Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uff - wróciliśmy!

:D

Mieliśmy fantastyczne, cudne, rodzinne święta, w kamiennym domku na wichrowych wzgórzach, wiało niemiłosiernie, ale było pięknie!

W domku wspaniale, kominek pracował pełną parą, a zasięgu nie było ŻADNEGO - KOMPUTERY I KOMÓRKI UMARŁY!

Fantastyczne to było, jaki relaks, jakie poczucie ucieczki od cywilizacji! :D

Dziękuję wszystkim ogromnie za pamięć i ciepłe życzenia świąteczne, przepraszam raz jeszcze, że do Was indywidualnie nie zdążyłam napisać, no ale... nie zdążyłam, przygotowania do wyjazdu świątecznego okazały się bardzo czasochłonne.

Jednak bardzo ciepło mi się na sercu zrobiło, kiedy przeczytałam wszystkie dobre słowa i życzenia świąteczne od Was.

Dziękuję! :hug: :hug: :hug:

Piękne zdjęcie, Pawełku!

Dziękuję za dobre życzenia, mam nadzieję jutro noworocznymi życzeniami się zrehabilitować wśród Was. ;)

Wciąż nie do końca doszedłam ;) do siebie, ale jutro już chyba będę w formie!

Kochani - przepraszam, że wkleiło mi się jako załącvznik dziwny, nie mam już cierpliwości jeszzcze raz wszystkiego robić, nasze forum doprowadziło mnie dzisiaj na skraj cierpliwości!

Co za mądry inaczej wymyślił 30 sekund przerwy między postami, dziwaczny mechanizm wklejania załączników i powiększania ich, ograniczenie odbiorców pw do 5???!!!

Wiem, niczego to nie zmieni, ale co się nazłorzeczyłam dzisiaj to moje, uff...

Mam nadzieję, że w nowym roku może ktoś wpadnie na pomysł i poprawi te "niedoskonałości".

Tak czy siak - przepraszam, jesli kogoś niechcący pominęłam, te ograniczenia na pw zupełnie mi wszystko pomieszały!

Laptop nijak nie chciał równocześnie pamiętać listy odbiorców i adresu url obrazka...

Słońce jednak u nas pięknie świeci, szykuje się miłe i pogodne zakończenie starego roku.

Niech sobie już idzie, nie był to najlepszy rok.

Oby ten nowy przyniósł same dobre dni!