19501719500414 01.12.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dochtór nie wiem, z jakiej to okazji, ale .... wszystkiego pięknego również ode mnie!!!!!!!!! Faktycznie, wspaniałe wnetrza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No toż Andrzejki były, Dochtór świętował! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif Firanki muszę dzisiaj pościągać i poprać, brrr... I co za tym idzie, umyć okna, brrrr... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ach jak mi dobrze, niedawno powiesilam nowe firanki a moj aniol okna umyl, mam z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.12.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mam taki sam plan-tylko te karnisze coraz wyżej i wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ha! Do karniszy ściągania i potem firan zakładania zawezwałam Sołtysa, co się będzie chłopak po podwórku tak obijał. Już pomyłam okna, poprałam i wyprasowałam firany, zawieszone są. Uff... ! Teraz idę zjeść coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.12.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale się rozpisałam:)Gratuluję DPS-iu,ja sie wyrobiłam tylko z parterem,ale na piętrze już będzie trochę niżej:)Za dużo tych okien,ale i tak sie cieszę-nie było kiedyś mody na ściany z okien:)No i smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Eeee... nie dawno remontowo-malowano było to i łokna się łumyły... nie pobrudziły się, nieeee??? i niech nikt nie śmie mówić że tak!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Aaaa - ten schab "suszony" od EZS - tak sobie pomyślałam (bo koncepcja ogólnie to bardzo mi sie podoba!) - Ewa, czy to na pewno jest dobre do zjedzenia takie mięso, de facto ani nie gotowane, ani nie pieczone... Markoto, Ty robiłaś, myślisz, że można konsumować taki schabik bez obaw?? Arctica - luz, Twoje okna są CZYSTE. Masz moje słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Gdzie są emotki????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 emotki się naprawiają.schab też mnie zastanawia, chyba taki marketowy trzeba brać, bo oni NA PEWNO mają mieso badane. Już małe sklepy niekoniecznie... A tak poza tym to tatara też się je na surowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale tatar jeno z wiarygodnego źródła... w markecie nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Gagatko, MOŻNA jeść, masz moje słowo. Szynka parmeńska też z tych surowych dojrzewających. Ważne, żeby mięso z pewnego źródła. Nie wiem, czy akurat marketowe takie pewne, markety słyną z mycia w chemii i odświeżania starego mięsa. Właśnie tym małym ufam znacznie bardziej, muszą się starać i muszą dbać o klienta, bo inaczej splajtują. Nasza własna pani Bożenka czy pani Basia w sklepie zawsze nam zostawi dobre świeże mięso, ładny kawałek i ostatnia dostawa. W markecie paskudztwo ze styropianowej tacki. Fuj. Hmmmm... Zmieniać już zasłony na świąteczne..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 i masz rację i nie masz. MArket umyje w chemii ale niebadanego nie puści. Nie opłaca im się. A pani Basia spokojnie weźnie od sąsiada mięsko z chorej krowy i podłoży do tego zbadanego, w końcu te 100 kg się rozłoży na 10 dostaw i mięsko zejdzie w masie... wiem co mówię, widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Mięso kupuję tylko w dwóch sklepach w Czaplinku i cały czas mam nadzieję, że mnie nie otrują Faktycznie, w mordę, Andrzejki były ... ot pomroczność Niech mi ktoś każe w końcu przejrzeć ozdoby świąteczne, bo ciągle odwlekam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A tak na wesoło - jak w markecie wymoczą w chemii żeby znowu świeże było to NA PEWNO (NAPEWNO - nigdy nie wiem jak to pisać) wszystko co na tym żyło już padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dziewczyny, coś mi dzwoni o jakimś mięsie wieszanym przy kaloryferze żeby sobie doszło nie kojarzycie o co chodzi ??? bo nie wiem gdzie czytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.12.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Sipatka, no proszę Cię...... WŁAŚNIE O TYM PISZEMY Zobacz str. 1286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Sipatka, no proszę Cię...... WŁAŚNIE O TYM PISZEMY Zobacz str. 1286 Widzisz Kochana widzisz wiedziałam, że dzwonią i nawet dobrą drogę obrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 no cały czas wieszają tu schaba na kaloryferze juże tak kole tygodnia ...było sobie kiedyś zaufane miejsce ze mięsem, o którym wielu mówiło mi : - " ja mięso kupuję tylko u tego...' - no i przechodzę sobie ja kiedyś koło tego sprzedawcy a on wciska się w przejście za swoją ladę i bach!!!! ....poszła na podłogę z mięsem wielka brytfanna pełna mielonego pan się rozgląda ....nikt nie patrzy i łap łapami to mięso z powrotem na brytfannę ....z zapiaszczonej podłogi ..... nie będzie na niego a że trzeszczało może między zębami , to ktoś na pewno kupił taką bułkę tartą z piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.