Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

U nas na razie nie pada, chociaż chłodno jest, jak w nocy cos spadnie to bankowo zamarznie nad ranem i będzie jajo, jak mawia Mirek.

Ja tam to białe puchowe brałabym.

Tak na dwa tygodnie! ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

deszczyk popaduje i 2 na plusie

od rana się uśmiałam

wędzone jest be - za to ostatnie zdanie jest cacy :lol2:

Zamiast wędzenia Unia proponuje malowanie produktów specjalnym płynem, który upodabnia je do wędzonych.

http://tvn24bis.pl/informacje,187/wedzona-kielbasa-obroni-sie-sama,387890.html

no masz rację Tarcia :D szejs to jest forma ekshibicjonizmu :rotfl:

otwieram rano oczęta , spoglądam na komóurę a tam AccuWeather pokazuje śnieg , śnieg ,śnieg.....aż do 29 stycznia :mad: kto to załatwił ? http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif

wstaję , patrzę przez okno :o biało...... kto to załatwił ? http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif

wiedźma !

Edytowane przez relek

Fejs nie działa jak nk - przede wszystkim nie pokazuje kto Ciebie odwiedzał i kogo Ty odwiedziłaś, nie ma takiej możliwości.

No i są ustawienia prywatności, posunięte tak daleko, że wstawiane przez Ciebie treści możesz widzieć TYLKO Ty, jesli tak zaznaczysz (co jest nieco bez sensu zważywszy na charakter portalu).

Ale nie namawiam - choć jestem przekonana, że z czasem spodobałoby Ci się. ;)

Relka - a to u Was jakieś wiedźmy grasują? :o :p

U nas też ślicznie jeszcze, choć widac, że to baaardzo mokry śnieg, długo raczej nie poleży... :(

Ja się ma własna działalność (np. AGRO :wiggle:) to profil na fb wskazany - bardzo to dobrze działa reklamowo. i to jest reklama a nie ekshibicjonizm :D:D. A i prywatny profil nie musi - zależy CZYJ on..:rolleyes: Ja kiedyś myślałam, że na fb to tylko młodzież siedzi (zamiast spotykać się w "realu") a jest, okazuje się, mnóstwo bardzo ciekawych użytkowników z naprawdę ciekawymi profilami i do poczytania, i do pooglądania. To jak z TV - była kiedyś taka nawet "moda", żeby nie mieć TV w domu (taka alternatywność..) ale nie w tym rzecz. Rzecz w tym, żeby umieć korzystać. Na TV też mnóstwo bardzo ciekawych rzeczy, nie cała jest do de.

Do de to jest nk (ależ ja szyfruję...:sick:)

Ale nk było na początku bardzo fajowskie. Dzięki niemu odnalazłam znajomych, których po wyprowadzce w zupełnie inny koniec Polski, jako dziecko podstawówkowe, utraciłam.

To było naprawdę niesamowite, cudowne przeżycie. Moja mama też odświeżył dawne znajomości, bo wieki temu wyprowadziła się z rodzinnego miasta, koleżanki nazwiska pozmieniały, adresy też.

Teraz to na nk dziecioki biegają a może i one już nie.

Ale było OK.

na nk założyłam konto, żeby popatrzeć, co u ludzi. popatrzyłam i stwierdziłam, że w sumie mało mnie to obchodzi, więc sobie poszłam. Miałam dziwną klasę w LO... nie ciągnie mnie do nich. Z podstawówki za to ludzi mam wciąż "pod ręką" i nk mi nie potrzebna. Więc sensu nie widzę.

A fb- przyznaję, może można ale nie mam na to już czasu. FM, K24.. na trzeci portal czasu nie ma. Musiałabym się skądś wyprowadzić ;)