Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki wyglądają naprawdę pięknie. :D

Pozdrów je ode mnie serdecznie, Agduś. :D

I Kotunie bardzo proszę pomiziać, i Emi.

I niezmykać i taką prywatę częściej odwalać u mnie, bardzo proszę. Przynajmniej urozmaicenie jakieś jest. :p

Od razu mi lepiej! To ja sobie od czasu do czasu pouprawiam prywatę, skoro mogę. Kota któraś pewnie zaraz przyjdzie i uwali mi się na klawiaturze. Emi już powinna spać o tej porze - młode to, więc nie może do późna siedzieć!

Co do urody dziewczynek to się zgodzę z Twoim zdaniem. Pozdrowienia przekażę jutro, bo (mam nadzieję) część już śpi.

Małgo od dłuższego czasu jest cicho, nie woła o picie ani o zmianę płyty z bajką... jest nadzieja, że śpi. Dzisiaj wstała za późno i nie jadła w domu mlekołaków, tylko poszła prosto na śniadanie do przedszkola, co zepsuło jej humorek. Wieczorkiem przekonałam ją, że musi wcześnie zasnąć, żeby jutro wstać na mlekołaki! Wprawdzie to i tak nie było wcześnie, bo odwiedzili nas przyszli sąsiedzi (budowa się zaczęła obok) z jej koleżanką z przedszkola, ale dała się przekonać i przyłożyła pałkę do podusi.

Agduś - urocze masz córki :D

Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego :wink: :lol:

dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny :oops: zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami 8) :wink:

wygląda to jak walka z wampierzami 8) :wink:

to jeszcze krzyżyk postawić :roll: :oops: :wink:

Agduś - urocze masz córki :D

Jak ogrody są takie agresywne to ja nigdy nie założę swojego :wink: :lol:

dzisiaj ja byłem w ogrodzie bardziej agresywny :oops: zwiększyłem stężenie czosnku w walce z mszycami 8) :wink:

wygląda to jak walka z wampierzami 8) :wink:

to jeszcze krzyżyk postawić :roll: :oops: :wink:

albo każdej mszycy kołeczek osikowy wbić w serce...