markoto 09.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 wusia odpowiedziałam ci u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dziękowac Martusiu już widziałam i teraz knuć będziem które produkować jesteś niezawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dzieki wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Kieckę kupiłam tam, gdzie właściwie wszystkie rzeczy, Zosiu, czyli w ulubionym lumpeksie. Całe 7 zł dałam. To genialne miejsce, ciuchy trafiają się przepiękne, a kosztują ... jak wyżej. Ja w ogóle starocie lubię przecież... Tolu - mam nadzieję, że schabik posmakuje, nam naprawdę podpasował i na pewno będziemy robić częściej. No ale mam pewność, że TAKA gospodyni jak Ty na pewno zrobi z niego czystą poezję. Śniegu oczywiście nadal nie mamy, za to deszczu w bród. Cholera. Pranie w sypialni na suszarce musiałam powiesić, teraz się o tę suszarkę potykam ciągle, bo ciasno. I jeszcze maszynę do szycia trzeba przytargać i jakoś postawić oraz użyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Śniegu oczywiście nadal nie mamy, za to deszczu w bród. zbieraj, będzie na wiosnę potrzebna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Taka klasyczna sukienka jest na każdą okazję,i do Paryża:)Podziwiam Cię ,że umiesz wybrać w lumpeksie-ja tam ginę:(Mamy tu dobre;znajome kupują śliczne rzeczy-ja NIC nie widze,za dużo wszystkiego:(I tłumy:(U mnie na śnieg pada deszcz-lodowisko:(Dokarmiać już ptaki,czy za wcześnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Chefunio jak zwykle dołożył tym koszeniem trawy:D W kwestii kupowania w lumpeksach jestem taka sama jak Prababka - gine natychmiast, nawet zreszta za bardzo tam wejść nie mogę .... A gdy widzę ciuchy, jakie moje znajome tam kupuja za marne pieniądze, to szlag mnie na tę moją wadę genetyczną trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mam tak samo jak Prababka i Braza. Nic nie umiem znaleźć i jestem zmęczona już od progu ilością wszystkiego co tam jest. A moja fryzjerka wynajduje cudeńka i zawsze doskonale wygląda, kupując właśnie tam. Braza, mówisz że to wada genetyczna?...a to, jak tak, to nie ma co się wściekać. Gorzej jak by to była zwykła pierdołowatość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 I ja mam tę przypadłość. Ale w moim przypadku to zdecydowanie pierdołowatość, bo siostra i inne genetycznie powiązane kobiety mają dar odnajdywania Ja ewentualnie w takich graciarniach - mebel, mydło i powidło - jak na coś gabarytowego się natknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To nie pierdołowatość tylko brak cierpliwości. W takich miejscach trzeba cierpliwie sztuka po sztuce przekładać - aż nam się znudzi albo aż znajdziemy. Nie cierpię przewalać stosów rzeczy na stołach w takich wieeeelkich stertach. Zawsze idę tam, gdzie stół z boczku, mało rzeczy na nim, niepozorny. I spokojnie sobie to powoli przekładam, metodycznie. Mało jest razy, żebym czegoś fajnego komuś nie znalazła, jak nie sobie, to Sołtysowi, Babci, synkom czy komu tam jeszcze. Ale cierpliwość - to sprawa kluczowa. Zawsze mówię, że coś trzeba mieć - albo pieniądze, albo czas. Ja mam to drugie. Jamlesik - jeszcze z roczek albo dwa i dojrzejemy do podziemnego zbiornika deszczówki, kto wie, kto wie. Czasem naprawdę jest problem z wodą u nas! Wcale Pawłowi z tą trawą nie współczuję! Jakaś kara za taka pogodę musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Zawsze mówię, że coś trzeba mieć - albo pieniądze, albo czas. nie mam ani jednego ani drugiego z wyżej wymienionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no właśnie! czasu nie mam, bo podobno zarabiam pieniądze. Pieniędzy też nie mam, więc co ja robię z czasem? Siedzę na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jamlesik - jeszcze z roczek albo dwa i dojrzejemy do podziemnego zbiornika deszczówki, kto wie, kto wie. staw se wykop, a narazie gąbki namocz, wyciśniesz w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 tra ... la ... lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Paweł... trawnik skosiłeś!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Depsiaaaaa.... przecież lubisz zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nawet bardzo lubię. Taką prawdziwą zimę, z trochę śniegu (nie zaspami jak na Alasce!) i słońcem oraz błękitem nieba, temperaturka jakieś -5*C i wtedy jest po prostu cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Chefie, a to w Kelvina czy w Celsjusza ... bo te 82 to mnie zabiło:cool: Tym co mają -16 mówię dzień dobry i macham łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 W lesie - 5 było rano... do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 u nas dzis o 7 rano +6,5 ale na zewnatrz okropnie szaro, buro, ponuro i mży. ja chce wiosny juz i slonka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts