sipatka 20.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie ma takiego powiekszającego aparatu coby było widać cosik na zdjęciu Nie bijjjjjj Jeżycaaaaa Wytłumaaaaacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Świniaki obiedwie - jutro wam pokaże moje mikroskopijne serwetuchny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.01.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ot pomogły ja ze sobą ...wypełnij -nie wypełnij .........................a tu jedna - wypełnij , druga - nie wypełniaj i znowu dylemat ......choć ja się skłaniam co by sam kontur wiatraka wypełnić ..... zobaczymy co Arctusia pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Relcia wrzuciłam u siebie coby Depsi nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Matko, dom handmakowych wariatów, ja wychodzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No ja wiem ze DPSia ma inny układ, malo tego ja widziałem na żywo to pomieszczonko przecież. To tak bardziej odnośnie przykładu na maleńką łazienkę i dowodu z autopsji ze może być praktyczna i wygodna. BYŁA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Ale ciągle mnie coś męczy.. czy nie moglibyscie tej części która stanowi w tej chwili jakby przedsionek do Waszej sypialni, z którego na lewo będzie wejście do łazienki a prosto do sypialni, czy tej przestrzeni nie możecie tez włączyć do łazienki? Byłaby ona wówczas przejściowa ale tylko do Waszej sypialni a łazienka tez tylko Wasza wiec nie problem������.. A czy w tej ścianie na prawo (na przeciw przyszłego klopika, tej krótszej) nie ma przypadkiem okna? A może wówczas można by zrobić drzwi do sypialni bardziej na lewo i wykorzystać powstały z prawej strony kącik na np. umywalkę..? O matko, DPSia daruj ale nie mogłam powstrzymać wyobraźni.. A miałam nic nie pisać.. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aha, znalazła się ta, co nic nie robi... Ciągle malowała nałogowo w chałupie! Ha - mam wreszcie śnieżek, tralala!!! :D I nadal pada, tralala!!! :D Świat od razu jest piękniejszy! Wczoraj usiadłam (w tym oczekiwaniu na śnieg) do maszyny wreszcie, z jednej ogromnej firany wycięłam dwie wielkie, jedną nawet zdołałam jeszcze wczoraj obszyć, dzisiaj już tylko dokończę. Sołtys zaczyna już prąd w łazience robić. I mówi, że niebieskie rury nie do ruszenia - wywali!!! Nie wiem, bać się czy cieszyć... No nic, jakoś to będzie, nie wiadomo jak, ale JAKOŚ. No to idę, poszukać jakichś zasłon do wejścia do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 a ja czekam az wreszcie ten ciul od kuchni przyjdzie i skonczy bym mogla w koncu malowac. juz nie moge patrzec na te sciany, 3 lata wystarczy. bede malowac saloon, wiatrolap i lazienke dolna, kuchnie chyba jednak zostawie sliwkowa, bo jeszcze sie nie znudzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 U się wkleiłam moje mikroserwetuchny ( to do świniaków obiedwóch było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Tarcia, a on w ogóle pojawił się w końcu? A jeśli tak, to zyje jeszcze??? I byłam zobaczyć serwetuchny - jak się wypierze i będzie dużo - będzie pięknie, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 i ma wpier....ol. w sobote ma byc - to ostatni termin potem ide sie sądzic jakbym ci napisala liste wymowek to te wusine sa niczym przy jego sci-fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.01.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zadatkowałaś, że sądzić się będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 U się wkleiłam moje mikroserwetuchny ( to do świniaków obiedwóch było ) czy ja może obiejeden z tych zwisłouchych??? taka świnia w domu to wciąż moje marzenie:p... :yes:W DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 TAR-cia Ty się Kobito doprosisz w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Czekam na tę Depsiną łazienkę niecierpliwie, już bym chciała ją zobaczyć!!!! Sołtys wie co robi??? No bo jeśli "niebieskie rury nie do ruszenia" to jak chce ruszać .... no chyba, że je przemaluje, wtedy pewnie już można ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zadatkowałaś, że sądzić się będziesz zaliczke wplacilam, mam nadzieje, ze do sadzenia nie dojdzie. to ostatecznosc. TAR-cia Ty się Kobito doprosisz w końcu rili:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Depsia, Ty masz wreszcie śnieg, a ja wreszcie miałam dziś słońce.Najprawdziwsze, co chwilę musiałam się uszczypnąć, żeby mieć pewnośćże to nie zwidy i omamy. I ponoć ma świecić do końca tygodnia.Ale mróz okrutny, po -14 w dzień...szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 rili rili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Brazuniu - ta łazienka to z całą pewnością nie tak szybko, najpierw trzeba wszystkie instalacje zrobić (Sołtys), potem sprawdzić czy woda leci, a prąd świeci (też Sołtys, bezwzględnie), potem dopiero zrobić nowy sufit, potem wstawić nowe drzwi do kiszki z kuchni (wprzódy zmniejszywszy otwór drzwiowy i zrobiwszy samemu nową futrynę drewnianą), potem dopiero wymurować ścianę, w której będą drzwi prowadzące wprost do łazienki... Pisać dalej? Obiecuję, że jak po długich miesiącach WRESZCIE będzie gotowa, to na bank się pochwalę i pokażę! Uff, uszyłam dzisiaj drugą firankę wielką. I zaczęłam sobie haftować obrazek wiosenny na Wielkanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts