Mirek_Lewandowski 05.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Depsia a wszystko musi być takie absolutnie poważne??? Moje pierwsze skojarzenie to film Asterix i Obelix w służbie Jej Królewskiej Mości i Wikingowie co to strachu nie znali... i Pani Macintosch... może jakieś kadry z filmu??? Chociażby te końcowe jak skaczą z klifu bo strach dodał im skrzydeł??? Na parapet jakieś sukulenty w skrzynkach wystruganych z pniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.02.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Tarcza,topór też na ścianę:)Obraz taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Kadry z filmu mogłyby być zabawne, tylko nie wiem, czy młody ma tyle dystansu do siebie w roli wikinga. Ale pomysł jest fajny, zaproponuję mu. Prababko - tarcza i topór obowiązkowo na ścianę, teraz też tak jest. Nie chce mi się już, jutro Wam wstawię zdjęcia z teraźniejszego pokoju. Mirek - strzał w dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie doradzę nic... po mojemu to każden swój przybytek winien po swojemu urządzić... może się ludziskom nie podobać, mogą mieć zastrzeżenia względem koloru, wystroju, niepasowności elementów... NIE WAŻNE... WAŻNE, ŻE WNĘTRZE JEST JEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Anetka patrzy na temat łowiectwa przez pryzmat rolnictwa ... Mirek widzi temat z pozycji leśnika ... Mnie interesuje to z pozycji garów (ci którzy mnie znają, wiedzą, że nigdy nie strzelam dla trofeum ... i zapewnia Was, że znam bardzo wielu takich myśliwych) ... ... chyba powiedzieliśmy co mamy do powiedzenia w temacie ... nikt z nas przecież nie zabrania wielbicielem zwierzątek jedzenia trawy ... a dla mięsożernych dylemat, czy lepiej ubić hodowlanego zwierza palą czy strzelić ze sztucera ... ? ps tak się zastanawiam jak pozyskać aligatora w walce jak równy z równym ... z misiem to mogę chyba na pięści jak go spotkam w lesie ... bezpieczniej jednak będzie wystrugać sobie dzidę (ale czy tym struganiem nie umniejszę szans misiowi) ... na Florydzie problemem są dzikie świnie, czy polowanie z procą to już będzie barbarzyństwo ? i to by było narazie na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie doradzę nic... po mojemu to każden swój przybytek winien po swojemu urządzić... może się ludziskom nie podobać, mogą mieć zastrzeżenia względem koloru, wystroju, niepasowności elementów... NIE WAŻNE... WAŻNE, ŻE WNĘTRZE JEST JEGO Osia - ale on urządzi po swojemu przecie. Chodzi jednak o to, żeby mu podpowiedzieć możliwości, pokazać nowe rozwiązania. Teraz ma tak: No i moim skromnym zdaniem fajnie to wygląda, ale z całą pewnością może być jeszcze fajniej. I tu liczyłam na Was... Pawełku - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W tym nowym domu białości okrutne jak dla wikinga, jeśli może taką przeróbkę zrobić, to jakieś tapety w swoim pokoju nakleić w każdym razie coś co ściany bardziej surowymi by uczyniło - te niestety drogie, ale to pierwsze lepsze w necie znalezione lub takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 miało być na tyle, ale..... ... ps tak się zastanawiam jak pozyskać aligatora w walce jak równy z równym ... a w jakim celu to pozyskanie .... do gara czy na ..... torebkę dla Ciemiężycielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Fajne te tapety, pasowałyby jak ulał, ale niestety, nie może robić takich przeróbek. A szkoda. Jamlesik - no przecie można mięsko zjeść, a z opakowania torebkę zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tapety super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Mięso z aligatora jest wyśmienite, szczególnie z ogona (marynowane, lakierowane kawałki pieczemy na głębokim tłuszczu - najlepiej oleju z orzeszków ziemnych), żeberka i łapy również niczego sobie Ustrzelonego gada oddaję do indiańskich specjalistów, którzy w całości go przerabiają (ja odbieram tylko mięso) ... nic się nie marnuje (ponoć jakieś części idą nawet na medykamenty) ps - aligatory od jakiegoś czasu się hoduje w specjalnych farmach (jest więc wybór) ps2 - torebki i papucie Ciemiężycielki to "temat rzeka" ... rujnują mój budżet Edytowane 6 Lutego 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Fajne te tapety, pasowałyby jak ulał, ale niestety, nie może robić takich przeróbek. A szkoda. Jamlesik - no przecie można mięsko zjeść, a z opakowania torebkę zrobić! to wiem, ale po co kupować sztucer jak gotowce są w Walmartcie albo innej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No tu już Chefie (witam,bo ja tu stara-nowa,na doczepkę)pojechałeś po moich kubkach...te żeberka-nie ta strefa klimatyczna i chyba ...finansowa:) Chefie,ale ciemiężycielka chyba na futerkach oszczędza:) A wędki wyrzucać czy mieć można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A wędki wyrzucać czy mieć można? jak służą do ratowania ryb przed utonięciem to można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 :lol2:Jamles-no wyłacznie przed utonięciem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 jak smakuje aligacior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 jak smakuje aligacior? nie wiesz też nie wiem podobno jak krzyżówka sandacza z brojlerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A zechce mi ktoś powiedzieć,dlaczego mój storczyk płacze?Tak ma ,czy coś mu zrobiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 oooo, to ja zajmuję kolejkę...do smaku sandacza - uwielbiam, brojlery mogę odstąpić, tylko czy się da tak smaki aligatorskie rozdzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts