braza 05.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przylazłam... To ja bardzo prosze, żeby Starsze Dziecko pozdrowiło od nas tę przemiłą Panią ze stajni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ło, dobrze, że chociaż Ty zajrzałaś do mnie. Panią Elę pozdrowi Młody, a jakże, bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja tam zawsze do Cię zaglądam, bo lubię, no zboczenie takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja byłam ale się wkurzyłam na to zdjęcie pustych talerzy i nic nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dobry wieczór. Ja też bywam, ale po cichutku, żeby nikt nie zauważył, że sobie robię przerwy we francuskich listach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też jestem - witam wieczorową porą właśnie skończyłam podlewać trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Do tej trawki to bym się nie przyznawała tak otwarcie, bo za to można siedzieć.Kurczę, a ja nie podlałam! Miało u nas padać wczoraj i w nocy. I co? I bulba! Sucho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ooooo...sami znajomi. Niedawno leciałem przez Olszynę i szukałem noclegu. W końcu zrobiłem drogę jednym rzutem. Acha, najważniejsze, stworzyłem dzieło wiekopomne na cześć forumowiczów. Opisałem cały zlot.... po sląsku..... wierszem. Szukajcie w "Śląskim fanzolyniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Agduś - u mnie trawka to same chwasty ale trzymamy toto bo inaczej psy zamieniłyby nasz dom w totalne pobojowisko. Teraz mam od groma piachu w domu a co dopiero bez tych chwastów. Qrka TV kłamie - dzisiaj też oglądałam prognozę i było, że ma u Was padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Sprawdzę na ICM-ie. Im się udaje przewidzieć pogodę. Czasem co do godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ooooo...sami znajomi. Niedawno leciałem przez Olszynę i szukałem noclegu. W końcu zrobiłem drogę jednym rzutem. Acha, najważniejsze, stworzyłem dzieło wiekopomne na cześć forumowiczów. Opisałem cały zlot.... po sląsku..... wierszem. Szukajcie w "Śląskim fanzolyniu". idę mam nadzieję, że nie po śląsku po nic nie zakumam cześć jakby co to byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ptaszka na liście obecności stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja zamiast ptaszka postawić krzyżyk zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A o Ty takie gały robisz Ptaszka na liście obecności nie widziałeś O! Taki o!!! http://www.kantor-grojecka79.pl/img/odhaczenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A o Ty takie gały robisz Ptaszka na liście obecności nie widziałeś O! Taki o!!! http://www.kantor-grojecka79.pl/img/odhaczenie.jpg to jest ptoszek w locie z obgryzionym skrzydłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.06.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 to ja się odkreślę, bo tak publicznie ptaszka stawiać... eee... no nie zwykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 to ja się odkreślę, bo tak publicznie ptaszka stawiać... eee... no nie zwykłam no to ja tez pokwituje obecność... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 to ja się odkreślę, bo tak publicznie ptaszka stawiać... eee... no nie zwykłam jestem i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A o Ty takie gały robisz Ptaszka na liście obecności nie widziałeś O! Taki o!!! http://www.kantor-grojecka79.pl/img/odhaczenie.jpg to jest ptoszek w locie z obgryzionym skrzydłem Obgryzione, czy nie, ale ptaszek Gaździna, kaj Ty!!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jest jeszcze ta lista ornitologiczna do zaparafowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts