Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osiu - rozpalcoie w kominku, zróbcie grzańca, a optem Hrabiego trzeba zaprząc do saneczek i poprosić go, żeby Was powoził.

Po spacerze na mrozie cudnie jest zalec przed kominkiem i napić się czegoś gorącego! :D

W końcu i u nas biało i zimowo - ślicznie, jeszcze jak dostaniemy troszkę słońca, to będzie bajkowo!

:hug:

czy ja może obiejeden z tych zwisłouchych???

taka świnia w domu to wciąż moje marzenie:p... :yes:W DOMU!!!:yes:

Ta dokładnie.

W domu to kciałam wietnamską ... ale jak Jeżyk zobaczył to powiedział, że żal mu będzie na taka ( zwisłobrzuchą ) kalekę patrzeć. Akuracinek dobrze wykarmiona była ... i jej się kałdonek niemal po ziemi czołgał :D

Nie dało rady wytłumaczyć, że one tak mają. Kaleka i już !

Osiu - rozpalcoie w kominku, zróbcie grzańca, a optem Hrabiego trzeba zaprząc do saneczek i poprosić go, żeby Was powoził.

Po spacerze na mrozie cudnie jest zalec przed kominkiem i napić się czegoś gorącego! :D

W końcu i u nas biało i zimowo - ślicznie, jeszcze jak dostaniemy troszkę słońca, to będzie bajkowo!

Chyba po połedniu się do rady zastosuję :bye:

DPSia ... a widziałaś kiedyś łosia na drzewie ?

Nie, ale chętnie bym zobaczyła ten niecodzienny widok... :cool:

Oooo :rotfl: już sobie wyobraziłam jak kulosami sobie macha :lol2:

Idem sie we sobie zamknąć... z Osia zmarzniętego się nabijać... też coś...:mad:

Ta dokładnie.

W domu to kciałam wietnamską ... ale jak Jeżyk zobaczył to powiedział, że żal mu będzie na taka ( zwisłobrzuchą ) kalekę patrzeć. Akuracinek dobrze wykarmiona była ... i jej się kałdonek niemal po ziemi czołgał :D

Nie dało rady wytłumaczyć, że one tak mają. Kaleka i już !

Ja kciałam angielską... bez brzucha do ziemi, taka prawie normalna tylko mała...

a najbardziej to mi zależy żeby w końcu móc do kogoś powiedzieć "ty świnio!"... tak całkiem bezkarnie... i nie do psów czy kotów... no tak naprawdę do świni:lol:

wiem:yes:...

:no: leczy się:p

Arctisia - Ty już chyba nigdy i nigdzie nie pojedziesz, nie możesz przecie tyle żywizny zostawić samopas! :o

Ja jednak bardziej egoistyczna jestem, zdecydowanie potrzebuję marginesu wolności i możności wyjechania gdzieś z domu na dłużej niż kilka godzin. :yes:

Osia, otwieraj, co będziesz sama siedziała....

Siem otwarłam...

Z Grubym se na kanapce spoczywam :)

J

wiem:yes:...

:no: leczy się:p

W Twoim przypadku szkoda czasu... to nieuleczalne :lol2:

to złaś z tego drzewa jak żeś zmarzła:rolleyes:

Zlazłam, kominek odpaliłam, winka sobie zaraz naleję i będę się pławić w luksusie ;)