Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepiej moim zdaniem na noc zdejmować w całości, kłaść na stoliku a rano z powrotem na paszczę.

TARcia no pewnie ze internet może i zmeczyc i znudzic. Za dużo wszystkiego i non stop dostępny - masakra.

Aczkolwiek ja bardzo sobie cenie kontakt mailowy, jest zdecydowanie mniej inwazyjny niż telefoniczny, piszesz i czytasz kiedy chcesz, kiedy masz czas - mnie się to bardzo podoba. Za telefonem nie przepadam, mógłby dla mnie nie istnieć (oprócz załatwiania pilnych spraw). Dla mnie albo mail (kiedyś list) albo spotkanie. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest popularny pogląd..

A co do FB , ponieważ jak pisalam, byłam jego zaciekłym, prawie walczącym, wrogiem to doskonale rozumiem takie osoby jak TAR cia i wiem, że tylko przypadek lub konieczność (jak u mnie czy u DPSi) spowoduje że tam zagladniesz i wyrobisz sobie własną opinię. Z całą pewnością bez FB można żyć i zyklemu "Kowalskiemu" bez firmy czy wlasnej dzialalnosci nie jest on absolutnie do niczego niezbędny ale bywa pożyteczny (patrz dogowe "akcje" u Łosi np). No, tym ...chmmm... starszym przydaje się do "podgladania" co robią ich samodzielne dzieci .:D:D

Oczywiście, że nikt się nie czepi, bo i dlaczego miałby.

To nie posterunek policji, nikt nie będzie weryfikował niczego poza właściwym adresem działającej skrzynki mailowej.

Ja mam profil, bo jak pisałam - kontakt z dziećmi no i agro.

Ale w sumie polubiłam, dużo się dzieje.

Gagatko - Twój pomysł najbardziej przypadł mi do gustu, jak już włożone tyle trudu i taka maska wykonana, to nie wolno tego marnować, trzeba po prostu wieczorem zdjąć, a rano z powrotem założyć! :lol2:

Tylko jak ja wyhoduję pod tą maską brodę?! :o

Najlepiej moim zdaniem na noc zdejmować w całości, kłaść na stoliku a rano z powrotem na paszczę.

TARcia no pewnie ze internet może i zmeczyc i znudzic. Za dużo wszystkiego i non stop dostępny - masakra.

Aczkolwiek ja bardzo sobie cenie kontakt mailowy, jest zdecydowanie mniej inwazyjny niż telefoniczny, piszesz i czytasz kiedy chcesz, kiedy masz czas - mnie się to bardzo podoba. Za telefonem nie przepadam, mógłby dla mnie nie istnieć (oprócz załatwiania pilnych spraw). Dla mnie albo mail (kiedyś list) albo spotkanie. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest popularny pogląd..

To tak jak dla mnie... :hug: kontakt telefoniczny jeno w poważnych sprawach :yes:

A co do FB , ponieważ jak pisalam, byłam jego zaciekłym, prawie walczącym, wrogiem to doskonale rozumiem takie osoby jak TAR cia i wiem, że tylko przypadek lub konieczność (jak u mnie czy u DPSi) spowoduje że tam zagladniesz i wyrobisz sobie własną opinię. Z całą pewnością bez FB można żyć i zyklemu "Kowalskiemu" bez firmy czy wlasnej dzialalnosci nie jest on absolutnie do niczego niezbędny ale bywa pożyteczny (patrz dogowe "akcje" u Łosi np). No, tym ...chmmm... starszym przydaje się do "podgladania" co robią ich samodzielne dzieci .:D:D

Nie tylko... czasem ktoś zaginie i można udostępnić... biorąc to wszystko pod uwagę - FB nie jest taki zły :no:

Tylko jak ja wyhoduję pod tą maską brodę?! :o

Dasz radę... będzisz hodować w nocy... ;)

No ale w sumie może być więcej Hermenegildów Kociubińskich, tak jak jest na pewno duzo Annów Kowalskich albo Janów Nowaków.

Ja bym nie rezygnowała, Ewa.

Można byłoby założyć fan page Hermenegildów Kociubińskich!

Poszłam zobaczyć z ciekawości.

No i PROSZĘ - link od Hermenegildy Kociubińskiej, absolutnie niezwykłe zdjęcia robione przez mamę swoim dzieciom. Warto!!!

Edytowane przez DPS