DPS 02.06.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Aktualizacja listy: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andzik78 W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Aktualizacja listy: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andzik78 W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Dawac tu więcej panów, bo jak mamy spac na sianie to jakoś tak nierówno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 przyznaje sie bez bicia !!! jak bum cyk bum....nie obgadywalam cie brazunia To się wypchaj, bo ja bardzo chciałam żebyście mnie poobgadywały To prawie tak, jakbym z Wami była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Na pewno, bo to jakoś koło 6 lub 7 rano było. Ha, i jeszcze chciałam sie pochwalić, że dyplom od Redakcji dostałam. I jeszcze chciałam powiedzieć, że mój koszyk przysmaków wiejskich osiągnął rekordową cenę aukcji Muratora wszech czasów za jeden fant. 800 zł. A to wszystko dzięki Króliczkowi i Neferci. I sobie za.jebistą drewnianą tacę z decoupage kupiłam, podobno Kasiorek ją zrobiła. Prześliczna! A taką miałam chrapkę na tę deskę i koszyk ale przez to winko przegapiłam Nie będę prawić morałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Depesiu jak to się stało, że się nie wyściskałyśmy nie kumam a na tą imprezę to chętnie bym się zapisała tylko nie wiem czy tak niewyściskani mogą a tego grilla u rrmisi to chyba nie przeboleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Depsiu - bardzo było mi miło, że mogłam Cię poznać szkoda, że tak w przelocie i szkoda, że nie udało mi się zlicytować koszyka (bo miałam na niego duuuuuużą ochotę) ale Królik był nie do przebicia. Może następnym razem Potwierdzam taca, jest z.jebista Kasiorek umie śliczne rzeczy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Aktualizacja listy: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Dawac tu więcej panów, bo jak mamy spac na sianie to jakoś tak nierówno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Depesiu jak to się stało, że się nie wyściskałyśmy nie kumam a na tą imprezę to chętnie bym się zapisała tylko nie wiem czy tak niewyściskani mogą a tego grilla u rrmisi to chyba nie przeboleję No jak nie, jak tak. Musowo ściskanie nadrobić. Grill u Rrmisi - to jest to. Nic tego nie przebije, ja Wam mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Taka pewna bym jednak nie byla. Synek mi powiedzial , ze chwilami zachowywalam sie niestosownie Ponoc lapalam Krolika za nos i zamykalam Mu albo nie bede gadala No ale ja tez nie ukrywam ,ze Krolik jest moim ajlowju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Depesiu jak to się stało, że się nie wyściskałyśmy nie kumam a na tą imprezę to chętnie bym się zapisała tylko nie wiem czy tak niewyściskani mogą a tego grilla u rrmisi to chyba nie przeboleję madi nadrobimy to , spokojnie ja mogę spać na powietrzu, już nie mogę się doczekać tych grzybów, które ejdą w moje posiadanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Taka pewna bym jednak nie byla. Synek mi powiedzial , ze chwilami zachowywalam sie niestosownie Ponoc lapalam Krolika za nos i zamykalam Mu albo nie bede gadala No ale ja tez nie ukrywam ,ze Krolik jest moim ajlowju Widzisz, dziecko dobrze mówi. Nie gadaj, ale ja wiem, co Ty robiłaś, bo mnie też to robiłaś. Czy ja też jestem Twoje love? Królika nie oddam, mój ci on! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No ale ja tez nie ukrywam ,ze Krolik jest moim ajlowju Królika nie oddam, mój ci on! Ekhmm, ale to JA z nim wracałam no i wiadomo, gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aktualizacja listy: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 7. Tola W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie bijta sie laski o tego hazoka wiadomo przeciez , kto z kim na kolanie ...tffuu..na sianie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aktualizacja listy: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 7. Tola W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Bry. A co to za lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dziewczyny ładnie tak się ze mnie nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dziewczyny ładnie tak się ze mnie nabijać Ja tam sie nie nabijam , ale jak bedzie trzeba to bede sie bila Normalnie , na klaty wychodze Krolik Ty jestes zajefajny gosc . Slowo daje , zero wazeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No ale ja tez nie ukrywam ,ze Krolik jest moim ajlowju Królika nie oddam, mój ci on! Ekhmm, ale to JA z nim wracałam no i wiadomo, gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta Ale Cię nie molestował. A za MÓJ koszyk kupę kasy dał. Królika nie oddam za nic, Rrmisia, nawet ta chuda klata Ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aktualizacja listy (impreza u mnie 19-21 września): 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 7. Tola 8. Jea W razie potrzeby proszę sobie dopisać się - zrobić "cytuj" i dodać siebie. No i - wieta, że będzieta w stodole spać, nie? Marjucha, już wiesz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aktualizacja listy (impreza u mnie 19-21 września): 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 7. Tola 8. Jea 9. magi obok Królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts