braza 21.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dobraaaa, poczekam!! Uff, uszyłam dzisiaj drugą firankę wielką. I zaczęłam sobie haftować obrazek wiosenny na Wielkanoc. To można leczyć, czy już za późno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Mozna.Najpierw jednak trzeba mieć kurs wtykania spirali we właściwe otwory! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Do tego czasu... łazienkowego znaczy... niechybnie zamarznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osiu - rozpalcoie w kominku, zróbcie grzańca, a optem Hrabiego trzeba zaprząc do saneczek i poprosić go, żeby Was powoził. Po spacerze na mrozie cudnie jest zalec przed kominkiem i napić się czegoś gorącego! W końcu i u nas biało i zimowo - ślicznie, jeszcze jak dostaniemy troszkę słońca, to będzie bajkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 czy ja może obiejeden z tych zwisłouchych??? taka świnia w domu to wciąż moje marzenie:p... :yes:W DOMU!!! Ta dokładnie. W domu to kciałam wietnamską ... ale jak Jeżyk zobaczył to powiedział, że żal mu będzie na taka ( zwisłobrzuchą ) kalekę patrzeć. Akuracinek dobrze wykarmiona była ... i jej się kałdonek niemal po ziemi czołgał Nie dało rady wytłumaczyć, że one tak mają. Kaleka i już ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 DPSia ... a widziałaś kiedyś łosia na drzewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie, ale chętnie bym zobaczyła ten niecodzienny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Oooo już sobie wyobraziłam jak kulosami sobie macha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osiu - rozpalcoie w kominku, zróbcie grzańca, a optem Hrabiego trzeba zaprząc do saneczek i poprosić go, żeby Was powoził. Po spacerze na mrozie cudnie jest zalec przed kominkiem i napić się czegoś gorącego! W końcu i u nas biało i zimowo - ślicznie, jeszcze jak dostaniemy troszkę słońca, to będzie bajkowo! Chyba po połedniu się do rady zastosuję DPSia ... a widziałaś kiedyś łosia na drzewie ? Nie, ale chętnie bym zobaczyła ten niecodzienny widok... Oooo już sobie wyobraziłam jak kulosami sobie macha Idem sie we sobie zamknąć... z Osia zmarzniętego się nabijać... też coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osia, otwieraj, co będziesz sama siedziała.... Mozna. Najpierw jednak trzeba mieć kurs wtykania spirali we właściwe otwory! Kurs mam, łyso Ci???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ta dokładnie. W domu to kciałam wietnamską ... ale jak Jeżyk zobaczył to powiedział, że żal mu będzie na taka ( zwisłobrzuchą ) kalekę patrzeć. Akuracinek dobrze wykarmiona była ... i jej się kałdonek niemal po ziemi czołgał Nie dało rady wytłumaczyć, że one tak mają. Kaleka i już ! Ja kciałam angielską... bez brzucha do ziemi, taka prawie normalna tylko mała... a najbardziej to mi zależy żeby w końcu móc do kogoś powiedzieć "ty świnio!"... tak całkiem bezkarnie... i nie do psów czy kotów... no tak naprawdę do świni:lol: wiem:yes:... leczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Idem sie we sobie zamknąć... z Osia zmarzniętego się nabijać... też coś... to złaś z tego drzewa jak żeś zmarzła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Arctisia - Ty już chyba nigdy i nigdzie nie pojedziesz, nie możesz przecie tyle żywizny zostawić samopas! Ja jednak bardziej egoistyczna jestem, zdecydowanie potrzebuję marginesu wolności i możności wyjechania gdzieś z domu na dłużej niż kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Co chciałam to widziałam... a teraz najbardziej na świecie kocham wracać do domu... a jeszcze bardziej wcale z niego zada nie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.01.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A co z alpakami? Uprzedzam - jak zakupisz to cię najadę z całą rodziną. Chcę ich zanęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ewa - a kto będzie o ewentualne alpaki dbał...? A.? Czy Zuza? Bo Ty masz przecież za dużo pracy, nie sądzę, żebyś dała radę czasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Czy ewentualne alpaki plują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie... chyba, że się bardzo postarasz:rolleyes: Ewa... wiosną... musimy się troszeczkę przygotować... i bezmrozia nam do tego potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osia, otwieraj, co będziesz sama siedziała.... Siem otwarłam... Z Grubym se na kanapce spoczywam J wiem:yes:... leczy się W Twoim przypadku szkoda czasu... to nieuleczalne to złaś z tego drzewa jak żeś zmarzła:rolleyes: Zlazłam, kominek odpaliłam, winka sobie zaraz naleję i będę się pławić w luksusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tylko jutro na kacu nie właź już na to dzewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts