Moose 14.12.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 galeria kojarzy mnie się z galerami ... ������������ Popatrz Szefie... mnie tak samiuśko Jak mam iść na zakupy to wolała bym kamienie tłuc, drewno rąbać i sama nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Heh, ja Was doskonale rozumiem z tymi galerami. Galeria - brrrr!!! Prababko - pewnie jest jakaś rwa barkowa czy coś, Arnika miała i ma nadal z tym duuuuże kłopoty, doczytaj może i w razie czego zdiagnozuj i lecz. Nieleczone może paskudnie przeszkadzać w życiu (Arnika długo nawet kubka z kawą nie mogła utrzymać) i jeszcze paskudniej boleć. Poodkurzałam. Normalnie jestem wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Poodkurzałam. Normalnie jestem wielka! Normalnie telepatia... tyż to uczyniłam wbrew swojemu lenistwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Poodkurzałam. Normalnie jestem wielka! Normalnie telepatia... tyż to uczyniłam wbrew swojemu lenistwu U mnie mąż poodkurzał też się czuję wielka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 poszłam grabić trawnik... po ksawerym:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.12.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 DPS-iu,przepraszam za marudzenie(co mnie naszło?),poprawię sie:)Arnice współczuję,bo młodziutka:(,a ja mam przecież jeszcze lewą rękę Byłam na galerach-no cud jakiś-bez tłumów,wszystkie prezenty nabyte(nawet mąż to wytrzymał) Jesteś DPS-iu wielka,jesteś,już prawie gotowa do świętowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Prababko, jak na świeżo coś wlazło (rwa) i nie jest to stan permamentny, to najczęściej przeziębienie i trzeba trochę pobrać ibufenu czy innego olfenu (byle systematycznie no 2 razy dziennie), powinno przejść. Jeżeli bywa często, no to trzeba zobaczyć co tam siedzi... Też byłam na galerach. Ale w sumie doć przyjemnie, bo tylko w M&S i Ikei, a tam lubię chodzić. Prezentów reż mam komplet a czego nie mam, to dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 EZS-dziękuję,świeżo ,bez pukania:) Ja lubię kupowac prezenty,najtrudniej zdecydować co kupić:)Ale na galery idę już zdecydowana:)Dziś nam poszło tak sprawnie,że nie wiem ,czy mąż widział choć jedną galeriankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A ja bardzo lubię robic zakupy w galeriach handlowych i już! I wcale mnie nie męczy to łażenie, na kawusię można znaleźć czas, na różnych ludzi popatrzeć, a z tego patrzenia to np. doktorat z psychologii zachowań tłumu spróbować można robić Haftowane obrazki są po prostu ładne, jeśli komuś pasują do wystroju to niech je sobie robi i wiesza ile chce!! Osobiście szacunek ogromny czuje przed każdą osobą umiejącą (i chcącą) to robić. Mam obrazek głowy konia made by Żelka .... to jest majstersztyk, a oczy cieszy tak samo jak obraz namalowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 my się dziś narobiliśmy, nie to co niektórzy sprzatnelam 1 lazienke, zrobiłam porządek w schowku gospodarczym, pracochłonny obiad, z psami u weta na szczepieniach (uff ostatnie, na rok spokoj) i wlasnie konczy się 3 pranie- jeszcze powiesic, mezus pograbił trawnik z lisci, zawiesil zewnętrzne lampki wewnątrz domku na karniszach - ladnie to wygląda w srodku i na zewnątrz (jak choinki nie będzie niech choć lamki wisza ). a teraz pochrapuje na sofce i filmidlo mi zaglusza. jutro tylko ostatnie pranko zrobie, vzm-a rozlicze i siersci wypiorę a przede wszystkim się wyspie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dzięki Brazulka za pozwolenie... to lecę... do krosna:yes: Haftowane obrazki są po prostu ładne, jeśli komuś pasują do wystroju to niech je sobie robi i wiesza ile chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 powiedzcie mi, czy jest jakiś oficjalny termin zapalania lampek wokół domu? U mnie na osiedlu tylko u mnie się świecą, nikt najmarniejszej choinki nie podświetlił. Za wcześnie wystartowałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 To chyba od aury zależy... jakby śnieg leżał to już dawno by świecili;) U nas sąsiad już w chałupie ma bo przez okno widać... migające:jawdrop: też miałam dziś zadysponować ubranie choinki, ale jakoś mi się nie chciało... jak mi się gadać nie chciało to chłopakom ubierać na pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 u nas na wiosce co drugi dom już oświetlony od dobrego 1,5 tygodnia. wiec raczej nie za wcześnie może prad oszczedzaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 jakieś niemrawe mam to osiedle. Prąd? Przecie każdy się już oledował...może jak zacznę, to reszta podąży moim śladem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 no tak się gdzieś zawieruszyłam a Wy tu tyle ciekawych tematów mieli ...i ten psinek tak podobny do mojej śp Lorki ...chyba nabieram ochoty na przyjaźń , a tak się zarzekałam , że nigdy już w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 TAR-ja tak wieszam światełka w kuchni;ściany mam szaroniebieskie,lampki niebieskie-śmieją się ,że wieszam niebiańskość ,na firance:) EZS,a może sąsiedzi się starzeją.jak ja?Mam wyyysokiego świerka,ale nie puszczę już męża do zawieszania na nim lampek,zawiesimy na niższej sośnie:) Lubię ,jak ludzie wieszają światełka na dachu-dla mnie to za wysoko już,zbyt stromo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Prababka.. rwa lub kręgosłup szyjny to paskudna sprawa.. mam stan od roku już... było bardzo źle, bo łyżki nie podniosłam długo, później kubka z kawą.. teraz często łapę się na tym, że kawę piję lewą ręką.. niewiele podniosę prawą ręką.. Było zdecydowanie lepiej po rehabilitacji.. ale niestety dużo nie ćwiczę... tylko trochę głową pokiwam... i zaczęło boleć ciut mocniej tydzień temu... nic to.. zaprosiłam panią do sprzątania.. ale sama też muszę ogarniać dom po tym budowlanym syfie... już finiszujemy... wracam po nowym roku na reha i do ćwiczeń.. i masaże... U nas jeszcze nie ma światełek na osiedlu... chyba jeszcze nie posprzątali , dlatego nie świecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Prababko, mi bardzo na takie pomaga maść Viprosal. Kiedyś w aptece mi pani doradziła, właśnie jak mi szyje zawiało i nie mogłam głową kręcić i po dwóch dniach minęło prawie całkiem. Ta maść mocno rozgrzewa, mi bardzo pasowało. Na kręgosłup niestety już słabiej pomaga, ale to dlatego, że tam mam zmiany. Natomiast na sprawy zawianie i tego typu bóle, jest super. Brazunia pamiętam tego konia aż żal było oddawać. DPS ja tak te słoiki z mięsem zapakowałam tym moim trzykrotnym czymśtam, że sama tego za nic na świecie nie mogę otworzyć, a mąż mój się dużo męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Arni,no uważaj na Siebie,nie popsuj...Relek,namawiam na pieska-sąsiadka była w depresji po stracie bokserki,ktoś jej podarował sznaucera(podobno mniej chorują),jest szczęśliwa,że go wzięła:) a daleko od świątecznych tematów-czy ktoś z Was był na "Papuszy"?Warto zobaczyć ,czy lepiej zostawić wrażenia książkowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts