DPS 07.01.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że jednak jakiś większy mróz już nie zechce ścisnąć. Bo przymrozki to pewnie jeszcze długo i zawzięcie, ale tego to my się nie obawiamy przecie. Brazunia - niestety, niebieski tylko jeden jest, jako i żółty, ale obiecuję, że jeśli uda się jakoś podzielić wiosną (tą kalendarzową, prawdziwą), to na pewno sie podzielę z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Gdyby to marcowe zdjęcia były, to ogłosilibyśmy wiosnę bez zastanawiania czy to nie za wcześnie. Ale w styczniu, to tak jakoś niezręcznie i nieprawdopodobnie. Choć tej wiosny chce się nawet w styczniu...taka natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Fajne optymistyczne wiosenne fotki A pośród tych drzew to łóżka jakiego nie znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Uważnie się rozglądałam, ale chyba jednak zdążyli wynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 kurna ...ależ mi nędza w chałupie wyszła :sick:choinkę mi zabrali http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gifpowiedzieli że wiosna i przed domem zakopali .....a mnie się bida w salonie zrobiła http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a020.gif ponuro , pusto ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tera idż i na dworze ubierz, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 jedno jest pewne taka zima już nam nie grozi ... nie mogę ubrać , bo od ulicy wkopali a bombki mi zedrą ze drzewka miejscowe żule ? ...wpadłam na pomysł ,że se kupię z metr 80 kanwy i se wyhaftuję taką choinkę z bombkami , to na drugi rok jak mnie znowu zakopią, to se zamiast zasłon powieszę ...ale czy zdążę do grudnia ? to prawie jak bitwa pod Grunwaldem taka wielka choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Uważnie się rozglądałam, ale chyba jednak zdążyli wynieść. Mhm... nawet wiem gdzie przynieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Relka - kup kanwę o dużych oczkach, do tego nici wełniane i haftuj półkrzyżykami, pójdzie piorunem! Słoneczko nam się za chmury schowało, chyba zabiorę się w domu za jakieś poświąteczne zaległości, powinnam zdjęcia porobić, coś na blogu napisać... Idę pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) idź, idź ......bo wszyscy czekają na czytanie jak sie tymu ruskimu pokićkało wysłał te ogromniastą zimę do Ameryki ( tam aż 21 zamroził w ciągu dwóch dni )......... a u nas największa zima ma być w przyszłym tygodniu ( wg amerykanów ) Edytowane 8 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że jednak jakiś większy mróz już nie zechce ścisnąć.... idzie luty ...... ja idę sprzątać po fahofcach i sprawdzę czy czosnek nie wyłazi u mnie jak w kwietniu ... słońce, chmury, coś tak kropi, wieje jak pod Kielcami tylko huuuuuuuuuuurrrrrra ...... śniegu nie ma i 7 na plusie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 U mnie ciepło i słoneczko.... baardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Relcia, boska strona .... to tutaj to prawie jak u mnie, w każdym razie kot na stole identyczny, tylko u mnie ludziów mniej:D http://szokblog.pl/ShareImages/1350037085660.jpg Krokusy mi wyłażą!!! Depsiu, te pierwiosnki to nie muszą być w tym roku. Jeśli nie da rady teraz, to na przyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No u mnie róża i pigwowiec wypuscily listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Róże u nas na szczęście jeszcze cicho siedzą, czujne są, że może je pogoda w capa zrobić. Uff, na blogu pokazałam, co z takim zapałem w końcówce grudnia i w listopadzie haftowałam. Zamiast coraz mniej, to coraz więcej czasu mi zabiera zrobienie wpisu, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) ni ale żeś się nahafciła http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/k060.gifkonie na rykowisku mi przypadły i bieżnik ja jeszcze haftę :Dznajoma hafciarka zobaczył rysunek i rzekła - o robótka na jeden dzionek ....a ja już tydzień hafcę od soboty bedę moją pigwę kołderką kryć , to może uda mi się uchronić pąki do wiesny ...czyli do przeszłego tygodnia a z tą zimą to chodziło mi o to zdjęcie ......może Chef tak ma bo nam to nie grozi i taka niesprawiedliwość społeczna zawsze się chciałam najeść kawioru do syta , ale to mrzonki były ......a ruski siada i żre Edytowane 8 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ale romantyczna kolacyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie popełniłam nigdy ani jednego krzyżyka:no:DPS-ia ,gratuluję spokojności...na dowolnym boku... Ten pan wcześniej jadł chyba ...rosołek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Fuj, kawioru nie tknę, żeby mi nawet dopłacali. Nie cierpię, śmierdzi, ble. A z haftami, to jak pisałam - nadal sobie robię. Jeszcze mnie trzymie wena hafciarska. Jak ten pies sąsiadki z przeciwka znowu o 6 rano zacznie ryja pruć tuż pod naszymi oknami (lata luzem) to nie wiem, co zrobię. Chyba kupię zapas petard ponoworocznych i co szczek to petardę mu pod ogon zasadzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No i widzisz zalety duuużej działki, ogrodzonej i z chałupą pośrodku:D Chyba już wszyscy ze wsi się mnie pytali dlaczego tak daleko od drogi ten dom postawiliśmy... co niektórym raczyłam odpowiedzieć, żeby mi ludziska w okna nie zaglądali:p Aleś płodna mnie po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy jakoś znudziło krosno... w ogóle to nic mi się nie chce:bash:... mogła bym zasnąć i obudzić się za dwa - trzy miesiące???? plissss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts