braza 29.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cześć. Prywatę odwaliłam w cudzym wątku... Gospodyni jeszcze nie było, to i nie grzmi, ale na wszelki wypadek zmykam! A coś Ty taka strachliwa!!! Gospodyni ma do Ciebie kawałek, zanim dojedzie to Jej przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Agresywny ogród Ją sponiewierał - może nie będzie miała siły grzmieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nawet jak zagrzmi, to słabiutko ... Sił Jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nooo, jakoś tak umilkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Depsia, a to na pewno kość była Bo mi to wygląda, że do gardła Ci się rzucił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dziewczynki wyglądają naprawdę pięknie. Pozdrów je ode mnie serdecznie, Agduś. I Kotunie bardzo proszę pomiziać, i Emi. I niezmykać i taką prywatę częściej odwalać u mnie, bardzo proszę. Przynajmniej urozmaicenie jakieś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Żyje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Od razu mi lepiej! To ja sobie od czasu do czasu pouprawiam prywatę, skoro mogę. Kota któraś pewnie zaraz przyjdzie i uwali mi się na klawiaturze. Emi już powinna spać o tej porze - młode to, więc nie może do późna siedzieć!Co do urody dziewczynek to się zgodzę z Twoim zdaniem. Pozdrowienia przekażę jutro, bo (mam nadzieję) część już śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Co do urody dziewczynek to się zgodzę z Twoim zdaniem. Pozdrowienia przekażę jutro, bo (mam nadzieję) część już śpi. O słodka naiwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zyje , co najwazniejsze , rozmawialysmy wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Małgo od dłuższego czasu jest cicho, nie woła o picie ani o zmianę płyty z bajką... jest nadzieja, że śpi. Dzisiaj wstała za późno i nie jadła w domu mlekołaków, tylko poszła prosto na śniadanie do przedszkola, co zepsuło jej humorek. Wieczorkiem przekonałam ją, że musi wcześnie zasnąć, żeby jutro wstać na mlekołaki! Wprawdzie to i tak nie było wcześnie, bo odwiedzili nas przyszli sąsiedzi (budowa się zaczęła obok) z jej koleżanką z przedszkola, ale dała się przekonać i przyłożyła pałkę do podusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zapraszam jak najczęściej do wszelkiej prywaty. Lecę, dziewczęta, bo bardzo zmęczona jestem. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zyje , co najwazniejsze , rozmawialysmy wczoraj Noooo, ale dzisiaj twierdziła, że Jej agresywny ogród dał w kośc To i się ucieszyłam, że jakoś przetrwała to lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Agduś - urocze masz córki Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Agduś - urocze masz córki Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 I tak trzymej. Ja wczoraj dodatkowo spłukiwałam mendy silnym strumieniem wody, obmoczyłam się jak po kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Agduś - urocze masz córki Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami wygląda to jak walka z wampierzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Agduś - urocze masz córki Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami wygląda to jak walka z wampierzami to jeszcze krzyżyk postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Agduś - urocze masz córki Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami wygląda to jak walka z wampierzami to jeszcze krzyżyk postawić albo każdej mszycy kołeczek osikowy wbić w serce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Bądź czujna. Zobacz: wolne dwie wejściówki. Może się udać. BB - w przyszłym roku odbijesz sobie. Mam nadzieję, Depesiu że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts