EZS 10.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A jak myślisz...? no, czasem kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No jakże cipa w oku? Że chłopu cipą zarastają, to wiadomo, ale u baby??? Jeżowa - rosół gotowy? Włochaty i przez całą wieś słyszany? Byś przepis podała, a nuż się przyda kiedy. Sołtys SIĘ nie goni, najwyżej zwierzynę goni. Kto go tam wie, co on goni i z jakim skutkiem... Onegdaj Babci dwie cipki zarąbał, bo stare już były. Babcia ma w zapasie dwie młode. Kurde, jak wieje, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) ależ się towarzystwo rozgadało ....fiu, fiu, fiu:rotfl:prawie jak ten wiatr rozhulał Arniczko ależ ocipienie to jest choroba mózgu a nie oczu i to w moim regionie występuje:yes: ...najwięcej przypadków na Wiejskiej Edytowane 10 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 rzuca sie tez na oczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Tyle tu o ...oczach-czy ktoś widział może mojego mopa?miał wyschnąć i nie wiem ,gdzie wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Relek-pasły się 3:)ale sobie poszły...Rano widziałam ... traktor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jakie 3...? Kto 3...?Pogubiłam się, cholercia. To ile tych cipek w końcu, u kogo i gdzie one są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 DPS-iu,ja czytałam o oczach:)A 3 żubry,podglądane:)Byłam tam wieczorem i sama nie wiem czy widziałam dziki czy wilki(ciemno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mopy pewnie parowe, dlatego wyparowały ... Idę żubry pooglądać, mam nadzieję, że właśnie mają ochotę być oglądane A rosołu z cipki to bym zjadła, ale takie szczęśliwej (wcześniej, chociaż może i po śmierci jest bardziej szczęśliwa) .... matko, co ja gadam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moje chyba szczęśliwe... a stare jak świat... nie ma komu zrosolić... znaczy zarąbać i odflaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na mnie nie licz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Relek,gapię się na jednego dzika,słyszę z drugiego pokoju:widzisz kota?Patrzę,a ze mną gapi sie tam 390 innych osób:kociokwik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Braza gdzie te żubry oglądasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no online w puszczy bialowieskiej, Relka linka dala choc nazwa linka niezubrasta prosze tutaj: http://www.lasy.gov.pl/zubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moose-http://www.lasy.gov.pl/zubr Żubry online-Pgl Lasy:)Na poprzedniej stronie u góry u relki jest na czerwono aktywny-podglądacz:)Aktualnie kot straszy sarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 DPS-iu,nie możesz dać takiego podglądu z Twojego lasku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Boję się - jeszcze by wyszło na jaw, jak Sołtys za stodołę wychodzi. I kto wie, co ja sama zobaczyłabym. Mikołajka oglądam - właśnie kota w pralce wyprał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 kłeta prać można ... ino siem nie wykronco ps "golonka" jak sama nazwa na to wskazuje ... nie jest "opalanką" ps2 Ciemiężycielka zapadła w te zimnisko co było uprzejmie do nas zawitać kilka dni temu, na jakiś koklusz, krztusiec, czy inne zapalenie oskrzeli ... odgonionym więc od małżeńskiego łoża muszę spać w "gościnnej sypialni" ... w zamian mogę chodzić na ryby (ile chcę i kiedy chcę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) no pisałam ,że mus idzie zima , bo jak nie szła to ino zające tam kicały a zwierz nie zaglądał ....odkąd amerykańce ogłosili ,że idzie zima , to zwierz zagląda chyba se zapas tłuszczu buduje a kota w tamtym roku nie widziałam , a teraz się skądś znalazł ...... ciekawe czy z jakiego gospodarstwa tak daleko na łowy zachodzi , czy się dzikim leśnym stworem ostał? a tak po prawdzie , to ni wim jak z tą zimą , bo moja kocica zwana jakoś głupio :onie wiem czemu Lombii, całe dnie i noce spędza poza domem i to jej chyba ta cipka na oczy zapełzła i już marcuje ....to znaczy zimy nie będzie a czego Sołtys za stodołą szuka ? Chef, ty nie łaź na ryby ino skoknij do Kanady abo parku Yellowstone na niedźwiedzia.... sadła zadobyć i Ciemiężycielkę obłożyć ....albo dopuszczalne własnym ciałem Edytowane 10 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ile lat ma stara kura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts