Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To prawda, ze zdjęcia widać, że śliczności było nieprzeciętne. :yes:

A u nas ziiiimaaaa!

Wczoraj wieczorem poodśnieżałam sobie!

I dzisiaj też poodśnieżam, a co! :D

I dokończę produkcję domowych wędlin drobiowych i zobaczę, jakie wyszły.

Jak będa dobre, to na blogu opiszę. :yes:

DPS - robiłaś może ten schab dojrzewający w pończosze (chyba u Ciebie widziałam i skopiowałam link do strony ) Ja robiłam i bardzo nam smakował aczkolwiek następnym razem nie dam tylu ziół i przypraw, które zostały podane w przepisie ,dla mnie zbyt aromatyczne ....ale wszyscy ,którzy próbowali byli oczarowani i zdumieni prostotą przepisu

http://kuchniaszerokootwarta.blogspot.com/2012/12/domowe-wedliny-schab-suszony.html

Tak, to prawda. Po naszej pierwszej wspólnej suni, Cheri tez miałam blokadę, pomogła ja przełamać Córcia, która bardzo tęskniła za psicą. Katma była cudowną psiczką, z klasą, żal straszliwy po niej pozostał i trwa, mimo wszystko. Tutaj, gdzie teraz mieszkam nie wyobrażam sobie życia bez psiaka, a ta mała gnida, chociaż wredny i wkurzający, przynosi też wiele radości. Pamiętamy o naszych zwierzakach, często jedna lub kilka łez spłynie podczas oglądania zdjęć, mam jednak wrażenie, że one nie chcą, byśmy skazywali się na samotność.

Matko, jak zimno!!!! Samochód przykryłam gustownym .... prześcieradłem, bo mi szyby od wewnątrz zamarzały:D

No żal, zwłaszcza, że tylko 7 lat.

Chef prawdę napisał... nie mam więcej "domowników"... chyba i ja nie będę... :(

.....kiedy nasza Dora chorowała w ubiegłym roku też sobie mówiliśmy nigdy więcej psa ....za bardzo boli,kiedy cierpi ,kiedy te pełne żalu oczy wpatrzone w Ciebie mówią ....pomóż mi ...błagam !!! coś w tym jest...... bo tak podpatrując znajomych psiarzy ,mało który decyduje się na kolejnego po odejściu pupila

Oj, masz rację, Brazuniu i pięknie to napisałaś.

Mirku, Pawełku - nie bójcie się dać domu nowemu zwierzaczkowi, przygarnijcie jakąś bidę...

My ludzie boimy się tylko o swoje uczucia, a one bez domu - boją się o życie.

Warto! :hug:

Ew-ka, robiłam chyba wg tego przepisu, choć nie do końca nam wyszło.

Tyle osób jednak bardzo sobie chwali ostatnio taki schab, że chyba odważę się jeszcze raz spróbować. ;)

Ale najpierw trzeba pozjadać te wędliny, które są.

Dzisiaj przygotowały się dwie drobiowe, jak spróbujemy, to zdam relację.

Oj, masz rację, Brazuniu i pięknie to napisałaś.

Mirku, Pawełku - nie bójcie się dać domu nowemu zwierzaczkowi, przygarnijcie jakąś bidę...

My ludzie boimy się tylko o swoje uczucia, a one bez domu - boją się o życie.

Warto! :hug:

.

Pięknie Depsiu napisałaś:hug:

Mirku współczuję, wiem jak to boli. Osiem lat temu pożegnaliśmy naszego Maksia i jak do tej pory nie myślimy o piesku. Mamy za to dwie dochodzące kotki i bandę ptaszków, które dokarmiamy:)

I rodzinkę jeży, ale to w sezonie letnim.