DPS 14.01.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 U nas na razie nie pada, chociaż chłodno jest, jak w nocy cos spadnie to bankowo zamarznie nad ranem i będzie jajo, jak mawia Mirek. Ja tam to białe puchowe brałabym. Tak na dwa tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 U mnie padało dość mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 W centralnej siompi ... bo padaniem bym tego nie nazwała. za to cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A co Ty kolczasta zarazo robisz we centralnej...??? Jak blisko masz do mnie to - czekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ha! Mam białe puszyste! :D Za oknem ślicznie, niezbyt dużo tego śnieżku, ale jaki świat piękny teraz, ach! Pójdę sobie na dwór i będę chodzić i podziwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 deszczyk popaduje i 2 na plusie od rana się uśmiałam wędzone jest be - za to ostatnie zdanie jest cacy Zamiast wędzenia Unia proponuje malowanie produktów specjalnym płynem, który upodabnia je do wędzonych. http://tvn24bis.pl/informacje,187/wedzona-kielbasa-obroni-sie-sama,387890.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Unia może sobie proponować, a ja będę i tak wędzić! No i poszłam ten śnieg podziwiać, dopóki jeszcze jest. Pięknie jest!!! Zdjątka TUTAJ wrzuciłam. Znaczy na fejsie naszego agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mię zasypało - centralna ( w samym środku tego dziwnego kraju ... ) Ładnie to się zrobiło ... nie powiem...ale łopata na mnie zęby szczerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Depesia okrutnico, a jak ktos nie ma szejsa i nie bedzie mial to jak ma se poptrzec co????? u nas nic nie spadlo jest brzydko tak jak bylo buro i ponuro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Oooj, Tarcia, to załóż profil jako Hermenegilda Kociubińska i uzywaj tylko do oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 :no:po nk sie zrazilam do tego typu "dzialalnosci" a jakie mialam opory przed efemem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) no masz rację Tarcia szejs to jest forma ekshibicjonizmu otwieram rano oczęta , spoglądam na komóurę a tam AccuWeather pokazuje śnieg , śnieg ,śnieg.....aż do 29 stycznia kto to załatwił ? http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif wstaję , patrzę przez okno biało...... kto to załatwił ? http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif wiedźma ! Edytowane 15 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 nas pominela a tak bym teraz chciala ze wzgledu na wyszle cebulki, przez mroz szlag mi je trafi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Fejs nie działa jak nk - przede wszystkim nie pokazuje kto Ciebie odwiedzał i kogo Ty odwiedziłaś, nie ma takiej możliwości. No i są ustawienia prywatności, posunięte tak daleko, że wstawiane przez Ciebie treści możesz widzieć TYLKO Ty, jesli tak zaznaczysz (co jest nieco bez sensu zważywszy na charakter portalu). Ale nie namawiam - choć jestem przekonana, że z czasem spodobałoby Ci się. Relka - a to u Was jakieś wiedźmy grasują? U nas też ślicznie jeszcze, choć widac, że to baaardzo mokry śnieg, długo raczej nie poleży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja się ma własna działalność (np. AGRO ) to profil na fb wskazany - bardzo to dobrze działa reklamowo. i to jest reklama a nie ekshibicjonizm :D. A i prywatny profil nie musi - zależy CZYJ on.. Ja kiedyś myślałam, że na fb to tylko młodzież siedzi (zamiast spotykać się w "realu") a jest, okazuje się, mnóstwo bardzo ciekawych użytkowników z naprawdę ciekawymi profilami i do poczytania, i do pooglądania. To jak z TV - była kiedyś taka nawet "moda", żeby nie mieć TV w domu (taka alternatywność..) ale nie w tym rzecz. Rzecz w tym, żeby umieć korzystać. Na TV też mnóstwo bardzo ciekawych rzeczy, nie cała jest do de. Do de to jest nk (ależ ja szyfruję...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No - czyli zgadzamy sie w całej rozciągłości, Gagatko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.01.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ale nk było na początku bardzo fajowskie. Dzięki niemu odnalazłam znajomych, których po wyprowadzce w zupełnie inny koniec Polski, jako dziecko podstawówkowe, utraciłam.To było naprawdę niesamowite, cudowne przeżycie. Moja mama też odświeżył dawne znajomości, bo wieki temu wyprowadziła się z rodzinnego miasta, koleżanki nazwiska pozmieniały, adresy też.Teraz to na nk dziecioki biegają a może i one już nie.Ale było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 na nk założyłam konto, żeby popatrzeć, co u ludzi. popatrzyłam i stwierdziłam, że w sumie mało mnie to obchodzi, więc sobie poszłam. Miałam dziwną klasę w LO... nie ciągnie mnie do nich. Z podstawówki za to ludzi mam wciąż "pod ręką" i nk mi nie potrzebna. Więc sensu nie widzę. A fb- przyznaję, może można ale nie mam na to już czasu. FM, K24.. na trzeci portal czasu nie ma. Musiałabym się skądś wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ponuro u mnie ale śniegu na szczęście niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A co to jest K24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts