bo mi pasztet szybko wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Depsiu, dzięki. To ja pomieszam te szynki i łopatki. Się opowiem jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.