Gwoździk 31.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/2012%20-%20sierpien/A-Sweet-Little-Mouse-Playing-Drum-on-New-Years-Party-Coloring-Page_zps762e8e39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://kartki24.eu/kartki/269/5/d/5032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://photo.elsoar.com/wp-content/images/HD-happy-new-year-wallpapers-2014-i-780x535.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.01.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) no wstałam o przyzwoitej porze z mocnym postanowieniem poprawy.... cokolwiek by to znaczyło .......postanowienia na nowy rok ...ruszać się ....cokolwiek by to znaczyło czy coś się zmieniło ? ni psy nawet we wsi nie szczekają , a świat taki sam dokoła jedno tylko zauważyłam nie ma 3 ale. ale coś jednak się zmieniło ...trza kosy ostrzyć http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k055.gifpospolite ruszenie na Brukselę ogłosić ...gender nam wisi , nic nie zrobi ...ale zakazać Polakowi wędzić to zabić , zniszczyć naród to nasz narodowy rytuał , świętość , spuścizna po przodkach ...a oni nam chcą zabronić mimo wszystko życzę Wam pomyślności na ten Nowy Rok ....zarobiona jestem faworki smażę [TABLE=align: center] [TR=class: menueclass] [TD]X [/TD] [/TR] [TR=class: menueclass] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR=class: menueclass] [TD]X [/TD] [/TR] [TR=class: menueclass] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [TD]X [/TD] [/TR] [/TABLE] Edytowane 2 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Zgadzam się w sprawie wędzenia!!! Zakazowi wędzenia wędlin mówię stanowcze NIE i tym idiotom z Brukseli ktoś w końcu powinien głośno powiedziec, że są idiotami!!!!!!A gender niech się klechy boją i wyznawcy talibanizmu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 a ja mam w tyle tych idiotow i tak zbudujemy sobie wedzarnie i bedziemy sami wedzic. kij im w rzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Głupota ludzka wydaje się być niepoliczalna Najważniejsza rzecz to nie dać się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.01.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Myślałam ,że palenie mi szkodzi,ale żeby wędzenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Banda durniów, kretyństwo takie jak te proste ogórki albo pod właściwym kątem zakrzywione banany. Głowa mnie nie boli, bo wczoraj od 22.30 spałam snem sprawiedliwego, nawet race i petardy wybuchające kilka metrów od naszych okien nie obudziły mnie. Sołtys do tej pory nie może wyjść ze zdumienia. A nie wypiłam ani kropli alkoholu! Relek - co to za kratki krzyżówkowe u Ciebie w poście widać? Od jutra ścisła dieta u mnie, ożarłam się dziś naprawdę nieprzyzwoicie. Chyba kromka chleba i czysta woda na cały dzień! Dosyć tego szaleństwa świąteczno - noworocznego, teraz zrzucać z siebie i kolędy śpiewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.01.2014 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) no bo ja krzyżykuję od po świąt to tak z rozpędu wszędzie Hej szable w dłoń! Łuki w juki, a łupy wziąć w troki Hajda na koń! Hajda na koń! Okażemy się godni epoki, ach epoki Ruszamy w bój aby wędzarnie uwolnić od zbója. Unijny zbój, okrutny zbój, nie zwycięży nas nigdy tralala...........http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d020.gif Edytowane 2 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.01.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 DPS-iu,noworoczne frykasy trzeba jeszcze powyjadac:)Żal wywalić-pójdą w biodra:) Z kolędowania-w piątek przyjdzie ksiądz po kolędę Z wędzonkami ,to uff-lzdążę legalnie na wesele syna...:)Na swoje przewoziłam przez rogatki (młodzież nie zrozumie co napisałam:)) jak tu zostać DPT??(dobrą polską teścichą).Szok taki rok:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A kto zakazuje wędzić? Bo że wędzone jest rakotwórcze, to wszyscy chyba wiemy. Ale żeby zakazywać? W końcu palenie też jest rakotwórcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ewa , od września ma wejść unijny zakaz wędzenia wędlin w zakładach ...nie doczytałam się czy też w ogródkach ......zniszczyli nam cukrownie , mleczarnie , to teraz czas na masarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dosiego roku Chociaż z tego co tu wyczytałam wnioskuję że wcale łatwy nie bedzię, a juz pomysły niektóre to ..... jak zawsze:mad: Oby zdrowie nam wszystkim dopisało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 I...D...I...O...C...I !!!!!!! To co??? W chemikaliach wymoczyć coby różowiutkie było, dwa kilo "e" o zapachu wędzonki i git będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ciekawi mnie czy tzw sztuczne wędzenie różnymi chemikaliami nadającymi zapachy jest takie zdrowe i bezpieczne i nieszkodliwe???? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć Wolę zjeść naturalnie wędzone wędliny niż sztucznie barwione, sztucznie dosmakowane i sztucznie zapachnione Niech się ta cała Unia w cztery litery ze swoimi przepisami pocałuje. Same zakazy i nakazy w imię polepszenia mojego życia????? No dobre sobie. Niedługo powiedzą mi ile razy mam trawnik podcinać i jakiej mocy kosiarką i zabronią spalinowej pewnie używać, bo już odkurzacza dowolnej mocy nie mogę, żarówek - nie mogę, i jeszcze fuuulllll innych nie mogę Cholera, wkurzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 a tam,szkoda zdrowia na tego typu nerwy-zrobimy wędzonki polskim produktem regionalnym chronionym przez prawo unijne,jak oscypek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.01.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hej szable w dłoń!.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ci, co w sklepach kupują zakazu nie zauważą, bo duże firmy nie mają wędzarni już od lat. A to, co my myślimy, ze wędzone to tylko jest farbą pomalowane A prywatnego wędzenia nie zabronią, w końcu pędzenie bimbru dla siebie też karalne nie jest. No i kuchnia regionalna, też OK. Czyli zmian nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.01.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dokładnie o tym samym pomyslałam Ewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts