Moose 04.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Rtg kolan i bioder kazał robić, bo doszedł do wniosku, że jedną nogę mam krótszą o całe 1,5 cm! Doprawdy, bardzo dziwne, sama w życiu bym nie wpadła. Nic się nie przejmuj, przecież drugą masz dłuższą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Odwilż jest, jeno nie nocą a w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 DPSia kup se nowe buty ... może se jednego bardziej wydeptałaś ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nie u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nawet w jakiś informacjach o tych jeleniach mówili ... a ja przypominam jeno delikatnie, żeś sama chwilami na myśliwych pomstowała .... Pozwolisz, że nadal będę Cię nazywała Depsią, okey??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tego to ja nie wiem... A TUTAJ coś dla wszystkich, którzy łatwo odsądzają wszystkich myśliwych od czci i wiary i uważają, że to tylko bezmyslni okrutnicy. no, oni tylko uprawiają bardzo brutalny sport dla przyjemności. Przyjemność ważniejsza, niż życie. A tutaj- przyjemność żadna, więc co szkodzi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 czy te "perłowe" jelenie nie szły tropem Brazy dobrze, że za płotem nie mam Parsęty albo innego strumyka, bo może też bym musiał wyciągać jelenie, które przychodzą do sąsiadowego paśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ewa - masz zawężone spojrzenie na myśliwych.Nie tylko uprawiają strzelanie do zwierząt dla przyjemności.Odstrzeliwują chore, np. wsciekłe.Eliminują nadmiernie rozmnażające sięDokarmiają zimą w paśnikach.krótko mówiąc - dbają o dobrostan. Brazunia - pomstowałam.Na "myśliwych", nie myśliwych.Na bezmyślnych i okrutnych, którzy na oczach właściciela strzelają do psa, bo biega w lesie. Na tych, którzy niepotrzebnie szczują zwierzęta do walki bezpośredniej - to powinno być karalne.Ale - mój tata to też myśliwy.Wiele razy sama z Nim bywałam na polowaniach.To nie jest bezmyślna strzelanka, z całą pewnością.I nie będę potakiwać tylko dlatego, że teraz takie modne i trendy jest "jechanie" po wstrętnych myśliwych.Myśliwi są bardzo potrzebni, bo pomagają utrzymać w ryzach liczebność i zdrowotność dzikich zwierząt.NAPRAWDĘ ci faceci w rzeźniach, którzy brutalnie kopią na wpół żywe zwierzęta hodowlane, czasem niedobite żywcem obdzierają ze skóry i ćwiartują, są lepsi od mysliwych i mięsko od nich jest cacy?To zwyczajna hipokryzja, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 DPS-iu,nie włażę w dyskusję.nie włażę w dyskusję,nie włażę,,,, Powiem tylko jak "widzę" wiedźmę- Wiedźma – w przedchrześcijanskich słowiańskich społecznościach kobieta posiadająca wiedzę, związaną z ziołolecznictwem, medycyną, przyrodą. Osoba szanowana przez społeczeństwo, zwracano się do niej po rady (za wikipedią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ewa - masz zawężone spojrzenie na myśliwych. Nie tylko uprawiają strzelanie do zwierząt dla przyjemności. Odstrzeliwują chore, np. wsciekłe. Eliminują nadmiernie rozmnażające się Dokarmiają zimą w paśnikach. krótko mówiąc - dbają o dobrostan. To powinni kolegów po fachu wystrzelić:P:P:mad: DPS-iu,nie włażę w dyskusję.nie włażę w dyskusję,nie włażę,,,, Ja też... prawie się powstrzymałam:lol: Wiedźma – w przedchrześcijanskich słowiańskich społecznościach kobieta posiadająca wiedzę, związaną z ziołolecznictwem, medycyną, przyrodą. Osoba szanowana przez społeczeństwo, zwracano się do niej po rady (za wikipedią) Toż to CAŁA DEPSIA:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Arctisia - chcesz mi powiedzieć, że jednym z tych do odstrzału jest np. mój ojciec...? Czy jego sąsiad? Wg jakich kryteriów będziemy wybierać i kto wyrok wykona? Nie zmienia to faktu, że miło mi, iż wiedźmy dobrze postrzegane były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ... trochę to nawet zabawne, że wiele krzyku w temacie myślistwa słychać ze strony mięsożernych ... ustawiłem się grzecznie w kolejce do odstrzalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ja ciekawa jestem czy te jelenie przezyly bo wygladaly na kompletnie wyczerpane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) ja tam powiem co wiem drzewiej były i knieje i puszcze i bory .......wiela w tych lasach było zwierza zachodziła naturalna selekcja , a człek pierwotny chodził na zwierzynę, by rodzinę utrzymać ubierał , bo nie było dajmy na to Łodzi i Chin ......a teraz są sklepy ..........potem łowiectwo :rolleyes:utraciło swoje znaczenie na rzecz rolnictwa pozostając źródłem ... rozrywki ( w skrócie:rolleyes:) .....lasy to teraz prawie ino parki narodowe i małe zagajniki ....i co się w tych lasach ostało ? sieroty !!!! ... no to na miły B ... na sieroty polować ? ..........a taki myśliwy dokarmia , no bo jakby nie dokarmiał i nie dbał, to by potem nie miał na co polować hipokryzja ...... U mnie zima taka a tu głodna Litwa na dokarmienie czeka ...ale ja jej potem nie zjadam noo czasem Lombina sobie złapie, ale tylko wtedy gdy ja nie widzę , bo jak widzę to z pyska wyrywam a ten plusowy mróz nie daje rady temu minusowemu nocnemu mrozowi i mam zimę dalej Edytowane 5 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Oj Depsinko nie od razu tak dosadnie... sama wiesz, że każdy kij ma dwa końce... Tak jak są dobrzy myśliwi, karmiący i chroniący zwierzaki tak samo są ci, którzy czerpią przyjemność z samego aktu zabijania... a właśnie na to pociągnięcie za cyngiel się burzę... nie ma sprawy głodni, niech zabijają, to sama natura, ale niech dadzą zwierzęciu szansę, niech staną jak do równego sobie... z gołymi rękami czy pięściakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Relcia:hug: Dokarmiają... bo im związek każe bo później nie wyda pozwolenia na odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) ale nie ma "głodni" ...dla mnie myśliwy to taki szpaner , przecież nie robi tego z głodu ...to taka odmiana jak harleyowiec mężczyzna kupił sobie drogi sprzęt i szpanuje Tyle kur w sklepie http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/g035.gif a on przychodzi do mnie i na bażanty poluje po krzakach królewski ptak:p......... ale królów przeca w Polsce nima , to po co strzelać ........http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k045.gif Edytowane 5 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ... rozumiem, ze kury żywe zjadacie (za cyngiel nie ciągając) ... no i jak ma się kura do bażanta czy dzik do wieprza na półmisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ... rozumiem, ze kury żywe zjadacie (za cyngiel nie ciągając) ... no i jak ma się kura do bażanta czy dzik do wieprza na półmisku inaczej życia pozbawione u mnie w godzinach wieczorno-nocnych to cza mieć oczy dookoła głowy, przejechać się nie da niespotkawszy jeleni paradujących szosą, dzisiaj w nocy znowu stadko w paśniku za płotem się gościło, dokarmiają ..... rusznikarze i kapelan ...... myśliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Przepraszam ale wyłączę się z tej rozmowy... ciśnienie mi skacze i mogę dwa słowa za dużo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts