DPS 25.01.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Maxi - Maksiu NA PEWNO ucieszyłby się, że jakiś bidul dostał dom u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A może poczekamy na ocieplenie Myślisz, że samo ocieplenie mu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 nie mozecie z kabli odpalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Maxi - Maksiu NA PEWNO ucieszyłby się, że jakiś bidul dostał dom u Was... Wiem, wiem. Powoli dojrzewamy. I chyba się na parkę zdecydujemy:D Ale jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jak auto pod chmurką stoi, to na pewno może być problem z odpaleniem w takie mrozy. Nasze na szczęście (odpukać!) jeszcze nie odmówiło posłuszeństwa. Wędlinki drobiowe z rana zdegustowalim. Jedną znaczy. Nie pasuje mi ten smak. Zdecydowanie zestaw przypraw jest do zmiany. Ale pokażę Wam potem fotkę i napiszę co nam nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.01.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Hi hi... w piątek pandzina mojej lepszej połowy się wypięła... no nawet się nie zdziwiłem, bo aku liche. Podłączyłem prostownik. Coś w nim parskło po minucie, trochę smrodu....Prawo serii. Poszedłem swój odpalić. Aku nowe, kręci jak szalone... ale na powietrzu nijak nie chce odpalić. Znaczy "ropa":D zamarzła.Do sklepu z prostownikiem 2 km... leźć po tej ślizgawicy? Jak dobrze mieć sąsiada...Ogólnie rzecz biorąc to zima może być... teraz posypało, pierwszy śnieg... nawet ładnie. Ale spadek temperatury poniżej -10 to powinien być zabroniony, czy jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 u mnie dom bez zwierzaka to nie dom, jak jeden odchodzi to zostaje w sercu ale kiedy minie pierwszy ból po stracie to się nową gadzinkę przygarnia i jej dobrze i nam dobrze każdego psiaka i kota którego miałam pamiętam ale i te inne też ktoś musi kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Moje maleństwo 3 litry V6 odpala bez problemu ale sąsiada dizlowego włóczyłam wczoraj po wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nasz ma 2 letni aku podejrzewałam, że po prawie tygodniu na takim zimnie może nie odpalić. Zbytnio się nie zmartwiłam, bo tramwaje i taksówki są jeszcze. Póki co to my prawie w centrum miasta mieszkamy. Prąd najpewniej od tatusiowego autka dostaniemy. A na ocieplenie czekam, bo ..... skórzane siedzenia mamy i nim się rozgrzeją to dooopa nawet na kocyku przemarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Śniegu u nas napadało i nawet ślicznie z tym jest. I nie tak koszmarnie zimno jak wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 U nas dzisiaj dzień jak z bajki! Słońce, mróz, śnieg - przecudnie! Aż się chce żyć. Auto na szczęście odpala. Ale dzisiaj już nie będzie jeździło, spacer do lasu to duuuużo lepszy pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 u nas tez dopadalo, temperatura -6, tylko slonka brak. ale pospacerowac sobie pospacerowalismy po Bialasach chyba nie bede juz chciala innych psiakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tarcia - nie wykluczaj, kochana, tyle psiaków domu kochającego potrzebuje! Pięknie wczoraj u nas było, słonecznie, lekki mrozik, blask od śniegu - cudna zima! I ma być coraz cieplej. Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie... Zima jest zimna, pewnie, ale... taka piękna! A jak jest luty i jest te 6-7*C to jest brzydko, buro i ponuro. Wiosna powinna przychodzić wiosną! No ale póki co, cieszę się tym, co jest za oknem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A ja nie lubię zimy i już Nie lubię wciskać na siebie tej kupy ubrań, wszystko mnie uwiera, niewygodnie mi, pocę się jak się ubieram i marznę jak wychodzę na zewnątrz. Buzia mnie szczypie, z oczu lecą łzy, z nosa mi kapie... do de.... ta zima jest i już. Zima I kill you !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 -8, zero śniegu, no może jakiś mikron, ale .....http://naukadlazdrowia.pl/wp-content/uploads/2010/03/slonce-300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dużo śniegu, słońca niet... idę wojować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wojuj, Osia, a skutecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ... idę wojować nie zapomnij http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110819072053/uzbrojenie/pl/images/8/86/Granat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 -8, zero śniegu, no może jakiś mikron, ale ..... http://naukadlazdrowia.pl/wp-content/uploads/2010/03/slonce-300x300.jpg no właśnie Jamles ...to my mamy zimę czy nie ? bo jak nie ma śniegu to jest zima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 U nas trochę było, a przed chwilą jeszcze dopadało. Faaaajnie! Bo wciąż nadal pada. No ja LUBIĘ zimę, no! Taką ze śniegiem i słońcem. Widzieliście trzykotowe foty na fejsie? Coś przecudnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts