niezapominajka 13.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Czekam więc na wiosnę z niecierpliwością. A u mnie teraz się właśnie zaczęło...(jeszcze nie budowanie) Więc nie mam czasu na pisanie... Raczej czytam.. Już mam kilka zdjęć i będę powoli je wklejać ( czytaj: będę uczyła się wklejać ) w dzienniku.... który - mam nadzieje - już wkrótce zacznę pisać... Pozdrawiam Cię serdecznie i Wszystkie miłe Furomowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 14.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jestem zachwycona.Namiary na dziennik dała mi moja psiapsółka Farida.Miała racej cos pieknego.Brawo,duzo pracy ale efekt REWELACJA.Powiem szczerze---OKROPNIE ZAZDROSZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Agnieszko - cieszę się ogromnie, że Ci się spodobało, to znaczy, że goście też może będą się dobrze u nas czuli. Jeśli też byś chciała - nazbieraj na tej wyspie ile trzeba kasy, wracaj - i do pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witaj Anetko! Nareszcie mam wolną chwilę, więc przeglądam forum i sprawdzam co nowego u znajomych. Po powrocie z wakacji, od razu wpadłam w wir spraw do załatwienia na już, a nawet na wczoraj Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie. Jesteś bardzo sympatyczną i życzliwą osobą, a Twoje gospodarstwo jest dla gości rewelacyjnym miejscem wypoczynku. Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej A dla przykładu zdjęcie: http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg Anetko, jak będziesz w Krakowie, zapraszam na kawę. Pozdrawiam serdecznie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 14.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dompodsosnami no raczej jako gość ,ale wcześniej do Faridy na konie, bo ona tez ma cudowny dom otoczony starodrzewiem.Tylko się pochwalic cos nie chce.Musimy ją zmusić.Pozdrawiam,ja zbieram ale prędzej na mały domek nad Dunajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla przykładu zdjęcie: http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg Ależ pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witaj Anetko! Nareszcie mam wolną chwilę, więc przeglądam forum i sprawdzam co nowego u znajomych. Po powrocie z wakacji, od razu wpadłam w wir spraw do załatwienia na już, a nawet na wczoraj Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie. Jesteś bardzo sympatyczną i życzliwą osobą, a Twoje gospodarstwo jest dla gości rewelacyjnym miejscem wypoczynku. Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej Anetko, jak będziesz w Krakowie, zapraszam na kawę. Pozdrawiam serdecznie Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. A na kawę z pewnością wpadnę, jak tylko będę w Krakowie. Mam też nadzieję, że będziesz mnie odwiedzała tutaj, w Dzienniku Budowy Muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dompodsosnami no raczej jako gość ,ale wcześniej do Faridy na konie, bo ona tez ma cudowny dom otoczony starodrzewiem.Tylko się pochwalic cos nie chce.Musimy ją zmusić.Pozdrawiam,ja zbieram ale prędzej na mały domek nad Dunajem. No i bardzo dobrze, że nad Dunajem. Wszyscy nie mogą mieszkać w mojej wsi, ktoś musi mieszkać w tej reszcie Polski., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla przykładu zdjęcie: http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg Ależ pięknie Kurczę, sama się zdziwiłam, że tak pięknie. Umiesz robić zdjęcia, April! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 14.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 To jezioro jest w pobliżu??? Pieknie połozone- wśród lasów... Okolice W-wy się chowają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2007 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 U nas lasy są naprawdę ogromne, sosnowe, żywiczne, przechodzące do Niemiec i prowadzące hen. Jak zerkniesz na mapę w okolice przejścia granicznego Olszyna (trasa Wrocław - Berlin), to widać, ile tam zielonego lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 15.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 I jeszcze zapomniałam napisać, że ta mietła na ścianie to zabytkowa moja, teść mi zrobił swego czasu na sabaty... Teraz mam nowszy model, brzozową... A z jakim napędem? Bo ostatnio trendy to jest grawitacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2007 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi... Grawitację szlak trafia... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 W liceum mój nauczyciel fizyki mówił, że grawitacja to ciążenie. Do ziemi. Wtedy nie bardzo mu wierzyłam, ale dziś, jako kobieta doświadczona, zaczynam się zastanawiać. Może miał trochę racji...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 DPS dziekuje za zaproszenie . Moze zrobie Ci niespodzianke i Housa przywioze , bo mamy na kilka dni z Nim wyjechac na impreze Nie wiem tylko dokad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ze zdjęcia wnioskuję, że jednak wyrwałaś się spod sosen i odwiedziłaś Szczecin. Słusznie wnioskuję? Jak wrażenia? Z przyjemnością pooglądałam fotoreportaż z jadalni. Wygląda apetycznie! A to jeziorko!? Fantastyczne! Przypomina nasze ulubione wakacyjne okolice Swornychgaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 DPS dziekuje za zaproszenie . Moze zrobie Ci niespodzianke i Housa przywioze , bo mamy na kilka dni z Nim wyjechac na impreze Nie wiem tylko dokad Czy Ty lubisz mocne wrażenia? Bo wtedy niewątpliwie takie miałabyś - jeszcze nie jestem gotowa się z nim spotkać i nie wiem czy kiedyś będę. Ale Ty - a jak najbardziej, tylko rzuć jakimś terminem, bo mnie jesienią i zimą często nie ma w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ze zdjęcia wnioskuję, że jednak wyrwałaś się spod sosen i odwiedziłaś Szczecin. Słusznie wnioskuję? Jak wrażenia? Z przyjemnością pooglądałam fotoreportaż z jadalni. Wygląda apetycznie! A to jeziorko!? Fantastyczne! Przypomina nasze ulubione wakacyjne okolice Swornychgaci. Jasne, że wyrwałam się do Szczecina. Relacja i kilka zdjęć w wątku agro na 17. stronie. No i fajnie, że jadalnia się podoba. I jeziorko. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts