DPS 09.01.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ojjj, Relcia - zaległości masz, do Jeżowej na parę stron wstecz by Ci trzeba, do Łośki i do Arctiki. Ewa - słuszny punkt widzenia, mając na względzie pilnuję Sołtysa starannie, choć nigdy w sumie nie wiadomo, jaką zwierzynę w polu spotka albo i w lesie. No ale - co oczy nie widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Relcia nooo ... Cipka to taki rodzaj ślepoty ( nie kurzej ... i nie "analnej" ) - normalnej - ocznej. Nigdy nie słyszałaś jak ktoś mówi: "Nie zauważyłam - cipka mi na oko wlazła" ? DPSia ... sołtys "się goni" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kuffa, to ten pies, co się o niego potknęłam, to Tyrion był???!!! Jak masz dwie nogi i nie ożarte dooopsko to nie Tyrion tylko ... łazisz jak cieleba... Cipka ci na oko wlazła z głodu ? Jasssooo, nie wiem co to jest ta cipka - w tym przypadku, ale wszystko naraz powaliło mnie na kolana:rotfl:http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Aaaa, teraz doczytałam o cipce .... matko, człowiek się całe życie uczy http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2014 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) dobrze ,że jak Ci cipka na oko weszła , to nie złamałaś sobie nogi o psią karmę w mojej Centralnej , to ja w życiu takiego czegoś nie słyszała u nas się mówi - bielmo ci na oczy weszło? ....albo - kurzej ślepoty dostałeś ......albo - a coś ty oślepł?......albo - oślepłeś , czy co?....albo- zaćmy dostałeś?.....albo- zaniewidziałeś?.... albo - co ty klapki na oczach miałeś? .......o cipie w oku mi nic nie wiadomo resztę zwalę na plazmę ze słońca Depsia, jakie zaległości? Edytowane 10 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ..o cipie w oku mi nic nie wiadomo No mnie wiadomo... w nagłych stanach zakochania męskiego się mawiało, że chłopu oczy cip(k)ą /pi.dą zarosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No mnie wiadomo... w nagłych stanach zakochania męskiego się mawiało, że chłopu oczy cip(k)ą /pi.dą zarosły to przynajmniej jest zrozumiałe . A co z zakochaniem żeńskim? Co na oczy wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 w srednio poludniowej Polsce tez sie tak nie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to przynajmniej jest zrozumiałe . A co z zakochaniem żeńskim? Co na oczy wchodzi... noooo my jesteśmy inne... Choć niektórym pewnie co innego zasłania oczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to przynajmniej jest zrozumiałe . A co z zakochaniem żeńskim? Co na oczy wchodzi... A jak myślisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ... Cipka to taki rodzaj ślepoty Cipka to .... 1. niech będzie, że ślepota 2. gwara ginekologiczna 3. cipka to cipliczka, kurziczka ..... kurcza(cz)k(a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 w mojej Centralnej , to ja w życiu takiego czegoś nie słyszała u nas się mówi - bielmo ci na oczy weszło? ....albo - kurzej ślepoty dostałeś ......albo - a coś ty oślepł?......albo - oślepłeś , czy co?....albo- zaćmy dostałeś?.....albo- zaniewidziałeś?.... albo - co ty klapki na oczach miałeś? .......o cipie w oku mi nic nie wiadomo resztę zwalę na plazmę ze słońca Taaa ... raptem z 50 km odemnie mieszka a już innym dialektem mówi no Relka ... ty wiesz, ze jak się sprężę to kamieniem do cie dorzucę ( DO cię - nie W cię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 z wiekiem się zmienia i odmienia cipeczka ... cipka ... cipa ... cipsko ... albo na inne sposoby np mądra cipa, głupie cipsko, itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Cipka to .... 1. niech będzie, że ślepota 2. gwara ginekologiczna 3. cipka to cipliczka, kurziczka ..... kurcza(cz)k(a) Leeesiu ... błagam ... Jak ja mam Jeżowi powiedzieć, że mu rosół z cipki uwarzyłam ( jeszcze mi zacznie włosów w talerzu szukać ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Leeesiu ... błagam ... Jak ja mam Jeżowi powiedzieć, że mu rosół z cipki uwarzyłam ( jeszcze mi zacznie włosów w talerzu szukać ... ) ... z cipki "golonki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dobrzer, że Młoda w szkole, znowu zwątpiłaby w moje zdrowe zmysły!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Aleście se temat znaleźli:sick: nie golonka jest fa pa;) DPSia ... sołtys "się goni" ? To nie dziwne, że w pole orać pojechał skoro Depsia ochoty nie ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 znaczy się, Sołtys łorze jak Depesi głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ... z cipki "golonki" No ale golonke to się opala ... chyba ... Nooo to cała wieś będzie słyszała ten mój "rosół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 dobrze ,że jak Ci cipka na oko weszła , to nie złamałaś sobie nogi o psią karmę w mojej Centralnej , to ja w życiu takiego czegoś nie słyszała u nas się mówi - bielmo ci na oczy weszło? ....albo - kurzej ślepoty dostałeś ......albo - a coś ty oślepł?......albo - oślepłeś , czy co?....albo- zaćmy dostałeś?.....albo- zaniewidziałeś?.... albo - co ty klapki na oczach miałeś? .......o cipie w oku mi nic nie wiadomo resztę zwalę na plazmę ze słońca Depsia, jakie zaległości? Oci.piałaś... Takiego też nie słyszałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts