Arctica 30.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ja nie mam wrażenia... u mnie hula w rzeczywistości mchem łoptykoć trza:yes: toż to tylko uroki bala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Czy ja mogę już tej pani zimie podziękować za wizytę??? Bardzo chętnie bym się juz jej pozbyła z domu i podwórka .... No to nie wiesz jak się z gości DELIKATNIE (??) wyprasza? Zacznij wietrzyć, ubierz szlafrok, nawiń papiloty - coś musi poskutkować.... Chyba.... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Jestem tak wcurwiona, że mam ochotę ogacić chałupę styropianem, wełną a nawet gęsim goownem byle nie wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) wilcy , wilcy , bo ich nawet w tv pokazywali :confused:albo gdzieś kajś......... a chałupe trza deskami obić i dla pewności gęsi między nie tyż można upchać ....albo pojedź sobie do Zakopca poszaleć i se kup u bacy skórek i na zimę ściany ogacisz a na lato zdejmiesz:D no to wpadłam , znają moje preferencje seksualne http://techtrendy.pl/title,Angry-Birds-na-podgladzie-sluzb,wid,16368060,wiadomosc.html Edytowane 30 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Czy ja mogę już tej pani zimie podziękować za wizytę??? Bardzo chętnie bym się juz jej pozbyła z domu i podwórka .... Zaserwuj jej laksigen albo suszone śliwki to może sobie obrażona pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.01.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A słuchajcie , na polanie pokazują żubry z bliska przy żarełku :lol2:można pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 pora obiadowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) a myślałam, że przestało wiać ....alem się pomyliła :lol2:ale mnie tam zima już nie straszna ...25 jaj przerobiłam grzeje jak w martensie Odwiedziłam " Chatęmagody zajrzyjcie tam , ta kobieta święte słowa pisze ....choć przy okazji wpadłam w deprechę , bo jest tam zdjęcie mlecznej drogi widzianej z ich chaty tyyyle gwiazd na bieszczadzkim niebie ...czy to dlatego, że tam powietrze czyste? czy ja i tam nie zobaczę już nigdy w życiu gwieździstego nieba? Edytowane 30 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 na jajcok? mam zamiar w łykend to popełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Ciekawe ile wzrostu ma kobieta, która tę pralkę obsługuje ....?. Brazunia - własnie dlatego to NIE MOŻE być kobieta. widziałyście jak na tej żubrowej polanie przyszły wilcy i nie zjadły świni? Bo wilcy źreją, jak głodne, jak niegłodne, to nic nie robiom. No to nie wiesz jak się z gości DELIKATNIE (??) wyprasza? Zacznij wietrzyć, ubierz szlafrok, nawiń papiloty - coś musi poskutkować.... Chyba.... :rolleyes: O matko, teraz już wiem, czego Wy z takim zapałem wietrzyliście, jak u Was byliśmy... .25 jaj przerobiłam grzeje jak w martensie Odwiedziłam " Chatęmagody zajrzyjcie tam , ta kobieta święte słowa pisze ....choć przy okazji wpadłam w deprechę , bo jest tam zdjęcie mlecznej drogi widzianej z ich chaty tyyyle gwiazd na bieszczadzkim niebie ...czy to dlatego, że tam powietrze czyste? czy ja i tam nie zobaczę już nigdy w życiu gwieździstego nieba? 25 jaj?! Skąd Ty tyle chłopów do skaleczenia wzięłaś?! A gospodyni z Magody to moja koleżanka. W zeszłym roku u nich bylim. Mamy swoje wspólne sprawy... Sołtys nadal kuje ściany do rozprowadzenia prądu w nowej łazience i przyległościach (tak przy okazji). Ledwiem go powstrzymała od rozkucia całej kuchni "bo jak już robię, to za jednym zamachem"! Tiaaaa, a ja na łazienkę latami bym czekała, bo jak się rozpędzi z nowym prądem, to cały dom trza by oblecieć. W kuchni wszystko działa i śmiało może jeszcze poczekać! Sieni nie uratowałam - rozkuł... Kurczę, całą chałupę mi zawali z powodu jednej mikrołazienki. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Może się chociaż jedno pomieszczenie ostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 25 jaj?! Skąd Ty tyle chłopów do skaleczenia wzięłaś?! . Nieśmiało zapytam- jeden z nich miał jedno czy trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 jedno od kury było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 DPS-ia no wiesz rozwali i po kawałku nową chałupę wybuduje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kochani - o kciuki i modlitwy proszę. Mój Tata miał zawał, a ma 83 lata...Jest w Szczecinie w szpitalu, będzie miał dokładne badania, jak będą wyniki, to zapadnie decyzja czy będzie operowany.Jedziemy do Niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Depsiu Kciuki oczywiście trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 ojej , kciuki trzymam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Depsiu:hug:Jedźcie ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 :hug:Wspieram,DPS-iu.Niełatwa podróż-uważajcie na Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 :hug:Uważajcie na siebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts