19501719500414 13.01.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 to zaledwie jedna strona,a co zrobisz jak będą dwa tomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 uuuuuu, czarno widzę to Depsine czytanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.01.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 z resztą jak pamiętam to Depsia raczej jest analfabetką, do czytania się nie garnie, i Sołtysowi nie pozwoli, ot, pies ogrodnika........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ale za to namówiłam Sołtysa na początek przygotowań do zrobienia sufitu, ha! Przestawilim trzy meble duże, z czego jedną sporą szafkę wtaszczylim na strych do pokoju chłopaków. Nasapalim się przy tym, jak 150, toż to drewniane wszystko, prawdziwe. A już dębowa komoda to dała nam popalić, skubana, taka ciężka. No ale teraz już tylko nieduże meble zostały do poprzestawiania, płytę na sufit się zanabędzie i sołtys wreszcie zacznie to robić. Ciekawe, czy uda mu się skończyć choć sraczyk w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 sraczyk na suficie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 sraczyk na suficie ? Nooo, a mnie to się czepiała za nowoczesność:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 z resztą jak pamiętam to Depsia raczej jest analfabetką, do czytania się nie garnie, i Sołtysowi nie pozwoli, ot, pies ogrodnika........................... hmmmmm ... mam zupełnie odmienne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pawełku - Ty przywiozłeś taką dobrą literkę, że nie dało się nie czytać... Tylko teraz boję się, że zbyt gorliwie jednak czytałam, bo teraz nie chcesz do nas przyjechać, pewnie boisz się, że Ci wszystko wyczytam... Szlag mnie bierze na to całe plucie po Owsiaku. Żal im, że nie dostają takiej kasy czy co? Ta bezinteresowna polska zawiść jest jednak nieprawdopodobna, a już ta Pawłowicz - Jakim cudem ta kobieta ma jakikolwiek stopień naukowy, przy tak porażającej ciasnocie umysłu...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Oooo! To pytanie zadaję sobie bardzo często i nie tylko w odniesieniu do niej... Wręcz mam wrażenie, że tzw "zespół nieomylnego profesora" w połączeniu z silnymi przekonaniami polityczno-religijnymi rzuca się niektórym na mózg, a ten, wyczerpany przestaje działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 .... płytę na sufit się zanabędzie i sołtys wreszcie zacznie to robić. Ciekawe..... musi zimą, bo ciekawe czy wiosną prawo brukselskie pozwala a po co Sołtysowi sraczyk jak literków nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.01.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) mam wrażenie że taka pawłowicz to ni ma chopa i jak wykazują powyższe deliberacje cipka jej się rzuciła na mózg Szefie to co piszesz jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem Edytowane 14 Stycznia 2014 przez 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Religia zawęża horyzonty myślowe, jak do tego dochodzi pogięta ideologia polityczna i, jak to pięknie Ewa nazwała "zespół nieomylnego profesora", dramat murowany. Umierałam ze śmiechu oglądając to wydanie "kropki nad i" ale w pewnym momencie przestało mi być do śmiechu ... Matko jedyna, do czego ci inteligentni inaczej nas próbują doprowadzić???? A Owsiak to wielu zadrą w oku siedzi! Nikt nie potrafił do tej pory zrobić tego co On i chwała Mu za to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 W mojej młodości A,Mleczko zilustrował Swoja myśl:bez serc,bez doopy ,to kościotrupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 :pCiekawe, czy uda mu się skończyć choć sraczyk w tym roku... A po co Ci on??? Mówiłaś, że wolisz robić na drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.01.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ło matko i córko ale sie Wam we w tem roku tematy czymają ......a ja już Wam przy drugim temacie pisała , że ta część anatomiczna kury na literkę " c " to na Wiejskiej każdemu na oku siedzi a musowo właśnie Pawłowicz i Kurskiemu ....no bo Kurski atakuje też Owsiaka a sam jest do doopy ...co on zrobił we swoim życiu oprócz płacenia mandatów ? ja siem mało nie popłakała jak zobaczyła jak ten bidny Owsiak po stole skacze to był tak pozytywny zryw a z każdym rokiem te jajogłowy chcą go w bagno wdeptać na mus ......najbardziej mnie położyło tłumaczenie Kurskiego - "że irytuje go "sakralizacja tego wydarzenia”. – Fakty są następujące. Owsiak przeznacza 34 miliony na sprzęt, z 50 milinów które zbiera. Budżet NFZ wynosi 68 miliardów złotych, czyli dwa tysiące razy więcej. NFZ wydaje w ciągu jednej godziny na zdrowie tyle, co WOŚP przez cały rok. Jeżeli ktoś chce dobrze życzyć polskim pacjentom, to najmniejsza decyzja wojewódzkiego szefa NFZ jest ważniejsza – mówił Kurski. Jego zdaniem w WOŚP nie chodzi o pieniądze, ale o przesłanie. - Mi przesłanie "róbta co chceta” nie odpowiada, nie zgadzam się z tą ideologią – stwierdził wiceprezes Solidarnej Polski. --" .......a czy Kurski nie robi co chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 I tak oto z gooowna w politykę ... i blisko ... i pokrewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Oooo! To pytanie zadaję sobie bardzo często i nie tylko w odniesieniu do niej... Wręcz mam wrażenie, że tzw "zespół nieomylnego profesora" w połączeniu z silnymi przekonaniami polityczno-religijnymi rzuca się niektórym na mózg, a ten, wyczerpany przestaje działać Jesli religią jest radio Maryja, to efekt wydaje się być właśnie taki, jak u niej. Ta cipka musi BARDZO duża być... musi zimą, bo ciekawe czy wiosną prawo brukselskie pozwala a po co Sołtysowi sraczyk jak literków nie czyta Czasem lubi usiąść i pomyśleć. mam wrażenie że taka pawłowicz to ni ma chopa i jak wykazują powyższe deliberacje cipka jej się rzuciła na mózg Szefie to co piszesz jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem Że chłopa nie ma, to fakt powszechnie znany. O, o, zaraz tam "zaskakuje". Ja już za stara jezdem, żeby zaskoczyć! Religia zawęża horyzonty myślowe, jak do tego dochodzi pogięta ideologia polityczna i, jak to pięknie Ewa nazwała "zespół nieomylnego profesora", dramat murowany. Umierałam ze śmiechu oglądając to wydanie "kropki nad i" ale w pewnym momencie przestało mi być do śmiechu ... Matko jedyna, do czego ci inteligentni inaczej nas próbują doprowadzić???? A Owsiak to wielu zadrą w oku siedzi! Nikt nie potrafił do tej pory zrobić tego co On i chwała Mu za to!!!! Brazunia - to nie tak, religia jako taka nie zawęża, pięknym przykładem papież Franciszek, ksiądz Twardowski czy ksiądz Adam Boniecki. To zawsze jest wrodzona ciasnota umysłowa, powstająca z rzucenia się bezinteresownej (albo i mocno interesownej) nienawiści do bliźniego, który potrafił więcej dokonać. Przykład brata bliźniaka pani P. mamy w osobie Wojciecha Cejrowskiego, niby bywały w świecie, a jednak... Tylko co mu się na mózg rzuciło - cipka koleżanki? ło matko i córko ale sie Wam we w tem roku tematy czymają .a czy Kurski nie robi co chce? Robi. A szkoda... I tak oto z gooowna w politykę ... i blisko ... i pokrewnie Ooo to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.01.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 pisać gdzie komu pada.....białe , puchowe, gooowno:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 U mnie póki co deszcz. Przechłodzony. Każda kropla zamarza momentalnie, aż szum słychać. Rano musi fajne jajo będzie, dobrze że do roboty nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 coś tam pokropiło, ale 4 na plusie jest, narazie nie marznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts