Moose 16.01.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Hmmm... A mrugać można...? Nie można ... I tupać nie można bo tynk na wstrząsy wrażliwy. A sołtysowi szpachelkę kup ... ktoś to przecie wieczorem musi zdrapać nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A swoją drogą to poza tynkiem w tej metamorfozie palce maczał mr. Photo Shop ... Każdy aborygen wie, że z takiego kartofla nie da się zrobić ładnego noska I każda z nas może być taka piękna nieee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 w fotoszopie? chyba popróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja mam Corella, wyda?? Bo Photo Shop strasznie skomplikowany jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Najlepiej moim zdaniem na noc zdejmować w całości, kłaść na stoliku a rano z powrotem na paszczę.TARcia no pewnie ze internet może i zmeczyc i znudzic. Za dużo wszystkiego i non stop dostępny - masakra.Aczkolwiek ja bardzo sobie cenie kontakt mailowy, jest zdecydowanie mniej inwazyjny niż telefoniczny, piszesz i czytasz kiedy chcesz, kiedy masz czas - mnie się to bardzo podoba. Za telefonem nie przepadam, mógłby dla mnie nie istnieć (oprócz załatwiania pilnych spraw). Dla mnie albo mail (kiedyś list) albo spotkanie. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest popularny pogląd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A co do FB , ponieważ jak pisalam, byłam jego zaciekłym, prawie walczącym, wrogiem to doskonale rozumiem takie osoby jak TAR cia i wiem, że tylko przypadek lub konieczność (jak u mnie czy u DPSi) spowoduje że tam zagladniesz i wyrobisz sobie własną opinię. Z całą pewnością bez FB można żyć i zyklemu "Kowalskiemu" bez firmy czy wlasnej dzialalnosci nie jest on absolutnie do niczego niezbędny ale bywa pożyteczny (patrz dogowe "akcje" u Łosi np). No, tym ...chmmm... starszym przydaje się do "podgladania" co robią ich samodzielne dzieci .:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A czy faktycznie mogę się zarejestrować jako Hermenegilda Kociubińska?? Nikt się nie czepi? To idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Oczywiście, że nikt się nie czepi, bo i dlaczego miałby. To nie posterunek policji, nikt nie będzie weryfikował niczego poza właściwym adresem działającej skrzynki mailowej. Ja mam profil, bo jak pisałam - kontakt z dziećmi no i agro. Ale w sumie polubiłam, dużo się dzieje. Gagatko - Twój pomysł najbardziej przypadł mi do gustu, jak już włożone tyle trudu i taka maska wykonana, to nie wolno tego marnować, trzeba po prostu wieczorem zdjąć, a rano z powrotem założyć! Tylko jak ja wyhoduję pod tą maską brodę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Można, ale już jest sześć...Hermenegilda Kociubińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A takie fajne nazwisko stracone. Nie ma pomysłu na równie fajne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Najlepiej moim zdaniem na noc zdejmować w całości, kłaść na stoliku a rano z powrotem na paszczę. TARcia no pewnie ze internet może i zmeczyc i znudzic. Za dużo wszystkiego i non stop dostępny - masakra. Aczkolwiek ja bardzo sobie cenie kontakt mailowy, jest zdecydowanie mniej inwazyjny niż telefoniczny, piszesz i czytasz kiedy chcesz, kiedy masz czas - mnie się to bardzo podoba. Za telefonem nie przepadam, mógłby dla mnie nie istnieć (oprócz załatwiania pilnych spraw). Dla mnie albo mail (kiedyś list) albo spotkanie. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest popularny pogląd.. To tak jak dla mnie... kontakt telefoniczny jeno w poważnych sprawach A co do FB , ponieważ jak pisalam, byłam jego zaciekłym, prawie walczącym, wrogiem to doskonale rozumiem takie osoby jak TAR cia i wiem, że tylko przypadek lub konieczność (jak u mnie czy u DPSi) spowoduje że tam zagladniesz i wyrobisz sobie własną opinię. Z całą pewnością bez FB można żyć i zyklemu "Kowalskiemu" bez firmy czy wlasnej dzialalnosci nie jest on absolutnie do niczego niezbędny ale bywa pożyteczny (patrz dogowe "akcje" u Łosi np). No, tym ...chmmm... starszym przydaje się do "podgladania" co robią ich samodzielne dzieci .:D Nie tylko... czasem ktoś zaginie i można udostępnić... biorąc to wszystko pod uwagę - FB nie jest taki zły Tylko jak ja wyhoduję pod tą maską brodę?! Dasz radę... będzisz hodować w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A takie fajne nazwisko stracone. Nie ma pomysłu na równie fajne inne Ewelizarda Biebrzeniewierzewska... źle brzmi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) No ale w sumie może być więcej Hermenegildów Kociubińskich, tak jak jest na pewno duzo Annów Kowalskich albo Janów Nowaków. Ja bym nie rezygnowała, Ewa. Można byłoby założyć fan page Hermenegildów Kociubińskich! Poszłam zobaczyć z ciekawości.No i PROSZĘ - link od Hermenegildy Kociubińskiej, absolutnie niezwykłe zdjęcia robione przez mamę swoim dzieciom. Warto!!! Edytowane 17 Stycznia 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ależ cudne i klimatyczne zdjęcia Hermenegildę mi odrzuciło... ale równie uroczą mam ksywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 jestem http://rejestracjaspolkizoo.pl/wp-content/uploads/2011/09/weksel_wzor_ozdobny.jpg a wiecie jak moja matka, mistrzyni zdrabniania imion, mówi do Hermenegildy ?? Herusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Piękne zdjęcia, choć zwierzątka na nich nieco wyduźdane...Pomyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A Badziewiakowa Helena zajęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.01.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 DPS-iu,ale ponoć można sobie zastrzec,że wpuszcza się na stronę tylko swoich znajomych,wtedy nie wejdziesz do kogo Ty chcesz:?Ja pytam,bo się nie znam na tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.01.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Nie... jest tylko Grażyna Badziewiakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts