Romana101 19.01.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam aktualnie sama poszukuję rowiązania do małej łazienki i znalazłam taką kabinę Moim zdaniem świetne rozwiązanie do niewielkich pomieszczeń i zmieściłaby się w rogu, rura od kozy byłaby bezpieczna. Zdjęcie pochodzi z tej aukcji http://allegro.pl/nowosc-kabina-prysznicowa-bezbrodzikowa-i3879009100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 cifem ja nie mam czasu na zabawę a kabina powyżej pomysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 sprawdzilam rozne, najbardziej pasuje mi seria ajaxa. teraz o tyle fajne, ze mozna kupic uzupelniacze i nie ma sie sryliona zuzytych opakowan a i cena nizsza wychodzi przy w5 lidlowym dusilam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja tam używam Froscha ale oryginalnego, niemieckiego, nabywam drogą kupna na allegro! Ewa, wkurza mnie spłuczka straszliwie, wiecznie sie plącze, poza tym sam rezerwuar ... qurde, tak to się nazywa, w czym woda się gromadzi??? - jest ohydny. W bloku myłam głowę nad wanną .... koszmar!!!! Odkąd mam prysznic jestem bardzo zadowolona, dzisiaj musiałam właśnie myć się w wannie, bo spod prysznica woda mi się wylewa i byłam baaardzooo zdegustowana tym faktem. Podziwiam ludzi, którzy potrafią myć głowę wisząc nad wanną lub umywalką, ja nie chciałabym juz tego przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Lidlowe W5 mnie troszku śmierdzi, nie lubię. Używam co mam pod ręką, Może być Cif, Ajax Frosch zarówno w płynie jak i mleczku, ostatnio Cillit Bang w piance.Ale prawie codziennie( mam małego hyzia i prawie po każdym użyciu przecieram umywalki bo nie lubię jak są mokre, tak, wiem , to się leczy;)) używam czystej wody i miękkiej szmatki. I też nie lubię mydła w kostce bo brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witaj, Romana, dziękuję, że się włączyłaś do rozmowy! Składana kabina to rzeczywiście ciekawe rozwiązanie, pomysłowe. Hm, hm... Przedtawię Sołtysowi do akceptacji. Już na moją umywalkę sarkał cały dzien, że głupie pomysły i że to się nie zmieści. W5 jakies niebałdzo, ja używam takiego, co się Bims nazywa i w DE kupuję. Edit: poszłam na aukcję: faaajne, ale... nie stać mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ta kabina droga?? Nie chce mi się wchodzić na allegro, ile razy wlezę to na coś pieniądze wydam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Około 1,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.01.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ale masz w domu Pomysłpwego Dobromira:)Np. nag głową 2 wieszaki zna ręczniki z zawieszaną ,obciązżoną dołem,folią?ceratąZdejmowaną?Parawanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cena 2 szyb to 1,5 tysia??? Masakra:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cholera, a ja chcę prysznic odgrodzony szybą, ciekawe ile za to wyłożę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ba! Wczoraj już myslałam o kupieniu takiej stawianej reklamy rozwijanej od dołu, takiej na stojaku, zrobionej z pewnego rodzaju grubej folii. To się rozwija od dołu, potem samodzielnie pionowo stoi. Mogłoby fajnie osłonić szafkę... Szkoda, że te szyby takie drogie, nie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Akuś, kochana! Jak miło Cię widzieć! I Tobie wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 DPS-ia ja tak dumam i dumam nad Twoją łazienką i wyszło mi że jakiś pomysł potrzebny na zabezpieczenie rureczki od kozy coby jej bez przypadek nie zamoczyć albo nie daj Boziu się o nią oparzyć jak gorąca będzie ( przy śliskich po kąpieli płytkach nie jest to skomplikowane ) i postawiłabym taflę szkła coby oddzielić część z kibelkiem i prysznicem od umywalki ( wtedy całość nie będzie zalewana czy zachlapana bo mimo wszystko pryskać się będzie ), a w kwestii że ścianka droga to podjechałabym do lokalnego szklarza i zapytała o koszt wykonania takiej tafli ze szkła hartowanego, uchwyty coby to zamocować kosmosu nie kosztują, szklarz by najpierw otwory pod mocowanie przygotował potem dał do hartowania i nie byłoby problemu a taka szyba powiedzmy 60 cm szerokości nawet jakby do ściany dosunięta nie była ( bo jakoś słuchawka prysznicowa przejść musi ) zawsze by zabezpieczyła resztę łazienki nie ograniczając przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ba, nawet można do marketu jechać i kupić plastikowy parawan, zamocować na zawiasach i gra. Przeciez nie musi być szklany ful-wypas. Sama idea zamykanych drzwi jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Depsia - zamiast tej reklamy to sobie drążek i zasłonkę nad kibelkiem zamontuj i będziesz mogła brać kąpiel na siedząco Zawsze to odrobina luksusu Nic a nic nie kpię - sama miałam tycią łazienkę w mieszkaniu , z wanną 1,10 m - przy kąpieli kolana trzeba było trzymać mniej więcej pod brodą A koleżanka miała pół wanny w łazience a drugie pół w przylegającej kuchni , schowane w szafce kuchennej :) Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 dywaniki sobie za wczasu kup to mówię ja z 5 szwami na łepetynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie powiem jak, ale rura będzie zabezpieczona, pokażę jak będzie gotowe. Zosiu - a i o czymś takim też myslałam, słowo! Jeszcze nie jest wykluczone. Wusia - i na tę mysl wpadłam jakiś czas temu, prawie zrealizowałam, ale... No nic, zobaczycie potem. Zwłaszcza, że u szklarza całkiem często różne rzeczy zamawiamy, ostatnio np. szklany krążek porządnie oszlifowany, średnicy nieco mniejszej niż dno szklanki. Został na stałe przyklejony do samochodowej tablicy rozdzielczej, w pozycji poziomej. I teraz jest genialnym miejscem do zamocowania navi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dywaniki to z całą pewnością zakup obowiązkowy, kiedyś w trakcie próby nowego prysznica gości omal połowy zębów nie straciłam. Nigdy więcej takich numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts