relek 15.01.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jeżeli ktoś ma jakąś działalność , pasję o której tam skrobie , albo gdzieś bywa i wstawia zdjęcia , ciekawe opisy, albo szybkie wieści ze swojego miasta.....to może i ok ..........ale jak piszą ,że dziecko zrobiło kaka albo - on mnie nie kocha,życie jest ciężkie albo - jak babcia ładnie wygląda to ja sie na to nie piszę przyznaję ,że mam konto na F, alem go w masie spadkowej otrzymała....... i czasem sobie różne rzeczy oglądam a w NK ....nasza klasa w liceum też była porąbana i jak się strona zawiązała to wpisały się 2 osoby i do dziś wiszą nikt się do nich nie chce przyznać śniegu nie chce w pantoflach mi się fajnie chodziło , nawet nie wyglądam przez okno , bo w tym roku mnie to białe nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 moja klasa liceum tez byla taka sobie ale mialam mnostwo swietnych znajomych z innych klas, z ktorymi stracilam kontakt z racji wyprowadzki wiec bylo milo, z podstawowkowych zebrala sie prawie cala klasa oprocz tych niezyjacych. tylko potem sie troche posypalo, prosby o kase, rozne dramaty milosne itp. (kolega i kolezanka z klasy, zauroczenie podstawowkowe, zostawili swoje rodziny, dzieci) smrod sie zrobil nie chcialam brac w tym udzialu, do tego narzucone warunki prywatnosci, ktore mi nie odpowiadaly wyleczyly mnie z tego typu portali. jedyny plus to taki, ze odzyskalam czesc kontaktow z ludzmi z ktorymi dawno ten kontakt utracilam i mi zalezalo, wymiana namiarow i czasem spotkanie przy piwku, ognichu lub grilku. jak to mowia to se na wrati na szajsa nie mialabym tez juz czasu i chyba byloby mi go szkoda, wole ksiazke poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A co to jest K24? portal dla lekarzy. Zamknięty. Pożyteczny w naszej niedoli refundacyjnej szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 TAR cia ale książka to książka a fb to fb że się tak błyskotliwie wypowiem ... Oczywiście rzecz jasna i ofkors zrobisz co chcesz ale jest mnóstwo wartościowych i ciekawych rzeczy na FB i warto czasem poczytać, zobaczyć, wziąć udział.. NK to portal powiedzialabym plotkarsko-towarzysko-pozerski Nic więcej. Mnie tam wkurzalo ze ludzie wstawiali swoje najlepsze foty, sprzed paru (nastu) lat i pisali jakie to mają cudowne, pełne sukcesów życie.. Mnie nie interesowało uprawianie celebryctwa dla ubogich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 na razie dziekuje ale nie. nachalstwo "polub nas", "lubie to" - dziala na mnie i jakis spamowy ten szajsing mi sie wydaje. moze kiedys, gdzies tam w odleglej galaktyce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Na mnie tez to tak działa i się nie stosuję oraz nie reaguję. Madre korzystanie z FB nie ma nic wspólnego z bezmyslnymi "lajkami" itp. Ja nie namawiam, bo żaden mój interes ale FB to nie tylko (eufemizm) te Wszechobecne lajki. Natomiast wielu cala ta "młodzieżowa" otoczka zniechęca a niepotrzebnie. Na pewno generalnie warto poznać cos zanim się to skresli. Ja tak piszę a sama na początku się źle (znów eufemizm) nastawilam i dopiero wskutek pewnych "sugestii" zaryzykowałam i nie żałuję. Dlatego tylko w ogóle o tym piszę. Tak jak i DPSia a jak pewnie wszyscy wiemy jest to ostatnia chyba osoba, która polecialaby na lajki i inne młodzieżowe "lepy".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ooo, dziękować Gagatko, miło wiedzieć, że tak uważasz! Ja tam też cenię sobie rózne rzeczy do czytania na fb. I fotoinstrukcje, zebrane w jednym miejscu, na jednej stronie, bez zbędnego gadania, szukania po 5 poziomach strony. Po prostu JEST. Nawet takie pierdoły, jak dobrze zrobić makijaż maskujący defekty, o takie rzeczy ściągnięte właśnie z fejsa: Rzecz oczywiście mocno przerysowana, tapety 2 kg, ale za to jasno i wyrażnie widać co i jak zrobić. Takie starsze panie jak ja to już muszą coraz więcej maskować, więc się uczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Aha! Na blogu fotek dużo z wizyty w dwóch sklepach fabrycznych angielskiej porcelany najlepszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ło matko, tak sobie pomyślałam, że jak się facet obudzi koło tej laski rano, to pomyśli, że strasznie musiał być pijany dnia poprzedniego. A to tylko będzie wersja bez tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Niestety... ale wiesz... jest ryzyko jest zabawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 takie pierdoly mnie nie interesuja szkoda czasu:p a tak na marginesie jak juz to zobaczylam - to wystarczyloby by laska zadbala o cere i wtedy niewielka korekta a nie srylion kilo szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 TARcia ona jakimś cudem ze zwykłej średnio inteligentnej małolaty została zrobiona na tajemniczą, pociągająca młodą ale już kobietę. To jest sztuka zwodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.01.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Takie starsze panie jak ja to już muszą coraz więcej maskować, więc się uczę... DEPSIU starsze panie to im mniej nałożą tym lepiej wyglądają. I najlepsi makijażyści dobrze o tym wiedzą. ona jakimś cudem ze zwykłej średnio inteligentnej małolaty została zrobiona na tajemniczą, pociągająca młodą ale już kobietę. To jest sztuka zwodzenia Co do jej inteligencji to się nie będę wypowiadała, aż taka specjalistka od rozpoznawania inteligencji po wyglądzie buzi nie nie jestem, tym bardziej podziwiam Twoje zdolności. A jeśli chodzi o wykonany makijaż to: dlatego właśnie nikt nie rozpoznaje na ulicy celebrytów, jak sobie masek nie nałożą. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 O matko, Tarcia - naprawdę, to nie jest jedyny kierunek mozliwych zainteresowań na fejsie, zwłaszcza mój. I pisałam, że 2 kg tapety - ale dzięki temu wyrażnie widzę, gdzie powinnam rozjaśniać, a gdzie przyciemniać, jesli już się maluję w ogóle. Na szczęście nie mam takich problemów z cerą. I szlag mi śnieżek trafił... Buuuu, znowu buro i ponuro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Na fb wchodzę żeby zdjęcia ze szkolenia Tyriona obejrzeć - to najczęściej. W drugiej kolejności, żeby dowiedzieć się co słychać u kilku znajomych, z którymi normalnie kontakt jest utrudniony z różnych powodów. Ogólnie to fb może dla mnie nie istnieć , jak napisała Gagata wybieram to, co dla mnie jest ciekawe. Nie biorę udziału w żadnych kretyńskich akcjach i nie gram we wszystko, jak leci. Są jednak ciekawe strony (jak chodźby Queen czy Pink Floyd) na które czasami wchodzę. Zasada złotego środka obowiązuje wszędzie, szczególnie na takich portalach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Brazka twoje slowa potwierdzaja moje przekonanie, ze fb nie jest mi do niczego potrzebne i nie to, ze sie zapieram, przeciwstawiam - nie. to wszystko co mnie interesuje,zaciekawia moge znalezc w kazdym innym miejscu, i do tego nie potrzebuje dodatkowo fb Depesia no przeciez wiem a tak na marginesie nie potrzebujesz tyle szpachli by wygladac ladnie, Sipatka dobrze prawi. Ewa - ona nie wyglada na pociagajaca mloda kobiete a na sztuczna lalke lampucere, dycha wiecej lekko . a moglaby tak swiezo i dziewczeco. ale teraz jest kult "szpachli, silikonu i plastiku" i pytanie: czy internet moze znudzic, zmeczyc? czuje ostatnio tego oznaki, jak nudny film w telewizorni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Oczywiście, że internet MOŻE znudzić i zmęczyć. Często nawet bardzo znudzić i zmeczyć. Ja mam przekichane, bo nie mam wyjścia, mam agro i bez internetu nie funkcjonowalibyśmy. Gdybym nałożyła na siebie tyle tapety, ile jest na tej dziewczynie, to Z CAŁA PEWNOŚCIĄ żadna siła nie zmusiłaby mnie do pokazania się ludziom na oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Co do jej inteligencji to się nie będę wypowiadała, aż taka specjalistka od rozpoznawania inteligencji po wyglądzie buzi nie nie jestem, tym bardziej podziwiam Twoje zdolności. Poważnie? Przecież to na pierwszy rzut oka widać, czy ktoś zwykł myśleć czy nie... Myślenie zostawia ślad na twarzy. A może brak myślenia zostawia ślad, no, to już nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ale gdybyś się skusiła DEPSIU, to pamiętaj !!!!! zero mimiki bo pęknie i odpadnie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Hmmm... A mrugać można...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts