Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wilcy , wilcy , bo ich nawet w tv pokazywali :confused:albo gdzieś kajś.........

a chałupe trza deskami obić i dla pewności gęsi między nie tyż można upchać ....albo pojedź sobie do Zakopca poszaleć i se kup u bacy skórek i na zimę ściany ogacisz a na lato zdejmiesz:D

:mad: no to wpadłam , znają moje preferencje seksualne :bash: http://techtrendy.pl/title,Angry-Birds-na-podgladzie-sluzb,wid,16368060,wiadomosc.html

Edytowane przez relek

a myślałam, że przestało wiać ....alem się pomyliła :lol2:ale mnie tam zima już nie straszna ...25 jaj przerobiłam :D grzeje jak w martensie :rotfl:

Odwiedziłam " Chatęmagody :) zajrzyjcie tam , ta kobieta święte słowa pisze ....choć przy okazji wpadłam w deprechę , bo jest tam zdjęcie mlecznej drogi widzianej z ich chaty :( tyyyle gwiazd na bieszczadzkim niebie ...czy to dlatego, że tam powietrze czyste? czy ja i tam nie zobaczę już nigdy w życiu gwieździstego nieba?:bash:

Edytowane przez relek

Ciekawe ile wzrostu ma kobieta, która tę pralkę obsługuje ....?.

Brazunia - własnie dlatego to NIE MOŻE być kobieta. :cool:

widziałyście jak na tej żubrowej polanie przyszły wilcy i nie zjadły świni? :o

Bo wilcy źreją, jak głodne, jak niegłodne, to nic nie robiom. :yes:

No to nie wiesz jak się z gości DELIKATNIE (??) wyprasza? Zacznij wietrzyć, ubierz szlafrok, nawiń papiloty - coś musi poskutkować....

Chyba....

:rolleyes::rolleyes:

O matko, teraz już wiem, czego Wy z takim zapałem wietrzyliście, jak u Was byliśmy... :o

.25 jaj przerobiłam :D grzeje jak w martensie :rotfl:

Odwiedziłam " Chatęmagody :) zajrzyjcie tam , ta kobieta święte słowa pisze ....choć przy okazji wpadłam w deprechę , bo jest tam zdjęcie mlecznej drogi widzianej z ich chaty :( tyyyle gwiazd na bieszczadzkim niebie ...czy to dlatego, że tam powietrze czyste? czy ja i tam nie zobaczę już nigdy w życiu gwieździstego nieba?:bash:

25 jaj?! Skąd Ty tyle chłopów do skaleczenia wzięłaś?! :o

A gospodyni z Magody to moja koleżanka. :cool:

W zeszłym roku u nich bylim. :D

Mamy swoje wspólne sprawy... ;)

Sołtys nadal kuje ściany do rozprowadzenia prądu w nowej łazience i przyległościach (tak przy okazji).

Ledwiem go powstrzymała od rozkucia całej kuchni "bo jak już robię, to za jednym zamachem"!

Tiaaaa, a ja na łazienkę latami bym czekała, bo jak się rozpędzi z nowym prądem, to cały dom trza by oblecieć. :sick:

W kuchni wszystko działa i śmiało może jeszcze poczekać!

Sieni nie uratowałam - rozkuł... :bash:

Kurczę, całą chałupę mi zawali z powodu jednej mikrołazienki.

Edytowane przez DPS

Kochani - o kciuki i modlitwy proszę.

Mój Tata miał zawał, a ma 83 lata...

Jest w Szczecinie w szpitalu, będzie miał dokładne badania, jak będą wyniki, to zapadnie decyzja czy będzie operowany.

Jedziemy do Niego...