Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wstałam o przyzwoitej porze :D z mocnym postanowieniem poprawy.... cokolwiek by to znaczyło ;) .......postanowienia na nowy rok :D ...ruszać się ....cokolwiek by to znaczyło ;)

czy coś się zmieniło ? :o

ni

psy nawet we wsi nie szczekają , a świat taki sam dokoła :D jedno tylko zauważyłam :p nie ma 3 :lol2:

ale. ale :sick: coś jednak się zmieniło :o ...trza kosy ostrzyć http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k055.gifpospolite ruszenie na Brukselę ogłosić ...gender nam wisi , nic nie zrobi :no: ...ale zakazać Polakowi wędzić :o to zabić , zniszczyć naród :o to nasz narodowy rytuał , świętość , spuścizna po przodkach ...a oni nam chcą zabronić :bash:

mimo wszystko życzę Wam pomyślności na ten Nowy Rok ....zarobiona jestem :) faworki smażę [TABLE=align: center]

[TR=class: menueclass]

[TD]X

[/TD]

[/TR]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TD]X

[/TD]

[/TR]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[TD]X

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Edytowane przez relek

Zgadzam się w sprawie wędzenia!!! Zakazowi wędzenia wędlin mówię stanowcze NIE i tym idiotom z Brukseli ktoś w końcu powinien głośno powiedziec, że są idiotami!!!!!!

A gender niech się klechy boją i wyznawcy talibanizmu;)

Banda durniów, kretyństwo takie jak te proste ogórki albo pod właściwym kątem zakrzywione banany. :mad:

Głowa mnie nie boli, bo wczoraj od 22.30 spałam snem sprawiedliwego, nawet race i petardy wybuchające kilka metrów od naszych okien nie obudziły mnie.

Sołtys do tej pory nie może wyjść ze zdumienia. :lol2:

A nie wypiłam ani kropli alkoholu!

Relek - co to za kratki krzyżówkowe u Ciebie w poście widać? :rolleyes:

Od jutra ścisła dieta u mnie, ożarłam się dziś naprawdę nieprzyzwoicie. :(

Chyba kromka chleba i czysta woda na cały dzień!

Dosyć tego szaleństwa świąteczno - noworocznego, teraz zrzucać z siebie i kolędy śpiewać!

no bo ja krzyżykuję od po świąt :rolleyes: to tak z rozpędu wszędzie

Hej szable w dłoń! Łuki w juki, a łupy wziąć w troki

Hajda na koń! Hajda na koń! Okażemy się godni epoki, ach epoki

Ruszamy w bój aby wędzarnie uwolnić od zbója.

Unijny zbój, okrutny zbój, nie zwycięży nas nigdy tralala...........http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d020.gif

Edytowane przez relek

DPS-iu,noworoczne frykasy trzeba jeszcze powyjadac:)Żal wywalić-pójdą w biodra:)

Z kolędowania-w piątek przyjdzie ksiądz po kolędę:)

Z wędzonkami ,to uff-lzdążę legalnie na wesele syna...:)Na swoje przewoziłam przez rogatki (młodzież nie zrozumie co napisałam:))

jak tu zostać DPT??(dobrą polską teścichą).Szok taki rok:)))

Ciekawi mnie czy tzw sztuczne wędzenie różnymi chemikaliami nadającymi zapachy jest takie zdrowe i bezpieczne i nieszkodliwe????

Jakoś mi się nie chce w to wierzyć :no:

Wolę zjeść naturalnie wędzone wędliny niż sztucznie barwione, sztucznie dosmakowane i sztucznie zapachnione :mad:

Niech się ta cała Unia w cztery litery ze swoimi przepisami pocałuje.

Same zakazy i nakazy w imię polepszenia mojego życia?????

No dobre sobie.

Niedługo powiedzą mi ile razy mam trawnik podcinać i jakiej mocy kosiarką i zabronią spalinowej pewnie używać, bo już odkurzacza dowolnej mocy nie mogę, żarówek - nie mogę, i jeszcze fuuulllll innych nie mogę :mad:

Cholera, wkurzyłam się :mad:

Ci, co w sklepach kupują zakazu nie zauważą, bo duże firmy nie mają wędzarni już od lat. A to, co my myślimy, ze wędzone to tylko jest farbą pomalowane :) A prywatnego wędzenia nie zabronią, w końcu pędzenie bimbru dla siebie też karalne nie jest. No i kuchnia regionalna, też OK. Czyli zmian nie widzę :)