Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

:D Czekam więc na wiosnę z niecierpliwością. A u mnie teraz się właśnie zaczęło...(jeszcze nie budowanie) Więc nie mam czasu na pisanie... Raczej czytam.. Już mam kilka zdjęć i będę powoli je wklejać ( czytaj: będę uczyła się wklejać ) w dzienniku.... który - mam nadzieje - już wkrótce zacznę pisać... :D Pozdrawiam Cię serdecznie i Wszystkie miłe Furomowiczki. :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agnieszko - cieszę się ogromnie, że Ci się spodobało, to znaczy, że goście też może będą się dobrze u nas czuli. :D

Jeśli też byś chciała - nazbieraj na tej wyspie ile trzeba kasy, wracaj - i do pracy!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Witaj Anetko!

Nareszcie mam wolną chwilę, więc przeglądam forum i sprawdzam co nowego u znajomych.

Po powrocie z wakacji, od razu wpadłam w wir spraw do załatwienia na już, a nawet na wczoraj :o

Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie. Jesteś bardzo sympatyczną i życzliwą osobą, a Twoje gospodarstwo jest dla gości rewelacyjnym miejscem wypoczynku.

Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam :D :D

Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej :wink:

A dla przykładu zdjęcie:

http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg

Anetko, jak będziesz w Krakowie, zapraszam na kawę.

Pozdrawiam serdecznie :D

Beata

Witaj Anetko!

Nareszcie mam wolną chwilę, więc przeglądam forum i sprawdzam co nowego u znajomych.

Po powrocie z wakacji, od razu wpadłam w wir spraw do załatwienia na już, a nawet na wczoraj :o

Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie. Jesteś bardzo sympatyczną i życzliwą osobą, a Twoje gospodarstwo jest dla gości rewelacyjnym miejscem wypoczynku.

Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam :D :D

Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej :wink:

Anetko, jak będziesz w Krakowie, zapraszam na kawę.

Pozdrawiam serdecznie :D

Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. :oops: :D A na kawę z pewnością wpadnę, jak tylko będę w Krakowie. Mam też nadzieję, że będziesz mnie odwiedzała tutaj, w Dzienniku Budowy Muratora... :D 8)

dompodsosnami no raczej jako gość :D ,ale wcześniej do Faridy na konie, bo ona tez ma cudowny dom otoczony starodrzewiem.Tylko się pochwalic cos nie chce.Musimy ją zmusić.Pozdrawiam,ja zbieram ale prędzej na mały domek nad Dunajem.

No i bardzo dobrze, że nad Dunajem. 8) Wszyscy nie mogą mieszkać w mojej wsi, ktoś musi mieszkać w tej reszcie Polski., 8) :lol: :lol: :lol:

A dla przykładu zdjęcie:

http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg

Ależ pięknie :D

Kurczę, sama się zdziwiłam, że tak pięknie. Umiesz robić zdjęcia, April! :D :wink:

U nas lasy są naprawdę ogromne, sosnowe, żywiczne, przechodzące do Niemiec i prowadzące hen. Jak zerkniesz na mapę w okolice przejścia granicznego Olszyna (trasa Wrocław - Berlin), to widać, ile tam zielonego lasu. :D

W liceum mój nauczyciel fizyki mówił, że grawitacja to ciążenie. Do ziemi. Wtedy nie bardzo mu wierzyłam, ale dziś, jako kobieta doświadczona, zaczynam się zastanawiać. Może miał trochę racji...? :roll:

Ze zdjęcia wnioskuję, że jednak wyrwałaś się spod sosen i odwiedziłaś Szczecin. Słusznie wnioskuję? Jak wrażenia?

Z przyjemnością pooglądałam fotoreportaż z jadalni. Wygląda apetycznie! A to jeziorko!? Fantastyczne! Przypomina nasze ulubione wakacyjne okolice Swornychgaci.

DPS dziekuje za zaproszenie .

Moze zrobie Ci niespodzianke i Housa przywioze :lol: ,

bo mamy na kilka dni z Nim wyjechac na impreze :D

Nie wiem tylko dokad 8)

Czy Ty lubisz mocne wrażenia? Bo wtedy niewątpliwie takie miałabyś - jeszcze nie jestem gotowa się z nim spotkać i nie wiem czy kiedyś będę. :-? Ale Ty - a jak najbardziej, tylko rzuć jakimś terminem, bo mnie jesienią i zimą często nie ma w domu. :o :D

Ze zdjęcia wnioskuję, że jednak wyrwałaś się spod sosen i odwiedziłaś Szczecin. Słusznie wnioskuję? Jak wrażenia?

Z przyjemnością pooglądałam fotoreportaż z jadalni. Wygląda apetycznie! A to jeziorko!? Fantastyczne! Przypomina nasze ulubione wakacyjne okolice Swornychgaci.

Jasne, że wyrwałam się do Szczecina. Relacja i kilka zdjęć w wątku agro na 17. stronie. :D No i fajnie, że jadalnia się podoba. I jeziorko. No. :lol: 8)